OPT 4
Re: OPT 4
booooooze to si musim na B**n vlozit este 4usd aby som mal na dnesny turnaj... minule som si popri OPT pustil na B**n cash game a nestacil som sa divit... same AA, KK, QQ, AK som mal na ruke... A tak som pocas nevydareneho OPT stihol prehrat asi 200usd.. KK ma stalo na dvoch hrach asi 100usd... koniky neudrzali napor A 8o a A 10o.... a vsetko popadalo na specialny B**n river
- eduard666
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/4 krát
eduard666 napísal:booooooze to si musim na B**n vlozit este 4usd aby som mal na dnesny turnaj... minule som si popri OPT pustil na B**n cash game a nestacil som sa divit... same AA, KK, QQ, AK som mal na ruke... A tak som pocas nevydareneho OPT stihol prehrat asi 200usd.. KK ma stalo na dvoch hrach asi 100usd... koniky neudrzali napor A 8o a A 10o.... a vsetko popadalo na specialny B**n river
budes si musiet vlozit 400sk nie 4usd.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
vlade napísal:Takze uz je nahodene spravne heslo http://www.pokerportal.info/pokerportal-turnaje/, bohudial turnaj sa uz nepodari prehodit na ten 4$ co mal byt dnes, takze dnes sa odohra 7$+1$ a o tyzden bude tento 4$+0.4$
aka dobra sprava... vyhrat 7+0.7 je lepsie ako 4+0.4
v utorok som sa dostal domov 20:01 takze som sa nestihol nalogovat, ale ako kukam v poradi sa zasadne zmeny neudiali. takze dnes utok na veducu poziciu celkovo. GL all
- svoco
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
buschle napísal:eduard666 napísal:booooooze to si musim na B**n vlozit este 4usd aby som mal na dnesny turnaj... minule som si popri OPT pustil na B**n cash game a nestacil som sa divit... same AA, KK, QQ, AK som mal na ruke... A tak som pocas nevydareneho OPT stihol prehrat asi 200usd.. KK ma stalo na dvoch hrach asi 100usd... koniky neudrzali napor A 8o a A 10o.... a vsetko popadalo na specialny B**n river
ale 3usd tam este mam...
- eduard666
eduard666 napísal:buschle napísal:eduard666 napísal:booooooze to si musim na B**n vlozit este 4usd aby som mal na dnesny turnaj... minule som si popri OPT pustil na B**n cash game a nestacil som sa divit... same AA, KK, QQ, AK som mal na ruke... A tak som pocas nevydareneho OPT stihol prehrat asi 200usd.. KK ma stalo na dvoch hrach asi 100usd... koniky neudrzali napor A 8o a A 10o.... a vsetko popadalo na specialny B**n river
ale 3usd tam este mam...
minimum depozit
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
7castle napísal:Nerozumiem...
Je to 7dolarovy turnaj, a niektori maju pocit ze to moze vyhrat niekto iny ak 7castle???
Hmm...
no jedine nase stastie je ze to neni siedmi turnaj v poradi..... to uz by bol vitaz jasny a vlastne by sa hralo len o druhe miesto
- eduard666
7castle napísal:Nerozumiem...
Je to 7dolarovy turnaj, a niektori maju pocit ze to moze vyhrat niekto iny ak 7castle???
Hmm...
-ak spojis luck z prveho turnaja s dobrymi kartami co si dostaval v druhom turnaji,tak nemusime ani hrat...
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.