Low buyin live turnaje = EV- ?

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: Low buyin live turnaje = EV- ?

Odoslaťod ScoobyDoobyDoo 29 Júl 2011 12:42

ramzey napísal:Concord a Hron den co den ponukaju podobne, castokrat lepsie, turnaje jak s pohladu BUYINu, hratelnosti, urovne a hlavne prizepoolu.

Podla mna concorde dobieha hron, ktory akoby coraz viac stagnoval... Bol som v hrone na mnohych turnajoch, v poslednom case je to tam bieda, no co ma najviac vytaca su ti prespekulovani dileri to je neuveritelne ze si klub dovoli nasadit 8 dilerov do turnaja s BI 12E pri 40 ludoch....des. A take blbosti ake tam zaviedli ze zrebujeme hracov co vyhravaju BI do turnajov, pod stolickami vyherne zetony, no mna drbne! tesim sa na MS bratislavy ale to je tak vsetko.

Concorde bol zo zaciatku des a hroza 30k stacky ajajaj....dnes je to normalna struktura, normalne startstacky, normalne GTD a nehraju dileri...nice! tak to ma byt. :P

o malych kluboch ala Allin, stars a zaniknuta 23ka a slimak sa skoda rozpravat, proste biznis s hracmi. Reduta....to ani nie je pokrovy klub, otrasne GTD.

Za tento príspevok od ScoobyDoobyDoo poďakovali :
ramzey
Obrázok používateľa
ScoobyDoobyDoo

Založený: Júl 2011
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod ramzey 29 Júl 2011 12:45

ScoobyDoobyDoo napísal:...

+1
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod Bossanowa 29 Júl 2011 12:50

popoBA napísal:Prvá fáza: to sú zväčša všetci calling stations, 1. a 2. level nemá samozrejme zmysel otvárať naozaj dobrú ruku na menej ako 7-8+ BB, pretože sa dopláca takmer všetko a vždy a teda bet za 3-4 BB je prakticky doplatený celým stolom. A práve tam v tomto systéme hry vidím equity

popoBA: jasne ze sa treba prisposobit tym opiciam ale prave opacne podla mna.to ze hraju vsetci ako ryby neznamena ze budem tiez hrat ako ryba.otvarat si na 8BB hocijaku ruku je otras a mozes si to obkecat ako chces je to proste otras. ked mam edge postflop tak nebudem sa snazit uhrat rybu a opicu preflop nie?

Súhlas, ale aj nesúhlas :) Práve tu sa dá variovať! Neveril by si aké zázraky sa tam dejú, keď otvorím na 8 BB výnimočne aj s 68s, 45o, na continual bet zväčša foldnú (aj dvaja hráči!) už po flope keď sa zjaví prvá Q.., o A ani nehovoriac, pretože sami hrajú polaritnú range..(!) takže keď potom dynamizuješ AA, KK preflop early posit. limp, s cielom pretočiť prvích raisorov na 3bet, 4 bet, (kde to vždy nakoniec aspoň jeden doplatí a ty sa stackneš), striedavo open 8 BB + BB za limperov, obe možnosti sa ukazujú často ako edge+. Predovšetkým tam premýšla veľa hráčov "prvoplánovo", maximálne "druhoplánovo", tak im treba poskytovať pocit, že vedia robiť správne rozhodnutia, keď foldujú alebo naopak "doplácajú".
Bossanowa

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 4 krát/3 krát

Odoslaťod spooky 29 Júl 2011 12:56

haman napísal:Trosku prehanas. Problem Allinu je aspon u mna iny. Ze sa tam hra bez ante. A na to sa nejak neviem adjustnut. Kto tam hravate (hravali ste) tak ste s tym nemali problem? Proste sa neoplati az tak moc stealovat. Treba hrat viac tight.

podla mna problem v alline je jednoznacne sposobeny 20min levelmi (teda bol .. ) kde po prvych 3 polhodinovych leveloch, blindy po prestavke isli: 200/400 300/600 500/1000

akukolvek vyhodu ktoru si ziskal pocas prvych 3 levelov / stacknutie read sa straca ked sa dostanes do fazy kde mas "len" 25BB, pri leveli 500/1000 mas 25k co moze byt na prvy pohlad slusny stack ale v skutocnosti to tak nieje. Za 20 min sa niekedy odohra 5 hand to je strasne malo a z tvojho stacku sa tak stane shortstack pretoze realne tam ten average byva okolo 12BB

zaujimave je aj to, ze allin uz mal trosku rozsirenu strukturu blindov, pridali levely ako 150/300 a pod, neosvedcilo sa to, turnaje sa natahovali a ludia sa stazovali, ono vela "hracom" vyhovuje ze sa zacne o pol 11 strielat a striela sa az do 2 rana kde sa bud nejako splitne alebo najvacsi luckbox vecera vyhra turnaj
spooky

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 8 krát/8 krát

Odoslaťod popoBA 29 Júl 2011 13:01

jj presne ako hovori spooky tie turnaje tam boli od 4 levelu nehratelne a boli nehratelne uz 5 rokov ja nedokazem najst objektivnu pricinu co tam preboha tych ludi tahalo.jedine snad to ze ako vieme su tam najslabsi hraci v BA uz dlhodobo.vselijaki taxikari a kolotocari a automat pros.tym asi hra do karat presne toto strielanie a flipovanie pretoze vedia ze v normalnej deep postflop aj pf hre by boli strateni jak atlantida

bossa: nesuhlasim ale vyskusam ;)
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod A_Rimmer 29 Júl 2011 13:16

Bossanowa napísal:

Polaritnu range? Edge+? :lol2: Nehovoril si nahodou v tom prispevku o sebe? :lol2:
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod spooky 29 Júl 2011 13:20

ramzey napísal:Sto ludi sto chuti ...
No pokial nevies kam mas chodit za pokrom a ajtak sa vyberes do Allinu, tak je chyba dakde inde.
Concord a Hron den co den ponukaju podobne, castokrat lepsie, turnaje jak s pohladu BUYINu, hratelnosti, urovne a hlavne prizepoolu. To, ze sa tam dakomu nedari je predcasne hovorit, mala vzorka, vacsie hracske pole.

Zmena struktury moc nepomoze pokial tam budu obrovske stacky stale :D Pride faza kedy to bude nehratelne ajtak, len uz tam nebude 3/4 klubu, ale len 1/3.

LOL, ja ani neveim, ci som dakedy otvoril az na 8BB :D
Ale ajtak, prve levely suxxxx.

chyba nie je nikde, ako jednotlivec nemozem zmenit veci ktore sa mi v hrone nepacia preto idem radsej niekde kde je viac friendly atmosfera thats it

concordu dam urcite sancu po tych zmenach ktore nastali - uvital by som keby aspon co to varili - nemas ani kde odbehnut po nejaky fastfood cez prestavku ci ? odbehnut myslim prejst par metrov pesi tak ako v starom meste

vyska stackov, o tom sa tu uz diskutovalo, treba sa prisposobit, pri 25/50 a 20k stacku sa jednoducho otvara min 6bb v starse/alline bohuzial to tak je (ajtak dostanes 5 callov..), hned po prestavke pri 200/400 a dalsich leveloch vidis ako ludia zacnu svoje stacky setrit ;) ja sa snazim prve levely vyuzit na read a stacknutie akonahle pridem do CCC otvaram 3-4BB a dokonca to skusam aj alline/starse ;)
spooky

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 8 krát/8 krát

Odoslaťod popoBA 29 Júl 2011 13:24

uz asi 2 roky som nikde nikdy neotvoril na viac ako 3BB. menit betsizing podla kariet alebo levelov je najviac lol vec na live donkamentoch
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod ferkan 29 Júl 2011 13:28

8BB, PF limp s AA/KK :bad: :bad:
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod popoBA 29 Júl 2011 13:30

toto vidim velmi casto (sam to sem tam spravim z utg,utg+1 na nejakom blaznivom stole) ze ludia limpnu AA cakajuc akciu, za nimi dalsich 5 limpov a na any flope sa tych es proste ludia nedokazu za ziadnych okolnosti pustit :lol2:
Obrázok používateľa
popoBA

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!