OPT III

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: yegon, foldol by si toto?

Odoslaťod keso26 24 Jún 2008 22:41

co je na tejto partii take zvlastne ?..kde by si to chcel foldnut ?..snad nie na flope. Maximalne tak na turne, keby si flop len zavolal, kde sa skompletizovali obe draws.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

keso

Odoslaťod chipfeeder 24 Jún 2008 23:07

a co by malo byt na tejto partii zvlastne? pytal sa teba niekto nieco?

call je ten najhorsi move aky existuje

bud rovno fold alebo allin
chipfeeder

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

TuKE

Odoslaťod Hufelix 24 Jún 2008 23:12

Otázka na TukEho... neviem, či si budeš pamätať, ale zaujímalo by ma, čo si mal na ruke. V jednej hre, ako si bol na Button a ja SB. Na konci, po tom čo sme to celé odčekovali (pred flopom Ty raise tuším na 600 a ja call). Na konci si to pushol do All-in. Na flope bol K a nejaké smiešky. Pamätáš sa, čo si mal? Ja kvôli tomu nemôžem spať :)
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007

LOL

Odoslaťod 7castle 24 Jún 2008 23:16

Haluz... hehe ako som udrzal to prve miesto???
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

chipfeeder

Odoslaťod keso26 24 Jún 2008 23:44

..co keby si prestal zakazdym reagovat asertivne.

..precitaj si este raz co som napisal a ak to nepochopis tak znova a znova.
Obrázok používateľa
keso26

keso

Odoslaťod chipfeeder 25 Jún 2008 00:10

a co keby si si ty odpustil hlupe poznamky ako ta uvodna a reagoval len k veci? toto nie je tema "vynimocne partie". partia sa odohrala na OPT takze je tu spravne a pytal som sa yegona, ci by to dokazal foldnut, kedze ja som fold zvazoval, ale nedalo sa ...

call povazujem za hlupost, lebo nemas co hrat ani na turne ani na rivri. a to bez ohladu na to, ci sa drawy skompletizuju alebo nie. spoliehat sa na to, ze to odcheckujete do showdownu je scestne.

call znamena len rozhadzovanie chipov do luftu.

s reraise allin mas aspon velku FE

ak foldnut, tak urcite hned na flope
chipfeeder

chipfeeder

Odoslaťod keso26 25 Jún 2008 00:23

..este jeden a posledny krat.

..napisal som to preto, ze je to uplne bezna partia, skratka nicim vynimocna a to ze je z OPT som samozrejme pochopil. Ja len proste nevidim nic, o com by sa dalo v tej partii diskutovat. Call je samozrejme somarina, to je uplne jasne, ale povedal som to len kvoli tomu, ze sa zamyslas nad foldom, ale nechapem kde je v tejto ruke priestor na fold, preto som call uviedol len ako priklad, kde by sa to dalo foldnutaz na turn, kedze by prisla najviac scary karta, takze call neprezentujem ako move, ktory je potrebne v tej situacii spravit.

A teraz k Tvojmu problemu. To snad nemyslis vazne, ze zvazujes fold len preto, ze do Teba protihrac betne, kolko krat sa stane, ze bude do Teba betovat s FD, str8 draw, TPTK. Len velmi zriedka natrafis na supera, ktory Ta so setom nebude c/r ako v tomto pripade. Takze jednoznacne raise, cize dobre rozhodnutie.

..vsetko co som chcel povedat je, ze tu vazne nie je co riesit. Nabehol si si na set, stava sa, skratka smola, zlozit sa to na flope urcite neda.
Obrázok používateľa
keso26

keso

Odoslaťod chipfeeder 25 Jún 2008 07:45

no, neviem neviem, ci by vela hracov betlo drawy vo vyske temer potu, ked dorovnali PF 4BB supera. mne to smrdelo 2 parmi alebo setom

takze s tym foldom to myslim vazne, zvedavy som na yegonov nazor a myslim si, ze nejake percenta foldu da aj on . takze je o com diskutovat
chipfeeder

Re: TuKE

Odoslaťod TuKE 25 Jún 2008 08:44

J8off :-)

2x si mi checkol, v pote bolo dosť chipov oproti môjmu stacku, tak som sa rozhodol, že to na hulváta ukradnem :-)
buď si slowplayoval AK alebo máš niečo ako AQ/AJ, zahodíš a ja sa skoro zdvojnásobím :-)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Myslel som si

Odoslaťod Hufelix 25 Jún 2008 09:21

Presne toto som tušil, aj preto je poker super hra. Obaja slušný read, ale bol si odvážnejší ;-). Nabudúce ti to už nedám :)
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!