Irish Open (04.04 - 09.04).
Buy-in do turnaja je 3,500€, čo je nad môj roll, preto by som rád aj na tomto fóre predal čo najviac akcie Kedže už skutočne nejde o drobné, pridávam sebe aj nejaké extra informácie.
Hlavného turnaja Irish Open by sa malo zúčastniť cca 500 - 800 ľudí, počíta sa teda aj s nemalým množstvom rekreačných hráčov. Do dejiska konania, Dublinu, mám v pláne priletieť deň vopred a bývať priamo v hoteli, v ktorom sa bude odohrávať samotný turnaj, takže nejaké fyzické či psychické vyčerpanie nehrozí. Štruktúra turnaja je veľmi deep. (http://poker.paddypower.com/irish-poker-open/schedule)
Predávam to bez mark-upu a na niekoľkých ďalších konkurenčných miestach. Možné je zobrať ľubovoľný počet už od 1%:
1% = 35€
Peniaze je možné posielať na:
P****Stars - Scarmakerrrr (preferujem)
Moneybookers - tom.molivan@gmail.com
PayPal - tom.molivan@gmail.com
Žrebovanie o 1% zdarma: každý, kto kúpi aspoň 3% bude získava 1 lístok do žrebovania o 1% zdarma, pričom za každé ďalšie kúpené % dostáva aj ďalší lístok (t.j. 3% - 1 lístok, 4% - 2 lístky, 5% - 3 lístky atď.)
Pre účely tohto predaja som kontaktoval niekoľkých známych členov CZ/SK komunity, ktorí sú ochotní sa zaručiť za moju legitímnosť a skutočnosť, že peniaze určené na nákup % budú u mňa v bezpečí a že rovnako nebude žiaden problém vo vyplácaní prípadných výhier. Týmto im chcem za prejavenú dôveru srdečne poďakovať. Moje references sú:
Martin "phasE89" Baláž
Michal "producent77" Maryška
Pavel "Palo1973" Chalupka
Rovnako sa zaväzujem priebežne zasielať minimálne krátke reporty po každom dni prípadne už počas breakov.
Ďakujem veľmi pekne, v prípade akýchkoľvek otázok postujte.
Wish me luck
Tomáš