Heads Up Liga

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: Heads Up Liga

Odoslaťod Matej Zavacky 04 Feb 2009 01:05

jasnacka ze idem do toho som za BUY IN do ligy ostatne nech bude na dohode v ramci dvojic a best of 3 postupuje pekna myslienka yegonko
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod Mareccc1 04 Feb 2009 07:42

Pekna myslienka ,rad sa pripojim tiez, ale hlasoval by som len za dve herne = F****Tilt alebo P****Stars ..
Mareccc1

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 1 krát/11 krát

Odoslaťod buschle 04 Feb 2009 07:50

Im in , ale iba ak bude stanovena herna, nechce sa mi depozitovat koli tomu viac krat.
Tiez som za FT alebo PS
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod palo1973 04 Feb 2009 09:17

-vlado,dalsi krok by teda mohol byt,ze bud skusis vybavit nejake pridane $$$ v niektorej herni,a hlavne aby sa hraci co chcu hrat prihlasili,aby sme mohli este pripadne prediskutovat system ako sa bude hrat
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Heads Up Liga

Odoslaťod 016roy 04 Feb 2009 15:25

Som si to cele precital a priklanam sa k takemuto nazoru:
1. Mali by byt urcene presne pravidla vratane buy-in fixne stanoveneho
2. Kvoli pripadnej dotacii od herne 1 max 2 herne. Myslim, ze herna bude zalezat od dohody. Cize ktore do toho pojde. Asi preferujete PS vacsina. Mozno pred tym spravime anketu este v ktorej herni to spravit, ak by sme sa kvoli dotacii nedohodli prave s PS
3. System: "zakladna cast" a "play off" sa mi velmi paci. Ale to tiez zalezi od poctu prihlasenych hracov. Podla toho by sme spravili skupiny, resp. pocet hracov v jednej skupine. Napriklad ak sa prihlasi do PokerPortal.sk 2009 HeadsUp champion (yegon pekna myslienka :) ) napriklad 40 ludi, tak by sa spravilo 8 skupin po 5 hracov.

Otazka k tomuto: preferujete viac skupin s mensim poctom hracov, alebo menej skupin s vacsim poctom hracov?

Z kazdej skupiny by postupili 2, mozno 4 do play off. Cize by bolo 16 resp. 32 hracov v play off. Play off by sa mohlo hrat na 2 alebo 3 vitazne matche? Co navrhujete?

4. Buy-in by som navrhoval do "skupinovej casti" nejake mensie. Napriklad 2 usd. Moze byt?
Do play off buy-in lepsie. Postupujuci by mali na play off zerobene :). Napriklad 5-10 usd
Semifinale s 10 usd a finale s buy-in 20 usd

5. Okrem toho by sa skusila vybavit ta dotacia, pre napr. 8 najlepsich hracov.

6. Navrhoval by som, ze jeden heads-up duel napriklad v play off by sa musel odohrat v pevne stanovenych dvoch dnoch. Lenze, tu moze byt problem, ze jeden z dvojice nebude v tych dnoch moct. Aby v tomto nenastali problemy. Ak by nastali, tak by sme my po dohode s hracmi ktorych sa to tyka urcili presny termin. Aby to proste malo pravidla a nebol v tom hokej :).

7. Alternativa je, ze by sa spravili normalne heads-up turnaje a normalne by sa bodovali najlepsi hraci z kazdeho turnaja. A po odohrati napriklad 10 turnajov by sa najlepsich 8 stretlo v play off... Co hovorite na tuto alternativu.

No vela kecam, takto nejak by som to navrhoval ja. Prosim kritiku a nesternu :)
016roy

Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

Odoslaťod palo1973 04 Feb 2009 15:34

-v podstate suhlasim,okrem bodu 7,dlhodoba liga by to mala byt,priklanam sa za minimalne 8 clenne skupiny,aby kazdy odohral aspon 7 zapasov,a podla poctu prihlasenych sa urci ci pojde do play off 16 alebo 32 ludi

-hlavne vyberte hernu,ktora nieco prida a urobime prihlasky,aby sme vedeli priblizny pocet ucastnikov a potom dodiskutujeme ten system

-kua roy16 jeden post za rok ale poriadny :lol2:
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod somNula 04 Feb 2009 16:53

zahlasujem sa, poprosil by som yegona alebo vladeho nech mi potom na icq napisu... tuto uz moc nestiham citat
somNula

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod yegon 04 Feb 2009 17:01

mne sa skupiny nepacia - podla mna to berie z turnaja ten adrenalin - vyradis alebo vypadnes - a robi to z toho obycajnu nudnu ligu

ja som za pavuka od zaciatku do konca
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod wizdo 04 Feb 2009 17:04

a šak skupiny budú len taká okresávacia časť...

bude nás 40 tak sa spraví 8 skupín po 5-tich....a postupuju prvý 4-ia...
a bude priamo spravený systém že A1 - G4 atď...

toto má podľa mňa výhodu že si každý zahrá aspoň pár zápasov...
pavúk je super ale potom sa budú dávať deadline že môže nás byť 16,32,64 etc...
Naposledy upravil wizdo dňa 04 Feb 2009 17:06, celkovo upravené 1 krát.
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod buschle 04 Feb 2009 17:04

yegon napísal:mne sa skupiny nepacia - podla mna to berie z turnaja ten adrenalin - vyradis alebo vypadnes - a robi to z toho obycajnu nudnu ligu

ja som za pavuka od zaciatku do konca

pockaj natrhnem ti kakac hned v prvom kole... :river: :ovca:

.
.
.
.
alebo pravdepodobnejsia verzia .. budem vymazany v prvom kole zo stromovej struktury :lol2:
Obrázok používateľa
buschle

Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!