SAN REMO
DArio
nemusi vam bejt sympaticky ;) je to hrac pokru a ne zadna misska
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
uff
uff, tak den 3 je za mnou ... FAKT VDAKA MOC ZA PODPORU ... vzdy ma potesia priania, ked sa pripojim na chvilu na net na hoteli ...
jasne, ze uz s FT som velmi spokojny a uplne stastny, ale tak idem skusit dobit vrchol ... i ked to s 585k nebude lahke ... ale pockam si na dobru kartu, urcite nebudem hrat nic za 100k ak budem vediet ze re-raise all in nezaplatim ...
tak dik este raz a dnes o 15:00 na www.eptlive.com drzte palce ...
diiiiik
jasne, ze uz s FT som velmi spokojny a uplne stastny, ale tak idem skusit dobit vrchol ... i ked to s 585k nebude lahke ... ale pockam si na dobru kartu, urcite nebudem hrat nic za 100k ak budem vediet ze re-raise all in nezaplatim ...
tak dik este raz a dnes o 15:00 na www.eptlive.com drzte palce ...
diiiiik
- DagPalovic
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/6 krát
2nd FT za sezonu
by se mohli ty lamy naucit aspon odkuz ze Dag je...jinak FT opravdu velky uspech navic druhy v sezone...
nechtel bych kecat ale tusim ze dva FT maj jen dalsi dva hraci ne? Trond eidsvig a druhyho si ted por ranu nevybavim:)
nechtel bych kecat ale tusim ze dva FT maj jen dalsi dva hraci ne? Trond eidsvig a druhyho si ted por ranu nevybavim:)
- Romanicco
- Založený: Jan 2007
Re: Re: uff
Ja tez drzím palce a at to dotahnes co nejdal a gratuluju k super vysledku. Je to parada. Jen tak dale Dagu.
igy94: Sem se ted dival a turnaj hralo celkem 702 lidi.
igy94: Sem se ted dival a turnaj hralo celkem 702 lidi.
- Millys
- Založený: Okt 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.