EPT LONDON live

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

EPT LONDON live

Odoslaťod eraserSK 04 Okt 2010 18:51

Pozera to niekto? Ja som to pozeral jednym ockom, a nechapem ako sa ten poliak dostal na 4. miesto, ako ked foldol AQ na shorstack CO push, tak vsetci skoro odpadli ked ot este ukazal, aj ja :D
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Re: EPT LONDON live

Odoslaťod wizdo 04 Okt 2010 19:44

eraserSK napísal:Pozera to niekto? Ja som to pozeral jednym ockom, a nechapem ako sa ten poliak dostal na 4. miesto, ako ked foldol AQ na shorstack CO push, tak vsetci skoro odpadli ked ot este ukazal, aj ja :D

jednoducho,...
DU s QQ vs JJ, a potom sedel a zahodil po leade AJ na KJx atd...6ty letel ten shortstack co bol od zaciatku short a 5ty bol ten kanadam co mal 800k ked Wasec (ci ako sa volal) mal nejak 2miliony... takze Payman(nice name) neustal 1 all in a bolo...
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod DevilMayCry 05 Okt 2010 09:08

tak nakoniec to vyhral ten borec zo skotska, juanda ho mal par krat na lopate ale luck je luck najma ten hnusny flush river ked sa do all inu dostali na turne.....a z chlapca uz na niektorych forach robia moneymakera :crazy:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod eraserSK 05 Okt 2010 09:27

chlapec bol uber lucky, aj ked mali na flope obaja set J on mal J10 juanda mal J2...mal ho viac krat na lopate ako si napisal ale uluckoval to :D

A chlapec by tam ani nebol v headsupe keby blby poliak nezahodi AQ na push tohto mladika...:D
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod DevilMayCry 05 Okt 2010 09:56

btw mohol by mi niekto povedat v ktorych herniach okrem PS sa da kvalifikovat na EPT eventy ??
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!