Titan Poker
Re: Titan Poker
Prehod klobasu na PS abo AP a budem tam pravidelny hrac
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
vlade napísal:To je tusim uz bohom zabudnuty turnaj, neviem ci sa nas najde 7 aby sme si zahrali
Klobasa = Poker After Dark sk
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
"tatudaaa" - Slowakei - $13,000 Paket zur WSOP 2009
-priznajte sa,kto to je
-priznajte sa,kto to je
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Vlado, nevies pomoct, ako by som ziskal spet pristup k svojmu kontu na titane? "Odisiel" mi notebook a aj vsetky data
pouzivam tereaz iny, dik.
- palikax
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
palikax napísal:Vlado, nevies pomoct, ako by som ziskal spet pristup k svojmu kontu na titane? "Odisiel" mi notebook a aj vsetky data
Asi by som im skusil napisat na support ze co sa stalo z toho emailu ktory si tam mal zaregistrovany, myslim ze by ti s tym mohli nejako pomoct... Inak ako cez ich support sa to vyriesit neda.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
help pls,ked chcem zmenit nick alebo heslo tak ako?
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
tomisumi napísal::sos: help pls,ked chcem zmenit nick alebo heslo tak ako?
nick sa menit neda, heslo mozes predtym ako sa nalogujes je tam moznost forgot password, po vyplneni udajov ti poslu nove alebo si mozes zmenit stare (neviem presne ako to funguje, ale da sa to cez ten link)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Potrebujem pomoct: Po prihlaseni mi napisalo : .....Tento účet byl z bezpečnostních důvodů dočasně uzamčen.
Pomoc můžete získat od zákaznické podpory (support@titanpoker.com)...... a nic sa stym neda robit uz je to niekolko dni
a neviem kde sa mozem znovu zaregistrovat lebo predtym mi da stale DOWNLOAD TITAN POKER ... pricom ho uz mam stiahnuty
len potrebujem novu registraciu, zmenu Accountu. kedze ten co mam teraz mi nefunguje kvoli tomu co mi napisalo ( to hore napisane. ).
PLS PORADTE ....
DIK
Pomoc můžete získat od zákaznické podpory (support@titanpoker.com)...... a nic sa stym neda robit uz je to niekolko dni
a neviem kde sa mozem znovu zaregistrovat lebo predtym mi da stale DOWNLOAD TITAN POKER ... pricom ho uz mam stiahnuty
len potrebujem novu registraciu, zmenu Accountu. kedze ten co mam teraz mi nefunguje kvoli tomu co mi napisalo ( to hore napisane. ).
PLS PORADTE ....
DIK
- kate
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Napis na uvedenu emailovu adresu a spytaj sa, preco bol ucet uzatvoreny, kedy ho otvoria a ako mas dalej postupovat. Nie je dovod registrovat sa znovu a viac uctov na rovnake meno aj tak nemozes mat. To potom musis skusit inu hernu - kludne nejaku v rovnakej sieti iPoker.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
ono je aj mozne, ze sa niekto pokusal lognut na tvoj acc. (moze to byt aj nahoda vdaka ich TTR cislam) a lockol sa ti ucet. Napis im email, odpovedaju do jedneho dna ..urcite nezakladaj novy acc., s tym by mohli nastat problemy.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.