MTT turnaje => cesta do blazninca?
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
MTT turnaje => cesta do blazninca?
Tak som si dnes zahral MTT, to je ciste psycho niekedy, tu su 2 najdolezitejsie ruky co som odohral
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: MTT turnaje => cesta do blazninca?
-ten prvy bol dobry pacient,ale ten druhy moc nemal na vyber,bolo tam dead money a mal uz dost maly stack...
-thats poker baby
-akurat pozeram,ze to bolo SB vs BB a blindy boli vysoke,tak asi ta aj ok dorovnal
-thats poker baby
-akurat pozeram,ze to bolo SB vs BB a blindy boli vysoke,tak asi ta aj ok dorovnal
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
-ja som mal vcera na 10$ freezoute 80k,priemer bol 20 a prehral som to v 2 hrach,najprv flush Kh-Th vs Ah-3h ked boli 3 srdcia na boarde a potom s 99 na flope 2-9-J sme sa dostali do all inu a samozrejme ze mal JJ ....,bol to 10k garanted,keby som to bol vyhral tak ft mam isty....
-
-
-
nemyslim si ze mtt su cesta do blazinca............nejaky ten bad beat sa tam vzdy ukaze........to je poker..........nevyhodou mtt je podla mna jedine to ze ked ta vyradi nejaka total fish tak jej to len tazko vratis..........v tom su lepsie cash games kde si drbnes dalsich par dolacov a fishke to mozes vratit aj s urokmi.........
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
vlade vcera som zazil asi 15takychto hier za 2k hands na CG. Vyuzil som to ako vybornu moznost cvicenia nebyt on tilt
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
no MMT je fakt cesta do blazinca
mne zo SNG, MTT a CG aj tak najlepsie pridu CG, len clovek musi zabudnut, ze su to peniaze a nie zetony a nehrat "scare money"
OT: inak vtipny SNG format je teraz na Titane .. Turbo NLH Double Up .. 6 ludi, prvy traja dostanu dvojnasobok .. pri nizkom buy-ine das sitout, ides si pozriet video a zarabas
- riadny variance - 100 turnajov nemusis nic vyhrat a potom bum
- na rozdiel od malych SNG sa pomaly neprefoldujes k bubble alebo ITM
- fishka je lucky v MTT a ides prec, fisha je lucky v CG, rebuy a ides si z nej urobit rybie prsty
mne zo SNG, MTT a CG aj tak najlepsie pridu CG, len clovek musi zabudnut, ze su to peniaze a nie zetony a nehrat "scare money"
OT: inak vtipny SNG format je teraz na Titane .. Turbo NLH Double Up .. 6 ludi, prvy traja dostanu dvojnasobok .. pri nizkom buy-ine das sitout, ides si pozriet video a zarabas
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
-ja osobne hravam MTT kvazi pre zabavu a ak sa mi podari vacsia vyhra tak vyberam,na budovanie BR mam sng...
-btw moze mi niekto poradit nejaku hernu(okrem i-pokrov,lebo tam hravam),kde su dobre turnaje-moje predstavy:garantovane,cca 7-15 $ buy in a max.400 hracov
-btw moze mi niekto poradit nejaku hernu(okrem i-pokrov,lebo tam hravam),kde su dobre turnaje-moje predstavy:garantovane,cca 7-15 $ buy in a max.400 hracov
-
Keby ten A6 nedocalloval tak je podla mna riadna fiska. Samozrejme ze to bol bad beat, ale call z A6 bol jednoznacne spravny
- Arakas
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/19 krát
Arakas napísal:Keby ten A6 nedocalloval tak je podla mna riadna fiska. Samozrejme ze to bol bad beat, ale call z A6 bol jednoznacne spravny
-jasne,ja som si nevsimol poriadne vysku stackov ani ake ze to bolo na blinds
-
Arakas napísal:Keby ten A6 nedocalloval tak je podla mna riadna fiska. Samozrejme ze to bol bad beat, ale call z A6 bol jednoznacne spravny
ved ja som chcel aby dorovnal, ale nechcel som aby mu prisla taka debilna postupka, keby mu tam na flop padla 6 tak mi je to jedno, normalna prehra, ale ked to tam hentak doskace to ma vie poriadne vytocit
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.