PokerPortal freeroll liga na U***et o €500
Počet príspevkov: 34 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: PokerPortal freeroll liga na U***et o €500
jo jo hrál ale až od poloviny března.
- bullet007
- Založený: Mar 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Dnešným víťazom je D_Beers, tokeny za 22e na U***et získaš pri vklade do budúcej stredy
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Stanley VII napísal:Dnešným víťazom je D_Beers, tokeny za 22e na U***et získaš pri vklade do budúcej stredy
ej ale bolo to tesné .... rozhodol až river už už som sa chystal na vklad takto som to musel odložiť
- ygrek
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ygrek napísal:ej ale bolo to tesné .... rozhodol až river už už som sa chystal na vklad takto som to musel odložiť
S tým víťazstvom turnaja ti to včera nevyšlo ygrek a nepodarilo sa to ani dnes, ale dostávaš aspoň náplasť za tretie miesto v celkovom poradí, ktoré dúfam poteší K nemu ti gratulujem, rovnako apo dvom hráčom, ktorým sa podarilo ťa predbehnúť, Miroslavovi a boscovi
1. Miroslav2057.........€30
2. bosc07..................€20
3. ygrel......................€10
Využite výhry rozumne, držím palce, aby sa vám eurá na účtoch poctivo množili
Víťazom posledného ligového turnaja je tento14, ktorý má ako všetci 15 víťazi pred ním tiež možnosť získať 22e v podobe štyroch 5.5e turnajových tokenov, ak urobí do herne U***et ľubovoľný vklad v priebehu najbližších 7 dní, teda do štvrtka Potom mi len treba dať vedieť aby som ti vybavil ich pripísanie na účet
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Počet príspevkov: 34 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 40 hostí.