WSOP2008
Počet príspevkov: 23 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Re: vlade
podla najnovsich sprav cesi a slovaci budu mat zrusene viza od oktobra, bude sa vyplnat len online formular 3 dni pred cestou.
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: vlade
Ja si myslim, ze budu este aj money navyse, staci, ked bude viac ako 7143 ludi :) ..oni asi vedia, co robia, ale aj tak sa to musi skusit, aspon ja do toho pojdem urbite. S nejakou lacnejsou kvalifikaciou by nemal byt problem, ked supersatelit stoji len $370.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: supersat
somnula to su gold posty :DDDDD ...
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: supersat
yegon sak naco odkladat? :) ak nevies co s tym kludne mi to posun ja si viza vybavim O:-)
- beinn
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
FT
tak mi odpisali aj z fulltiltu, ak vyhras u nich seat tak ti daju 2 moznosti, bud ti daju na account dolare a ty sa za ne musis sam prihlasit na wsop me alebo ti daju na ucet tournament dolare a za tie mozes hrat lubovolne turnaje na ftp
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Live z Las Vegas - Rio All Suite Hotel
Ahojte,
kedze mi viaceri aktivni uzivatelia pokerportalu pisali, ze ako je vo Vegas, tak som popracoval na takom provizornom blogu. Informacie priamo odtialto ako aj o mojom pocinani si v turnajoch najdete na
http://www.poker.sk/dag/
a ak mate nejake otazky, tak ich samozrejme mozete pisat sem do diskusie na PP a zodpoviem :)
Dag
kedze mi viaceri aktivni uzivatelia pokerportalu pisali, ze ako je vo Vegas, tak som popracoval na takom provizornom blogu. Informacie priamo odtialto ako aj o mojom pocinani si v turnajoch najdete na
http://www.poker.sk/dag/
a ak mate nejake otazky, tak ich samozrejme mozete pisat sem do diskusie na PP a zodpoviem :)
Dag
- DagPalovic
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/6 krát
Re: Live z Las Vegas - Rio All Suite Hotel
nice ! :) nic ma do toho ale pouzit bloq na pp.sk ;) By mozno bolo prehladnejsie a malo by to vacsiu navstevnost ! ale inak je pekne vidiet ze sa podelis o zazitky ! Prajem vela stastia a aspon FT na ME :) !!
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: Live z Las Vegas - Rio All Suite Hotel
GL ;-) *THUMBS UP*
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
vcera som skusal
hrat tie stepy, isiel som z prveho (ten bol zatial najtazsi), dnes pojdem vecer uz na step5, tak hadam sa zadari... (skoda ze to uz neni turbo ako s1, 2 a 3)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 23 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.