OPT III
Re: yegon, foldol by si toto?
co je na tejto partii take zvlastne ?..kde by si to chcel foldnut ?..snad nie na flope. Maximalne tak na turne, keby si flop len zavolal, kde sa skompletizovali obe draws.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso
a co by malo byt na tejto partii zvlastne? pytal sa teba niekto nieco?
call je ten najhorsi move aky existuje
bud rovno fold alebo allin
call je ten najhorsi move aky existuje
bud rovno fold alebo allin
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
TuKE
Otázka na TukEho... neviem, či si budeš pamätať, ale zaujímalo by ma, čo si mal na ruke. V jednej hre, ako si bol na Button a ja SB. Na konci, po tom čo sme to celé odčekovali (pred flopom Ty raise tuším na 600 a ja call). Na konci si to pushol do All-in. Na flope bol K a nejaké smiešky. Pamätáš sa, čo si mal? Ja kvôli tomu nemôžem spať :)
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
chipfeeder
..co keby si prestal zakazdym reagovat asertivne.
..precitaj si este raz co som napisal a ak to nepochopis tak znova a znova.
..precitaj si este raz co som napisal a ak to nepochopis tak znova a znova.
-
keso
a co keby si si ty odpustil hlupe poznamky ako ta uvodna a reagoval len k veci? toto nie je tema "vynimocne partie". partia sa odohrala na OPT takze je tu spravne a pytal som sa yegona, ci by to dokazal foldnut, kedze ja som fold zvazoval, ale nedalo sa ...
call povazujem za hlupost, lebo nemas co hrat ani na turne ani na rivri. a to bez ohladu na to, ci sa drawy skompletizuju alebo nie. spoliehat sa na to, ze to odcheckujete do showdownu je scestne.
call znamena len rozhadzovanie chipov do luftu.
s reraise allin mas aspon velku FE
ak foldnut, tak urcite hned na flope
call povazujem za hlupost, lebo nemas co hrat ani na turne ani na rivri. a to bez ohladu na to, ci sa drawy skompletizuju alebo nie. spoliehat sa na to, ze to odcheckujete do showdownu je scestne.
call znamena len rozhadzovanie chipov do luftu.
s reraise allin mas aspon velku FE
ak foldnut, tak urcite hned na flope
- chipfeeder
chipfeeder
..este jeden a posledny krat.
..napisal som to preto, ze je to uplne bezna partia, skratka nicim vynimocna a to ze je z OPT som samozrejme pochopil. Ja len proste nevidim nic, o com by sa dalo v tej partii diskutovat. Call je samozrejme somarina, to je uplne jasne, ale povedal som to len kvoli tomu, ze sa zamyslas nad foldom, ale nechapem kde je v tejto ruke priestor na fold, preto som call uviedol len ako priklad, kde by sa to dalo foldnutaz na turn, kedze by prisla najviac scary karta, takze call neprezentujem ako move, ktory je potrebne v tej situacii spravit.
A teraz k Tvojmu problemu. To snad nemyslis vazne, ze zvazujes fold len preto, ze do Teba protihrac betne, kolko krat sa stane, ze bude do Teba betovat s FD, str8 draw, TPTK. Len velmi zriedka natrafis na supera, ktory Ta so setom nebude c/r ako v tomto pripade. Takze jednoznacne raise, cize dobre rozhodnutie.
..vsetko co som chcel povedat je, ze tu vazne nie je co riesit. Nabehol si si na set, stava sa, skratka smola, zlozit sa to na flope urcite neda.
..napisal som to preto, ze je to uplne bezna partia, skratka nicim vynimocna a to ze je z OPT som samozrejme pochopil. Ja len proste nevidim nic, o com by sa dalo v tej partii diskutovat. Call je samozrejme somarina, to je uplne jasne, ale povedal som to len kvoli tomu, ze sa zamyslas nad foldom, ale nechapem kde je v tejto ruke priestor na fold, preto som call uviedol len ako priklad, kde by sa to dalo foldnutaz na turn, kedze by prisla najviac scary karta, takze call neprezentujem ako move, ktory je potrebne v tej situacii spravit.
A teraz k Tvojmu problemu. To snad nemyslis vazne, ze zvazujes fold len preto, ze do Teba protihrac betne, kolko krat sa stane, ze bude do Teba betovat s FD, str8 draw, TPTK. Len velmi zriedka natrafis na supera, ktory Ta so setom nebude c/r ako v tomto pripade. Takze jednoznacne raise, cize dobre rozhodnutie.
..vsetko co som chcel povedat je, ze tu vazne nie je co riesit. Nabehol si si na set, stava sa, skratka smola, zlozit sa to na flope urcite neda.
-
keso
no, neviem neviem, ci by vela hracov betlo drawy vo vyske temer potu, ked dorovnali PF 4BB supera. mne to smrdelo 2 parmi alebo setom
takze s tym foldom to myslim vazne, zvedavy som na yegonov nazor a myslim si, ze nejake percenta foldu da aj on . takze je o com diskutovat
takze s tym foldom to myslim vazne, zvedavy som na yegonov nazor a myslim si, ze nejake percenta foldu da aj on . takze je o com diskutovat
- chipfeeder
Re: TuKE
J8off :-)
2x si mi checkol, v pote bolo dosť chipov oproti môjmu stacku, tak som sa rozhodol, že to na hulváta ukradnem :-)
buď si slowplayoval AK alebo máš niečo ako AQ/AJ, zahodíš a ja sa skoro zdvojnásobím :-)
2x si mi checkol, v pote bolo dosť chipov oproti môjmu stacku, tak som sa rozhodol, že to na hulváta ukradnem :-)
buď si slowplayoval AK alebo máš niečo ako AQ/AJ, zahodíš a ja sa skoro zdvojnásobím :-)
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Myslel som si
Presne toto som tušil, aj preto je poker super hra. Obaja slušný read, ale bol si odvážnejší ;-). Nabudúce ti to už nedám :)
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.