Titan Poker
Boss - statistika
hadzem vam sem statistiku z prvych 100 handov z ranneho turnaja o 3:00, ked je vela sitoutov, tak statistika potom vyzera nejako takto: [code]http://img209.imageshack.us/img209/7871/titanstat100handsboss9tc.jpg[code] skoncil som na 20 tom mieste, na 999, ked super nejakym zazrakom vytiahol straight na riveri :(
- L_U_M_P
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
titan points
co sa da robit s tymito bodmi, viem ze sa za ne daju hrat nejake turnaje ale mam iba 185 bodov, poznate nejaky turnaj kde by som sa zmestil?
- L_U_M_P
Titan points
Skus turnaj PL Monthly 2500 FR, je to v sekcii specials a buy in je len 1 tp.
- Andrej
Zmazanie hr.konta - dá sa to?
Rád by som sa spýtal, či neviete o takom, že zmazanie hráčskeho konta, povedzme práve na Titanpokri, či už zaslaním mailu na support? Pretože somsa registroval na titan asi cez jednu pochybnú stranku ktorá nedodržala bonus, tak by som si to chcel deletnúť a opať vytvoriť hráčske konto cez pokerportal s ich promotions kodom.......dá sa to?
- chris_ambri
chris
ahoj, tak to veru neviem ci je mozne...skor predpokladam ze nie je mozne, zmazat a vytvorit si nove konto...mozno ti ten bonus co ti ta druha stranka garantovala pride este...
v pripade ak nie a budes pisat na titan poker, tak im to tam aj napis ze na aky problem si narazil...nech si s nimi spravia poriadok
v pripade ak nie a budes pisat na titan poker, tak im to tam aj napis ze na aky problem si narazil...nech si s nimi spravia poriadok
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
titan exclusive freeroll
Dano2903: jj hral se, nejak jim selhalo zobrazovani turnaju v sekci freeroll :( ale dal se vyhledat v naplanovanych turnajich...
- PROXIK
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
smola
Akurat som dohral 10000 guaranteed turnaj na titan pokri dostal som sa na finalovy stol bol som priebezne na 4.mieste a vtom sa mi stratilo spojenie. Vratil som sa ked som mal posledne chipsy a skoncil som na 6.mieste. ale aj tych 464 $ potesi skoda mohlo byt aj lepsie.
- mseko
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.