OPT 4

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: OPT 4

Odoslaťod keso26 12 Nov 2008 11:56

7castle napísal:A inak Keso, ten tvoj call bol len velmi velmi tesny, lebo ak si pamatam bol som utg+1 pri pomerne full stole, moj range bol 77+, AQs, AK...

no hadat sa nebudem, vies o tychto situaciach ovela viac ako ja a mas pravdu :) ..ale vychadzal som z toho ze si veeelmi dlho premyslal ci to tam posles a preto som usudil, ze mas nejaku handu hodne na hrane. Navyse sme obaja mali 10BB a bral som to ako cisty flip, bud DU al. nic. Nepremyslel som to spravne ? Co by si spravil na mojom mieste ?
..btw, nejak som vcera pozabudol.......nh kamo ;)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod TuKE 12 Nov 2008 11:59

Kua, ja som včera na OPTčko zabudol Obrázok.

7castle napísal:Hahaha, uz je to zase tu, neustale obvinenia ze luckbox :D

My ťa neobviňujeme, len konštatujem skutočnosť, že si The best flipper 2008 :D
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod 7castle 12 Nov 2008 12:01

Hej toho Lucasa som pohnojil, to bola metagame, my sa trochu pozname, mal som ho dat rovno AI, takto som mu dal moznost aby ma vytlacil agresivnou hrou... no sak ale ucime sa stale :)

Haha Yegon vidim ze ta to neopusta :D Sak to bol 1 turnaj, este mame pred sebou tolko flipov...

Ale som chcel povedat, ze som fakt rad kto vsetko sa zapojil, mal som pocit ze je tam 80% pravidlenych prispievatelov, vratane Yegona, Ferkana, Pala, Rocheho a inych co predtym nehrali, plus vsetky stalice... aj ked chybali tusim napr. buschle, tuke, trikoza a standardna ucastnicka evicka :(
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod keso26 12 Nov 2008 12:03

TuKE napísal:Obrázok

nedal by si vladovi tohoto smajla + toho konikoveho z bobkami ? :) ..mohol by ich sem nahodit, tito dvaja su fakt fajnovy, hehe a este niekde som tu videl takeho, co vytukaval morseovkou help, ci co, aj ten je dobry :)
Obrázok používateľa
keso26

Odoslaťod keso26 12 Nov 2008 12:04

7castle napísal:Ale som chcel povedat, ze som fakt rad kto vsetko sa zapojil, mal som pocit ze je tam 80% pravidlenych prispievatelov, vratane Yegona, Ferkana, Pala, Rocheho a inych co predtym nehrali, plus vsetky stalice... aj ked chybali tusim napr. buschle, tuke, trikoza a standardna ucastnicka evicka :(

..no a este aj chipfeeder :lol:
Obrázok používateľa
keso26

Odoslaťod somNula 12 Nov 2008 12:12

ale som si zahral vcera :) mam dojem ze az 3 ruky :D
somNula

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Pepi 12 Nov 2008 12:20

Ja by som si zahral tiez, keby ten uniBED support nebol jak zaspaty a jeho zamestnankyne nechapave. Aj napriek tomu, ze s nimi komunikujem uz zopar dni o tom, aby mi obnovili heslo, tak srali na mna. Pritom som im aj vcera pripominal, ze chcem zacat hrat OPT4, a ze prvy turnaj zacina uz vecer. Napriek tomu, ze odo mna dostali vsetky potrebne udaje, aby mi mohli dat nove heslo, tak ho nemam este ani dnes. :(

Nevadi, ved su aj ine herne...
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod 7castle 12 Nov 2008 12:24

Keso, ja by som to tam poslal tiez, len vravim ze prekvapivo to nie je take jasne ako to vyzera, i.e. AK=nutz.

Pepi, to je dost na figu, myslim ze keby si napisal cstrikovi ze by to vedel nejako urcyhlit... napis mu teraz nech to mas aspon o tyzden :)
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod yegon 12 Nov 2008 12:25

7castle napísal:Ale som chcel povedat, ze som fakt rad kto vsetko sa zapojil, mal som pocit ze je tam 80% pravidlenych prispievatelov, vratane Yegona, Ferkana, Pala, Rocheho a inych co predtym nehrali, plus vsetky stalice... aj ked chybali tusim napr. buschle, tuke, trikoza a standardna ucastnicka evicka :(

je o mne zname ze neznasam turnaje (ak ich nemozem hrat masovo) ale som mal pocit ze bude sranda a vsetcia budu hrat tak sa zabavime - pustil som si k tomu poker video a celkom to slo, dokonca som vyhrabal nejake stare konto na bwine takze sa budem snazit hrat vsetky turnaje a samozrejme to cele vyhrat :x
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod palo1973 12 Nov 2008 12:28

- :Search: yegon aj ked neznasas turnaje,urcite si lepsi ako vacsina z nas,a ak budes hrat vsetko,tipujem ta do top 10....
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!