OPT 4
Re: OPT 4
yegon napísal:ty lucker ty si dostal KK/AA? omg
ja taky mel AA - vyradil jsem luckera LH.. a od te doby byla 9 high asi v 99% a posledni na SB (200/400) Q8s pushnu 915 a BB ma K9s a moje milovana herna mi to osladi - na boardu 3x 9
Microgaming
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
-ja som mal 1x AA,2x QQ ked to este nebolo push fold,potom som prehral AK vs QK,potom som mal okolo 10 BB a nic mi nechodilo,az raz tusim push s AT,vsetci fold a potom lucky A9 vs TT proti 7castle,jeden vyhraty flip s tukem AQ vs 77 a na ft som ako shorty nabehol so 77 do AA
-ale toto moc s pokrom spolocne nema,po cca 40 min zacne push or fold faza,s tym by ozaj bolo treba nieco urobit
-ale toto moc s pokrom spolocne nema,po cca 40 min zacne push or fold faza,s tym by ozaj bolo treba nieco urobit
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
AP: sorry, to bylo asi krutý ten board...
jinak, dneska jsem konečně prolomil prokletí U***et a konečně i já jsem si trochu zaluckoval... Nakonec čtvrtý místo, což bych před turnajem bral všema deseti... Final table jsem hrál opatrně, když jsme zbývali poslední 4 tak ještě víc tight a když jsem se rozhod že to tam s K9 bouchnu, tak soupeři zrovna TT a AK, ani K a 9 na boardu mě nezachránily...
jinak, dneska jsem konečně prolomil prokletí U***et a konečně i já jsem si trochu zaluckoval... Nakonec čtvrtý místo, což bych před turnajem bral všema deseti... Final table jsem hrál opatrně, když jsme zbývali poslední 4 tak ještě víc tight a když jsem se rozhod že to tam s K9 bouchnu, tak soupeři zrovna TT a AK, ani K a 9 na boardu mě nezachránily...
-
Ricta - Príspevky: 187
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.