Klobasa na Titan pokri

Diskusia k herni Titan Poker

kral

Odoslaťod pavjan 26 Mar 2007 14:58

tiez by som pana krala poprosil nech sa pride podelit o kus svojho pokroveho kumstu. sice idem hrat po prvy krat klobasku, ale vyskillovanym hracom rad zaplatim buy in, len preto aby sa zvysila prestiz a uroven turnaja.

a ak by si aj toto nechapal tak z teba robim debila ;-)
pavjan

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

rafi,pavjan

Odoslaťod kral 26 Mar 2007 15:48

asi jste nepochopili ,že kral hral pod nickem peet66 a ten to vyhral a to jsem hral souběžně ještě jeden turnaj takže hurá na freerolly :)
kral

Re Kral

Odoslaťod Giro 26 Mar 2007 15:59

To že jsi to vyhrál, jsem třeba já pochopil. Když někomu s 69 nebo podobným nesmyslel dojde na rozhodující hru postupka, tak to většinou vyhraje, i kdyby nechtěl. Jinak nepředvedl jsi nic světoborného. Což v turnaji o 13 hráčích, nízkém vlezném a velice uvolněné a přátelské atmosféře nejde. Ty jsi byl jediný, co vůbec nekomunikoval možná zaslepen vidinou "ohromného" banku, většina nás ostatních to pojala jinak. A navíc, asi jsi byl ten co nejvíce zdržoval, tak se raději vrať k freerollům. :) Na klobásce jde trochu o něco jiného....
Giro

kral

Odoslaťod pavjan 26 Mar 2007 16:15

vidim, ze si posrany z toho, ze si vyhral turnaj, ktori hra vacsina zucastnenych preto aby si pokecala so znamymi. nechcem hovorit za roya, ale podla mna ten titulok bol miereny trochu s nadsazkou a tiez mal hovorit o tom, ze z tych par hracov co sa tam uskutocnilo maju niektori za sebou nejake vysledky z turnajov, ktore registruju hraci tohoto portalu (ci uz live alebo on line). myslim si, ze vacsina ten clanok pochopila spravne, kedze dalsie trapne poznamky som nevidel. ved uvidime v utorok zahram aj ja, aj ked on line nie je moja domena a ucast slubil aj Gus takze kvalita bude zase o cosi vacsia. tak kludne prid rozdrtit looserov mozno zase raz dojde 27 a niekoho tym rozbijes na all in.
pavjan

Re: Re Kral

Odoslaťod kral 26 Mar 2007 16:23

asi jsi špatně četl můj předešlý článek,hrál jsem 2 turnaje najednou,proto jsem nechatoval a možná podle tebe zdržoval.ale musím tě pochválit jako učitel žáka,že si sledoval turnaj áž do finale a snad se i něco přiučil
kral

Re: Re: Re Kral

Odoslaťod Giro 26 Mar 2007 17:17

Asi by jsi měl Pane Králi uvést o sobě něco víc, hodit sem pár sejvů z výplatních pozic z pořádných turnajů, jinak si skutečne budeme myslet, že jsi se z klobásky pokálel do plenky :) a nikdo vůči tobě nebude mít respekt.
Giro

Re: Re: Re: Re Kral

Odoslaťod kral 26 Mar 2007 17:38

děkuji za pěkne oslovení,hraji na titanu asi měsíc většinou 10usd turnaje a z 50 usd počatečního vkladu mam skoro1400 usd,to mi můžete věřit,snad mam štěstí snad jsem se posral podle někoho,ale asi hovna přinášejí to štěstí
kral

kral

Odoslaťod pavjan 26 Mar 2007 17:49

mozes uviest aj nick ze by som ta trochu prebehol na trackeroch?
pavjan

kral

Odoslaťod pavjan 26 Mar 2007 18:01

z 50dolcov na 1400 pri 10dolarovych turnajov by som mal najst par solidnych vysledkov. ak ta tam najdem u mna mas respekt isty.
pavjan

Re: kral

Odoslaťod kral 26 Mar 2007 19:07

podivej se např. 10.3. to jsem bral 1170 usd
kral

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Titan Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!