ME miniFTOPS - igor "demon" panak
Re: Full Tilt Poker
imo joke
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
5 % je asi prehnane,to by asi nikto neurobil ale napr na pokerstarategy su bezne dealy 20-80 az 40-60 podla kvality hraca,kde stakujuci zaplatia cely buyin
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
nikto nepreda 95% a pri tejto vyske BI je to jasny joke
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:nikto nepreda 95% a pri tejto vyske BI je to jasny joke
jo moja chyba, mal som napisat 15% a nie 5%.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Mozno by nebolo dobre pre demona aby sa to tak zverejnovalo, predsalen medializacia nieje nikdy plus, pokial clovek stej medializacie nezije
Nehajte ho chalana v klude, nech si to uziva tak ako sam chce
Btw. bude rozhovor Popo?
Nehajte ho chalana v klude, nech si to uziva tak ako sam chce
Btw. bude rozhovor Popo?
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
Re: ME miniFTOPS - igor "demon" panak
Rozhovor uz nie je medializacia? Imo máš pravdu,nech si to chalan užíva,aj tak má smolu,že každý vie,že to bol on. Určite by bol radšej,keby sa nevedelo koho je to nick.
- Palo42
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 6 krát/9 krát
pekne demon
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Gratz Igor, jeden z mala Slovakov pri ktorych clovek nemusi citit jemne nasratie po takejto vyhre
Netusim kolko predal, ale hlavne, ak mate k nemu niekto pristup, nech OKAMZITE vyberie alebo si nejak zablokuje HS cash, lebo z toho co mi sam hovoril mam pocit ze predchadzajuci "rekord" kolegu Emila po podobnej vyhre bude lahko prekonany
Netusim kolko predal, ale hlavne, ak mate k nemu niekto pristup, nech OKAMZITE vyberie alebo si nejak zablokuje HS cash, lebo z toho co mi sam hovoril mam pocit ze predchadzajuci "rekord" kolegu Emila po podobnej vyhre bude lahko prekonany
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Gratz Igor, jeden z mala Slovakov pri ktorych clovek nemusi citit jemne nasratie po takejto vyhre
http://www.pokertableratings.com/stars-player-search/ternoplayer
HAH!
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
7castle napísal:nech OKAMZITE vyberie alebo si nejak zablokuje HS cash
podla mna demon je vynimocny pokrovy hrac prave preto ze takto neuvazuje - demona som vzdy obdivoval preto ako si veri a dokaze merat sily s najlepsimi bez ohladu na okolnosti (na take hry tu nema gule imo nikto) - a je to hrac ktory absolutne nema respekt z nikoho a aj preto bol schopny dosiahnut takyto vynimocny uspech (verim tomu ze uz mu vrta v hlave hansen a pod. HS hraci)
- maroshluchy
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/7 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.