PT3
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Re: PT3
Pokud vím, tak U***et zatím do PT3 importovat nejde, ale mají to v plánu.
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: U***et
Ako dostanem Hand history z U***et do PT3??
Neviem, asi som lama, ale nejak to neviem najst. Lovci vel poradte..
Neviem, asi som lama, ale nejak to neviem najst. Lovci vel poradte..
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
PT3 netrackuje microgaming a lokalne ukladanie myslim nie je mozne. HH uklada len do suboru GameHistory.dat
Ak to chces v textovej podobe, tak je to mozne cez menu a rozne filtre, potom uz len oznacis vsetky ruky (CTRL+sipka dole) a das export.
Ak to chces v textovej podobe, tak je to mozne cez menu a rozne filtre, potom uz len oznacis vsetky ruky (CTRL+sipka dole) a das export.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
ahojte, viem mi nejaka dobra dusa pomoct s U***et a PT3 ak to niekto pouziva... neviem pod co patri U***et v tom import zozname na PT3 a ktoru cestu alebo ako spravit aby mi isli stats na U***et??? vdaka moc
- W27
- Založený: Máj 2009
W27 napísal:ahojte, viem mi nejaka dobra dusa pomoct s U***et a PT3 ak to niekto pouziva... neviem pod co patri U***et v tom import zozname na PT3 a ktoru cestu alebo ako spravit aby mi isli stats na U***et??? vdaka moc
U***et patri do prima/microgaming siete. Ako nastavis PT3 a hud sa dozvies tu : http://www.pokertracker.com/products/PT ... =primaconf
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Dik moc, som si t pozrel a mám problém s ukladaním handov v U***et... bo ako to oni píšu tam v návode, tak mi to U***et neponúka
a ešte nemám v PT3 možnosť microgaming
help?
a ešte nemám v PT3 možnosť microgaming
help?
- W27
- Založený: Máj 2009
Stiahni si poslednú beta verziu.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Caute, chcem sa spytat ci sa niekto z vas nestretol s podobnym problemom v tejto herni. Obcas sa mi stava, ze ked som na showdowne, U***et mi nezarata ruku do hand history, neukaze mi ani PT nahlad mucknutych kariet, ani ruku nemam v PT ani v handhistory U***et ju nemam. Stava sa mi to dost casto cca kazda 10ta SD ruka a dost ma to stve, lebo PT mi potom ukazuje uplne ine vysledky ako su realne.
Dik za rady
Dik za rady
-
Fendo - Príspevky: 41
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/0 krát
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.