Exkluzívny turnaj pre návštevníkov PokerPortalu o iPad Mini Retina už dnes!

Diskusia k herni U***et poker

Exkluzívny turnaj pre návštevníkov PokerPortalu o iPad Mini Retina už dnes!

Odoslaťod admin 17 Nov 2014 14:00

Diskusia k článku: Exkluzívny turnaj pre návštevníkov PokerPortalu o iPad Mini Retina už dnes!

Uvažovali ste o kúpe tabletu alebo by ste si ho radi kúpili, no pri pohľade do peňaženky sa táto myšlienka rozplynie? Vyhrajte ho už za pár eur v exkluzívnom turnaji len pre návštevníkov PokerPortalu, ktorý sa hrá už dnes večer! S troškou šťastia sa stane vaše prianie skutočnosťou a nebude to len tak hocijaký tablet ale rovno jeden z najlepších a najobľúbenejších tabletov na trhu - iPad Mini s Retina displejom.

Tento skvelý turnaj si môžete zahrať v herni U***et už dnes večer (23. novembra) o 20:00 SEČ (k dispozícii je neskorá registrácia 1h) a v lobby U***et ho nájdete v sekcii Tournaments/Private pod názvom PokerPortal SC iPad Mini.

Turnaj je prístupný len SK/CZ návštevníkom PokerPortalu a vstup do neho bude možný len s heslom, ktoré nájdete na našej stránke v časti Online turnaje/PokerPortal freerolly a turnaje.

Vďaka tomuto obmedzeniu bude hrať turnaj iba menší počet hráčov, takže šanca, že iPad Mini Retina získate práve vy je vysoká! Turnaj sa odohrá vo formáte multibuy-in s buy-inom €2 a maximálnym počtom buy-inov 3, takže sa hrá ako freezout a zahrať si ho môžete už za €2 pri štarte s 1,500 žetónmi, €4 s 3,000 žetónmi alebo...

Celý článok => Exkluzívny turnaj pre návštevníkov PokerPortalu o iPad Mini Retina už dnes!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Exkluzívny turnaj pre návštevníkov PokerPortalu o iPad Mini

Odoslaťod Miyako 17 Nov 2014 16:42

paráda :poklona:
Miyako

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod pepe4477 22 Nov 2014 18:34

Nefunguje mi registrovanie sa na U***et ak kliknem na akýkoľvek odkaz v článku. Cookies a históriu som vymazal, ale vždy mi vybehne len prázdna stránka. Je problém len u mňa?
pepe4477

Založený: Dec 2012
Poďakoval/li: 12 krát/3 krát

Odoslaťod queeckee 23 Nov 2014 00:50

nemusis sa registrovat cez pokerortal, heslo bude pristupne na stranke. predpokladam. tak ako pri dennych turnajoch
queeckee

Založený: Jan 2014
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod Stanley VII 23 Nov 2014 13:30

Pravdepodobne máš zapnutý v prehliadači ad blocker alebo niečo podobné, treba si ho vypnúť. Prípadne použi iný prehliadač a malo by ti to ísť. Tentokrát je síce turnaj iba na heslo ale prípadné ďalšie akcie bude PokerPortal často organizovať iba re hráčov registrovaných cez odkaz na PokerPortali, takže je určite lepšie ak použiješ takýto odkaz.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod pepe4477 23 Nov 2014 17:45

Keď som vypol AdBlock tak už to fungovalo, ďakujem :good:
pepe4477

Založený: Dec 2012
Poďakoval/li: 12 krát/3 krát

Odoslaťod Stanley VII 23 Nov 2014 19:52

Podľa informácií v lobby turnaja bude neskorá registrácia iba do pol deviatej, takže ak sa chcete zaregistrovať, treba sa poponáhľať. Zatiaľ je registrovaných iba 10 hráčov a turnaj začína už o 10 minút, takže šanca na výhru iPadu Mini pre všetkých zúčastnených vyzerá byť veľmi dobrá.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod Stanley VII 23 Nov 2014 20:05

Tak hrá cca 30 hráčov, vyzerá to, že mi nejakú chvíľu neupdatovalo z nejakého dôvodu lobby, ale aj tak to bude fajn turnaj :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod N0Fishing 23 Nov 2014 20:41

takze uz sa neda prihlasit? :(
N0Fishing

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod killco 23 Nov 2014 20:49

Nemôžem si pomôct, ale chýba mi tu chat. To že nejde HUD som nejak prežul. Priblblé avatare som vypol. Som zvedavý dokedy tento soft U***et vydrží.
killco

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Ďalšia

Naspäť na Unibet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!