Bratislava Open v Hrone
Re: Bratislava Open v Hrone
Áno, raisol som 77 z early position na 30 k, behind som mal ešte asi 75 k (blindy boli vtedy ešte 6000/1200/1500). Vo všeobecnosti to určite nie je správna hra, ale podľa toho, ako sa to tam hralo a podľa toho aký mám image, aký bol seating, som mal predstavu komu zavolám all in a komu nie. Tým, že som dostal 2x all in, tak som to foldol. Ten típek z Brna musel mať QQ+ podľa toho, aký bol natešený ... Na dvoch stoloch mi takéto raisy bežne zahadzovali všetci vrátane Luigiho (ten občas zavolal ... )
- Drak
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
raisol si 30k, tj. 20BB? asi nie
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:raisol si 30k, tj. 20BB? asi nie
Horsey sranda ze ty si z udajov 30k, 6000/1200/1500 vyberies jediny nespravny a urobis z toho zaver
Ocividne to ma byt 30k, 6000/12000/1500 neee?
Andrej, imidz neimidz, s 10BB neraisujeme, a uz vobec nie male pary na EP, end of story. Teda aspon u nas v loserlande
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
no nech na to pozeram ako na to pozeram tak nemozes foldnut nikomu s tvojim stackom
ani keby ten pushujuci bol sam nit niterson
jedine co riskujes je ze ta niekto callne v pozicii a nebudčes vediet co robit na QJ2r flope
myslim ze je to urcite push alebo fold - pre mna push a pre teba mozno fold ale obe moznosti su lepsie nez raise/fold
ani keby ten pushujuci bol sam nit niterson
jedine co riskujes je ze ta niekto callne v pozicii a nebudčes vediet co robit na QJ2r flope
myslim ze je to urcite push alebo fold - pre mna push a pre teba mozno fold ale obe moznosti su lepsie nez raise/fold
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:jedine co riskujes je ze ta niekto callne v pozicii a nebudčes vediet co robit na QJ2r flope
Yegon to ze ti nevies co mas robit na QJ2 flope so 77 ked mas PSB behind este neznamena ze to ini nevedia tiez
- 7castle
7castle napísal:yegon napísal:jedine co riskujes je ze ta niekto callne v pozicii a nebudčes vediet co robit na QJ2r flope
Yegon to ze ti nevies co mas robit na QJ2 flope so 77 ked mas PSB behind este neznamena ze to ini nevedia tiez
pouc ma prosim
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Drak napísal:Áno, raisol som 77 z early position na 30 k, behind som mal ešte asi 75 k (blindy boli vtedy ešte 6000/1200/1500). Vo všeobecnosti to určite nie je správna hra, ale podľa toho, ako sa to tam hralo a podľa toho aký mám image, aký bol seating, som mal predstavu komu zavolám all in a komu nie. Tým, že som dostal 2x all in, tak som to foldol. Ten típek z Brna musel mať QQ+ podľa toho, aký bol natešený ... Na dvoch stoloch mi takéto raisy bežne zahadzovali všetci vrátane Luigiho (ten občas zavolal ... )
lol lol a este raz lol presne o tomto som hovoril drtiva vacsina ludi vobec netusila kde je sever hovorim zadarmo
len ma tak zaujima ty si bol ten pan co ma calol s AJo na moj push (len pre zaujimavost aby som vedel kto si)?
-
macccho - Príspevky: 180
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
yegon napísal:7castle napísal:yegon napísal:jedine co riskujes je ze ta niekto callne v pozicii a nebudčes vediet co robit na QJ2r flope
pouc ma prosim
Ship! (a mozno zahodi 88 99 10 10 A9 etc)
ak nemam pravdu
7castle, pouc ma prosim
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
yegon napísal:pouc ma prosim
No to je velmi jednoduche. Slowplayujes to do riveru, ked pride K, co je pre super dost scary karta a vtedy pushnes. Super ta da precisely na ATo a foldne AK ne?
- 7castle
Joj, ale ste mi dali ... Ten rozdiel v rozmýšľaní online a live hráčov je naozaj obrovský. Nepoznám tie Vaše vedecké prepočty , prečo to musí byť push alebo fold, a nie iba raise, keď mi min. 60 % takýchto raisov všetci foldnú a za 30 k zoberiem niečo cez 30 k, pričom občas mi to callne hráč typu Luigi, kde sa nebojím poslať all in takmet na nijakom flope. Mám taký pocit, že za celú noc som na môj raise all in nedostal. to tiež asi o niečom svedčí, že hráči sa báli to tam poslať vo všeobecnosti.
P.S. Včera mi ušla v Redute o chlp vstupenka na EPT SNOW FEST, z 25 hráčov freeroll som skončil druhý. Aspoň 500 € som dostal. Aká škoda.
P.S. Včera mi ušla v Redute o chlp vstupenka na EPT SNOW FEST, z 25 hráčov freeroll som skončil druhý. Aspoň 500 € som dostal. Aká škoda.
- Drak
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.