SnG - co s takymi rybami?
Počet príspevkov: 44 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: SnG - co s takymi rybami?
7castle: ahaaaaaa! Uz to capem...
Uznavam, ze hra v strednej faze, mi robi problemy, prave ak sa dostavam do takychto situacii. Tak uz viem dovod, preco moje AJ a AQ casto prehrava. Navyse prichadzam o vela chipov. Tak isto to treba riesit aj na ruke s AK?
Este ta chcem poprosit, postni mi tu (ak nebude vadit odkaz na iny web), pripadne mi posli do sukromnej spravy nejaky dobry zdroj o ICMku, ktory tu teoriu rozobera nejak hlbsie. Ten ICM trainer je sice dobry a da sa tam co-to precvicit, ale to je tak vsetko.
Uznavam, ze hra v strednej faze, mi robi problemy, prave ak sa dostavam do takychto situacii. Tak uz viem dovod, preco moje AJ a AQ casto prehrava. Navyse prichadzam o vela chipov. Tak isto to treba riesit aj na ruke s AK?
Este ta chcem poprosit, postni mi tu (ak nebude vadit odkaz na iny web), pripadne mi posli do sukromnej spravy nejaky dobry zdroj o ICMku, ktory tu teoriu rozobera nejak hlbsie. Ten ICM trainer je sice dobry a da sa tam co-to precvicit, ale to je tak vsetko.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Hej, AK je to iste, tak to plati ovela viac, resp. tam plati ze to pushnes skoro na 100% (AJ mozes naozaj foldnut ak je raiser tight). AK od L3 = nutz. Vyhoda pushu je v tom, ze ta zavolaju skoro vzdy AJ, AQ, a push PF je najlepsi sposob ako z nich dostat value.
Hmm, teoriu o ICM si nepamatam ze by som videl nejak ucelene, ale je dobre pouzivat nejaky ICM trainer, plus si pozerat vlastne ruky, ja to zvyknem nahadzovat sem:
http://www.holdemresources.net/hr/sngs/ ... lator.html
Ale najlepsi je asi SNGWizard, akurat som lenivy si to stiahnut (mas ta myslim 30 dni trial zadarmo)... tam sa totiz mozes hrat s rangami ostatnych, co je dost uzitocne.
Hmm, teoriu o ICM si nepamatam ze by som videl nejak ucelene, ale je dobre pouzivat nejaky ICM trainer, plus si pozerat vlastne ruky, ja to zvyknem nahadzovat sem:
http://www.holdemresources.net/hr/sngs/ ... lator.html
Ale najlepsi je asi SNGWizard, akurat som lenivy si to stiahnut (mas ta myslim 30 dni trial zadarmo)... tam sa totiz mozes hrat s rangami ostatnych, co je dost uzitocne.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
buschle napísal:Barin napísal:Co myslite bol moj push ok, resp jeho call?
a preco si nepockas kym vypadne shortstack co nema ani 1blind aby si mal iste minimalne 2he miesto ? Nehrajem sice sitandgo ale ved sa ti bezproblemov moze stat ze chipleader ta callne s AJ-AQ alebo niecim podobnym a 0,000001blind shorstack trafi jeho low card a vy netrafite nic a vypadnes 3ti. Imo velmi zly move. Ja by som nebol nadseny to tam cpat v danej situacii ani s QQ,AK
Buschle praveze ICMko tvrdi, ze moj move bol dobry na rozdiel od superovho, mal som ist push takmer any two a on mal callovat pomerne siroko (66+ A7s+ A8o+ KTs+ KJo+) ale fakt sa mi to dajak nezda...zaujimal by ma nazor 7castla co robit v takejto specifickej situacii.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Barin je to 9max 50/30/20?
Ak ano tak moje ICM vravi ze mas pushovat asi 60%, a jeho call je tesne zly.
Tazko povedat, ingame by som to urcite pushol, da sa zobrat zadarmo tych jeho skoro celych 160 aj ked prehras s BTN, a dokonca to vobec nevadi, lebo potom mas vacsi stack ako BB a mozes byt este agresivnejsi. Ale zase vypadnut 3. ked je super takto short... nie som si isty, ale pushol by som.
Ak ano tak moje ICM vravi ze mas pushovat asi 60%, a jeho call je tesne zly.
Tazko povedat, ingame by som to urcite pushol, da sa zobrat zadarmo tych jeho skoro celych 160 aj ked prehras s BTN, a dokonca to vobec nevadi, lebo potom mas vacsi stack ako BB a mozes byt este agresivnejsi. Ale zase vypadnut 3. ked je super takto short... nie som si isty, ale pushol by som.
- 7castle
Volam sa alboxer, mam IQ -5 a v jednom SnG turnaji som dokazal toto:
Level 1
- hned v prvej hande turnaja, callujem superov PF reraise do AI s K9s. Superove AK je proti mne nic. Sak ja viem, ze bud chytim flush, alebo par 9 ako v tomto pripade
- o par hier na to callnem superov PF raise s J5s a nasledne jeho AI na flope. Sak som mal flush draw, nie? No a co, ze moze mat lepsiu ruku, mne staci par 5 na turne
Level 2
- callujem vysoky PF raise supera OOP s 33, lebo ja viem, ze mi dojde set uz hned na flop. Superove dva pary AK su tym padom jasne
- callujem superov PF raise so 64o a na flope bezproblemov reraisujem supera az do AI s parom 4, lebo ja viem, ze to ustoji a superova flush nedojde.
...a este vela dalsich hovadin! A hlavne mam fasa stats: 73/38/1.83 a ROI po 283SnG -23%.
Nastastie, ja som sa tomuto debovi vyhybal, hral som proti nemu iba jednu hru v skorej faze, ked som dal s JJ PF raise 4xBB a on zavolal. Na cbet na flope s A odpovedal reraisom, tak som to foldol. A vdaka tomu, ako vsetkych dookola rusil som sa dostal do ITM, kde mal on uz nieco cez 9k chipov a doslo aj na mna... Pushol som zo SB s AQo a on zavolal z BB s K7s (podla ICM z jeho strany nedobry tah, ale je mu je to vlastne jedno). Na flope mal par 7 na rivri dva pary. :-) Takze 3. miesto. Inak, vdaka jeho luckovaniu sa z tohto turnaja stalo "turbo". Ako spomenul jeden z jeho obeti: "PS ta musi lutovat, tak ta nechaju vyhrat!" Aj ho vyhrat nechali. Ja len dufam, ze ho pri stoloch este niekedy stretnem! :-) Dobra sprava aj pre hracov na vyssich BI (vyzera to tak, ze az do 50USD): Hrava aj tam! Zjavne turnaje vybera nahodne. Ale pozor, jeho ROI pri 3USD BI je 50%!
Level 1
- hned v prvej hande turnaja, callujem superov PF reraise do AI s K9s. Superove AK je proti mne nic. Sak ja viem, ze bud chytim flush, alebo par 9 ako v tomto pripade
- o par hier na to callnem superov PF raise s J5s a nasledne jeho AI na flope. Sak som mal flush draw, nie? No a co, ze moze mat lepsiu ruku, mne staci par 5 na turne
Level 2
- callujem vysoky PF raise supera OOP s 33, lebo ja viem, ze mi dojde set uz hned na flop. Superove dva pary AK su tym padom jasne
- callujem superov PF raise so 64o a na flope bezproblemov reraisujem supera az do AI s parom 4, lebo ja viem, ze to ustoji a superova flush nedojde.
...a este vela dalsich hovadin! A hlavne mam fasa stats: 73/38/1.83 a ROI po 283SnG -23%.
Nastastie, ja som sa tomuto debovi vyhybal, hral som proti nemu iba jednu hru v skorej faze, ked som dal s JJ PF raise 4xBB a on zavolal. Na cbet na flope s A odpovedal reraisom, tak som to foldol. A vdaka tomu, ako vsetkych dookola rusil som sa dostal do ITM, kde mal on uz nieco cez 9k chipov a doslo aj na mna... Pushol som zo SB s AQo a on zavolal z BB s K7s (podla ICM z jeho strany nedobry tah, ale je mu je to vlastne jedno). Na flope mal par 7 na rivri dva pary. :-) Takze 3. miesto. Inak, vdaka jeho luckovaniu sa z tohto turnaja stalo "turbo". Ako spomenul jeden z jeho obeti: "PS ta musi lutovat, tak ta nechaju vyhrat!" Aj ho vyhrat nechali. Ja len dufam, ze ho pri stoloch este niekedy stretnem! :-) Dobra sprava aj pre hracov na vyssich BI (vyzera to tak, ze az do 50USD): Hrava aj tam! Zjavne turnaje vybera nahodne. Ale pozor, jeho ROI pri 3USD BI je 50%!
-
skoro v kazdom turnaji na PS stretnem niekoho komu to vyslovene chodi, vzdy nieco trafi etc... a pritom to vobec nie je dobry hrac, ale uplne naopak. ale zas to stastie tiez nemaju vzdy napr. hral som kvalifikaciu na EPT, jeden tipek to hral dost zle a aj tak bol stale bigstack a skoncil ITM. na dalsi turnaj sa prihlasil tiez tak som sledoval jeho posobenie a samozrejme ze vypadol medzi prvymi ake to prekvapenie.
- ropman
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ropman napísal:skoro v kazdom turnaji na PS stretnem niekoho komu to vyslovene chodi, vzdy nieco trafi etc... a pritom to vobec nie je dobry hrac, ale uplne naopak. ale zas to stastie tiez nemaju vzdy napr. hral som kvalifikaciu na EPT, jeden tipek to hral dost zle a aj tak bol stale bigstack a skoncil ITM. na dalsi turnaj sa prihlasil tiez tak som sledoval jeho posobenie a samozrejme ze vypadol medzi prvymi ake to prekvapenie.
to ze hra niekto agresivne je "zle" ?
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:to ze hra niekto agresivne je "zle" ?
to ze hra niekto agresivne znamena, ze hra dobre ?
- ropman
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ropman napísal:w4444x napísal:to ze hra niekto agresivne je "zle" ?
to ze hra niekto agresivne znamena, ze hra dobre ?
To, ze niektor hra, znamena, ze hra?
-
w4444x napísal:to ze hra niekto agresivne je "zle" ?
Ano.
- 7castle
Počet príspevkov: 44 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.