otazka pre kompetentnych turney hracov. Aku squeeze range ma hero pri tejto konkretnej situacii? blindy 2k/4k , UTG raise 11k(novy hrac na stole, odohral len 6 fold hands), dostava 3 cally(nikto nehra tricky s monsters), hero je na BB( stack 57k). UTG ma stack 90k, podobne aj callery, avg 100k, zostava vyse 70 hracov este, platenych 10. dakujem
LIVE tournament: SQUEEZE
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
LIVE tournament: SQUEEZE
Ahojte,
otazka pre kompetentnych turney hracov. Aku squeeze range ma hero pri tejto konkretnej situacii? blindy 2k/4k , UTG raise 11k(novy hrac na stole, odohral len 6 fold hands), dostava 3 cally(nikto nehra tricky s monsters), hero je na BB( stack 57k). UTG ma stack 90k, podobne aj callery, avg 100k, zostava vyse 70 hracov este, platenych 10. dakujem
- vektor
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Re: LIVE tournament: SQUEEZE
nooo, síce nikto nehrá tricky s monsters, ale je dosť podstatnou otázkou, čo tí calleri spravia s handami ako low/mid páry a rôzne broadways, Ax ruky a tak
-

TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.