Hladam niekoho na sponsorship na tohtorocne WCOOP. Planujem sa zucastnit troch turnajov - 215 Limit Holdem, 215 Razz, 320 Stud. Hladam niekoho kto zaplati cast vstupneho, v pripade zaplatenia 50% vstupneho garantujem 60% z pripadnej vyhry. Najvacsie ocakavania mam na posledne menovanom turnaji, Seven Card Stud, kde sa mi poslednou dobou dost dari, hravam 0,5/1 limit SCS na P****Stars. Mam na ucte money na dva turnaje, ale v pripade, ze by sa nasiel nejaky clovek, hrac, ktory by bol ochotny pristupit na urcity druh dealu, tak by som zahral tri, popripade 4 turnaje (v zalohe 215 horse). Myslim, ze z vyberu hier je jasne, na aky typ hry sa sustredim a specializujem. V pripade, ze nejaky dobrodinec nad týmto sponsorshipom rozmysla, tak nech sa mi ozve, dohodneme sa na podmienkach :)
Pripadne ponuky si rad precitam cez mail bcifersky@azet.sk, ci pripadne mozme pokecat cez icq 489 785 079.
WCOOP
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
hm
ja o sponzorstvo zaujem nemam, ale neodpustim si nahlodat ta mensou uvahou. zda sa ti rozumne cely BM vrazit do 4 buyinov? jedna vec je ze si mozes verit, druha vec je ale, ze 4 badbeaty za sebou nie su nijako vynimocnym javom a ty budes musiet BM budovat uplne od zaciatku a budes sa trapit jak diva zver. to, ze pociatocny BM si nedokazes prilepsit z inych zdrojov je evidentne, lebo to by si nezhanal sponzora na treti turnaj.
je to tvoje rozhodnutie , ja by som ale sakramentsky zvazoval aj tieto rizika
je to tvoje rozhodnutie , ja by som ale sakramentsky zvazoval aj tieto rizika
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: hm
1 . Vsetky hry su limit, takze pripadny downswing v jednej hre az tak tragicky byt nemusi :-)
2. Trapit jak diva zver sa urcite nebudem, rozhodne nie pokrom :-) tym som si uz davno presiel :-)
3. Za tretie, cely bankroll co teraz mam som si vybudoval za 4 dni :-) z 0 na 90 .. zvysne money su z inych zdrojov
4. A co ak pridu bad beaty? tie prist raz musia, ci dnes, ci zajtra, ci o nieco neskor na nejakom turnaji - klucom na bad beat je dobra a trpezliva hra
2. Trapit jak diva zver sa urcite nebudem, rozhodne nie pokrom :-) tym som si uz davno presiel :-)
3. Za tretie, cely bankroll co teraz mam som si vybudoval za 4 dni :-) z 0 na 90 .. zvysne money su z inych zdrojov
4. A co ak pridu bad beaty? tie prist raz musia, ci dnes, ci zajtra, ci o nieco neskor na nejakom turnaji - klucom na bad beat je dobra a trpezliva hra
- Tatizz1
- Založený: Aug 2008
tatiz
jaaaj sorry, myslel som ze sa bavime o inych cislach :)
taketo buyiny si moze dovolit aj taka lama ako ja :)
taketo buyiny si moze dovolit aj taka lama ako ja :)
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.