Nedelnajsi pokerstar big event

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: Nedelnajsi pokerstar big event

Odoslaťod APminer 25 Mar 2012 12:34

vlade napísal:... ideal by bolo keby sa toho chytil niekto iny, najlepsie taky ktory by prijimal peniaze aj na MB aj na PS.

prijimam vsade a vsetko :crazy:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod DevilMayCry 25 Mar 2012 12:43

vlade napísal:No, takze uz je nas dost, mali by sme nejako ujasnit tie pravidla, urcit pokladnika a vyzbierat peniaze.

Budeme urcite potrebovat od kazdeho nick v herni, nick v diskusii, aby potom ked vypadne napisal ze uz je out a samozrejme poriesit tie peniaze a urcit vyhry (ci berie len prvy, alebo napriklad 70% prvy a 30% druhy) Ja mam na PS zablokovany player transfer, takze ak by som zbieral ja, tak mozem jedine na MB, cize ideal by bolo keby sa toho chytil niekto iny, najlepsie taky ktory by prijimal peniaze aj na MB aj na PS.

mohol by to hegides zorganizovat, vlastne s tym aj suhlasil. Som za aby bral len prvy.
moj nick na PS: malymato
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod aNdr3Jo 25 Mar 2012 12:43

vlade napísal:No, takze uz je nas dost, mali by sme nejako ujasnit tie pravidla, urcit pokladnika a vyzbierat peniaze.

Budeme urcite potrebovat od kazdeho nick v herni, nick v diskusii, aby potom ked vypadne napisal ze uz je out a samozrejme poriesit tie peniaze a urcit vyhry (ci berie len prvy, alebo napriklad 70% prvy a 30% druhy) Ja mam na PS zablokovany player transfer, takze ak by som zbieral ja, tak mozem jedine na MB, cize ideal by bolo keby sa toho chytil niekto iny, najlepsie taky ktory by prijimal peniaze aj na MB aj na PS.

nick na PS : aNdr3Jo, penaze poslem vecer az vecer pred turnajom ked dojdem domov ;) takze urcite pokladnika ja mu to poslem :) :gl:
aNdr3Jo

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 113 krát/39 krát

Odoslaťod zackmir 25 Mar 2012 13:05

na starsoch pekne po starom "zackmir"... ujasnite pravidla chlapi, nech poslem peniaze pokladnikovi... asi klasika vsetko pre posledneho hraca v hre, ale ak sa dohodnete ze budu brat money 2ja, tak protestovat nebudem, nech urci vacsina...
zackmir

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod pegas1975x 25 Mar 2012 13:16

no ja zatial v turnaji na 100% niesom a ani tych 10$ poslat nemozem.Ale ked skoncin v turnaji na 1-5 mieste tak vam vsetkym poslem po 10$. :lol2:

Nechce ma niekto stacknut pre istotu ak by som nepostupil cez 5,50 kvaldu?

Inak prajem :gl: :gl: :gl: vsetkym.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod Miham 25 Mar 2012 13:25

Tak zahram si to aj ja, moj nick na PS je MichalMiham. Ci budu dve ceny alebo jedna mi je jedno. Zalezi mozno od toho kolko nas nakoniec bude hrat.
Obrázok používateľa
Miham

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 43 krát/3 krát

Odoslaťod hegides 25 Mar 2012 13:36

.heh sa to tu rozbehlo celkom, ak su vsetci za, tak si to mozem zobrat na starost ja teda..
nick na PS mam hegides, cize mozte posielat a ja to budem editovat ze aky nick mi uz poslal 10$ do tohto prispevku a najneskor zajtra doobeda poslem vyhercovi plnu sumu.. (to keby som vypadol hned na zaciatku a isiel spat..)
Navrhujem uzavriet to startom turnaja, cize dovtedy sa moze ktokolvek pripojit, budem to pravidelne checkovat, len cca od 18:00 do 20:00 budem cestovat, cize dont worry editnem to hned jak sa dostanem k netu.. :)
Myslim ze ak nas bude do 15, tak nema zmysel to davat na dve platene, cize winner takes all asi :)
Keby niekto velmi chcel, tak moze poslat aj na MB, ale preferujem PS.. MB - hegides@azet.sk

ludia co su in a zaplatili (budem to tu postupne updateovat):

hegides
Scarmakerrrr
malymato
AjEmBetter
Zoling
buttonko
11mn1886
MichalMiham
vladePP
aNdr3Jo
zackmir
xxxeduard666
satanoMI
kalish8
1SlovakKid1
lacored
golferSVK
fourty14
jakemckean
Naposledy upravil hegides dňa 25 Mar 2012 20:12, celkovo upravené 12 krát.

Za tento príspevok od hegides poďakovali :
1886er
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod TomMolivan 25 Mar 2012 13:37

in
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod DevilMayCry 25 Mar 2012 13:42

hegides napísal:........

poslal som na PS tak si to potom skontroluj ;)
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod 1886er 25 Mar 2012 13:52

nazdar tak prihlasujem sa aj ja, monies by som poslal za pár hodín. teraz sa mi akosi nechce prihlasovať do herne

a je nejaké obmedzenie kedy sa treba registrovať? treba byť regnutý už pred začiatkom turnaja alebo sa stačí pripojiť aj cez late reg (180 min)?
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!