OPT III
Re: Re: Re: Re: LOL
zamestnanci a spolupracovnici jsou ze souteze vylouceni *STOP* ;-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
jj uz ich mam pripravene on the side
ale nezabudaj ze "Kto sa smeje naposledy, ten sa smeje posledny!"
8-)
ale nezabudaj ze "Kto sa smeje naposledy, ten sa smeje posledny!"
8-)
- Lose
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: LOL
7domčekov, zabudol si napísať, koľko bol tvoj all-in.
Z tvôjho rozhorčenia tuším, že to asi nebude 300 chipov, ale táto informácia nám môže pomôcť v pátraní po myšlienkových pochodoch daného hráča :-).
Vieš, možno si mal 800 a on si poviem, hm, šanca 60:40, môžem vyradiť 7domčekov, ak prehrám, ostane mi 700 chipov (ak mal 1500), instaherocall ]:->
Z tvôjho rozhorčenia tuším, že to asi nebude 300 chipov, ale táto informácia nám môže pomôcť v pátraní po myšlienkových pochodoch daného hráča :-).
Vieš, možno si mal 800 a on si poviem, hm, šanca 60:40, môžem vyradiť 7domčekov, ak prehrám, ostane mi 700 chipov (ak mal 1500), instaherocall ]:->
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Re: LOL
TuKE, on mal asi 750 čipov
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: Re: LOL
Rank,
neviem na tom bwine najst HH ale mal som cca 1000, co je dost velky rozdiel.
Uprimne, celkom solidne si ma nastval prave. Argument ze ta to nebavilo je proste uzasny. Neviem ako ty, ja hram OPT hlavne pre to, ze je to zabava, sranda sa dotahovat s ludmi s PP. Samotne turnaje hram ale naplno, a pokladam od teba ze dost nefer hrat hluposti, len preto ze ta to nebavi.
Moj povodny post bol tak na 50% mierne nasrdeny, lebo som vypadol, ale na 50% mi fakt islo o to, aby som dotycnemu (nevedel som kto to je) vysvetlil, ze ked bude takto hrat, bude vela prehravat. Necakal som lutost, ale ani to, ze dovodom nebude nevedomost, ale nechut hrat.
Chcem ta teda poprosit, ak ta to nebavi, nehraj pls OPT, kazis radost ludom, ktorych to bavi.:(
neviem na tom bwine najst HH ale mal som cca 1000, co je dost velky rozdiel.
Uprimne, celkom solidne si ma nastval prave. Argument ze ta to nebavilo je proste uzasny. Neviem ako ty, ja hram OPT hlavne pre to, ze je to zabava, sranda sa dotahovat s ludmi s PP. Samotne turnaje hram ale naplno, a pokladam od teba ze dost nefer hrat hluposti, len preto ze ta to nebavi.
Moj povodny post bol tak na 50% mierne nasrdeny, lebo som vypadol, ale na 50% mi fakt islo o to, aby som dotycnemu (nevedel som kto to je) vysvetlil, ze ked bude takto hrat, bude vela prehravat. Necakal som lutost, ale ani to, ze dovodom nebude nevedomost, ale nechut hrat.
Chcem ta teda poprosit, ak ta to nebavi, nehraj pls OPT, kazis radost ludom, ktorych to bavi.:(
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
neboj castlik mozno nam daju dalsie OPT dvojite body !!
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
7castle myslím, že si to nějak moc bereš. OPT jako takové mne baví. Nebavilo mne to jenom včera, protože nechodily karty. To bych musel být nasraný pořád.
Když mi vlade kdysi v podobné situaci zavolal na moje AA s J2 a ono mu to J2 přišlo.
Když mi včera zavolal 1zart1 moj reraise AA proti jeho A7s, přišla mu barva.
Když mi nějaký kokotek zavolal moje AA all-in s 42 a hned na flopu 42.
Stejně tak včera na WalkerPoker ... já AA, raise 6bb, borec s JT off call a už jsem ho nevyhnal, přesto, že postupku doskládal až na riveru. Zbylo mi 465 chipů, tak jsem chtěl jít spát, pushnul jsem to tam. Zavolal mě AK a AJ a jediné co tak na flopu 3ka, tak jsem byl zpět na 1500. Nepřijde mi to fér, ale je to bohužel tak. Naše stacky byly podobné. Když bych přišel o BB, tak v dalším kole o SBB a budu mít cca 800-900, to už vzhledem k okolním stackům (3000cca) nebylo nic moc. Takže tak. Pokusím se slíbit, že už to nikdy neudělám, ale když mi bude někdo každý orbit krást (nebo si to budu myslet), tak za sebe neručím.
Prostě to je poker.
Když mi vlade kdysi v podobné situaci zavolal na moje AA s J2 a ono mu to J2 přišlo.
Když mi včera zavolal 1zart1 moj reraise AA proti jeho A7s, přišla mu barva.
Když mi nějaký kokotek zavolal moje AA all-in s 42 a hned na flopu 42.
Stejně tak včera na WalkerPoker ... já AA, raise 6bb, borec s JT off call a už jsem ho nevyhnal, přesto, že postupku doskládal až na riveru. Zbylo mi 465 chipů, tak jsem chtěl jít spát, pushnul jsem to tam. Zavolal mě AK a AJ a jediné co tak na flopu 3ka, tak jsem byl zpět na 1500. Nepřijde mi to fér, ale je to bohužel tak. Naše stacky byly podobné. Když bych přišel o BB, tak v dalším kole o SBB a budu mít cca 800-900, to už vzhledem k okolním stackům (3000cca) nebylo nic moc. Takže tak. Pokusím se slíbit, že už to nikdy neudělám, ale když mi bude někdo každý orbit krást (nebo si to budu myslet), tak za sebe neručím.
Prostě to je poker.
-
Re: Re: Re: Re: Re: LOL
Na tom WP jsem to tam hodil s 63 suited.
-
Re: Re: Re: Re: Re: LOL
Rank,
nemusime si tu vymenovavat nezmyslene hry. O tom ti prave hovorim, ty sam si zahral nezmyselne (predpokladam, ze na tom je uplna zhoda), a fakt ma len nastvalo, ze to bolo preto, lebo ta to nebavilo.
Mne hlupa hra nevadi, lebo prave na nej profitujem. Ale na OPT nejde o dlhodobost, ide o zabavu, a tam ma hlupa hra s hlupym dovodom, na ktory doplatim vypadnutim, proste nastve.
Snad tomu rozumies a v buducnosti sa tomu vyhnes.
nemusime si tu vymenovavat nezmyslene hry. O tom ti prave hovorim, ty sam si zahral nezmyselne (predpokladam, ze na tom je uplna zhoda), a fakt ma len nastvalo, ze to bolo preto, lebo ta to nebavilo.
Mne hlupa hra nevadi, lebo prave na nej profitujem. Ale na OPT nejde o dlhodobost, ide o zabavu, a tam ma hlupa hra s hlupym dovodom, na ktory doplatim vypadnutim, proste nastve.
Snad tomu rozumies a v buducnosti sa tomu vyhnes.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle
Vim jak to myslis a taky me to nasere to co se deje na OPT. Napr. nechapu :) jak na posledni turnaji B**n mohli zrovna oni dva skoncit na prvnich dvou mistech. To co jsem videl, tak hrali na urovni zacatecnika. Nekdy ani to ne. Limp z UTG s K3o od viteze turnaje neni moc dobry :-D
Ale clovek s tim nic nenadela. Buy iny jsou male takze ma pristup vetsina hracu. Turnaje jsou turba takze to jim take hraje do karet. Je to poker . Takze stesti ve vsech turnajich mit nebudou ;) Snad *JOKINGLY*
Ale clovek s tim nic nenadela. Buy iny jsou male takze ma pristup vetsina hracu. Turnaje jsou turba takze to jim take hraje do karet. Je to poker . Takze stesti ve vsech turnajich mit nebudou ;) Snad *JOKINGLY*
- mysak(bon3fish)
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.