Septembrové U***et misie prinášajú freerolly až o €15,000

Diskusia k herni U***et poker

Septembrové U***et misie prinášajú freerolly až o €15,000

Odoslaťod admin 03 Sep 2014 14:00

Diskusia k článku: Septembrové U***et misie prinášajú freerolly až o €15,000

U***et misie sú tu aj v septembri a tentokrát v nich herňa U***et rozdá až €15,000! Táto suma je rozdelená do prize poolov piatich freerolov, v ktorých si hráči môžu zahrať vždy o €3,000. Vstupenky do freerollov získate za splnenie jednoduchých misií: Misia 1 Vyskúšajte funkciu ‘Table Prioritisation’. Zapnete ju tak, že otvorte stôl a nastavíte ‘Table Prioritisation’ v nastaveniach na On. Zahrajte si v jeden deň turnaj so stolmi pre 9 hráčov. Nájdete ho podľa textu ‘9 Seat’ v jeho názve. Zahrajte si v iný deň no limit Holdem a pozrite sa na 10 flopov na ľubovoľných stávkach NLH. Misia 2 Zmeňte si svoju identitu vo ‘View Profile’ > ‘Create New Identity". Zahrajte si v jeden deň turnaj s ante. Nájdete ho podľa textu ‘ante’ v jeho názve. Zahrajte si v iný deň pot limit Omahu a pozrite sa na 10 flopov na ľubovoľných stávkach PLO. Misia 3 Zahrajte si v jeden deň kvalifikáciu do turnaja Saturday Stack. Zahrajte si v iný deň Fast Holdem 10 a pozrite sa v ňom na 10 flopov. Splňte ľubovoľnú základnú úlohu spomedzi U***et výziev - nájdete ich na stránke U***et Misia 4 Zahrajte si v jeden deň Fast Holdem 25 a pozrite sa v ňom na 10 flopov. Zahrajte si v iný deň deep turnaj. Nájdete ho podľa textu ‘deep’ v jeho názve. Zahrajte si NLH a PLO - pozrite sa na 10 flopov na...

Celý článok => Septembrové U***et misie prinášajú freerolly až o €15,000
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Septembrové U***et misie prinášajú freerolly až o €15,000

Odoslaťod aspire 03 Sep 2014 17:47

Zahrajte si v iný deň no limit Holdem a pozrite sa na 10 flopov na ľubovoľných stávkach NLH.

Ze jednoduche misie. Skutocne nechapem co je tato misia za chujovinu! Po slovensky to je uplne nejasne a po anglicky takisto. Mam to hrat v iny den ako moj sused alebo v iny den ako streda alebo kedy vlastne? Odohral som 2 dni a stale mi to neuznalo ako splnene. Maju to byt 2 dni po sebe, 5 dni po sebe alebo 1 den hrat, jeden vynechat a potom na treti hrat?
aspire

Založený: Jún 2012
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Re: Septembrové U***et misie prinášajú freerolly až o €15,000

Odoslaťod Stanley VII 03 Sep 2014 18:40

Ja to chápem tak, že treba splniť tie body pre jednotlivé misie v rozdielne dni.

Teda napr. pri misii 1 dnes splniť body 1 a 2 a zajtra alebo pozajtra alebo v akýkoľvek iný septembrový deň bod 3.

1. Vyskúšajte funkciu ‘Table Prioritisation’. Zapnete ju tak, že otvorte stôl a nastavíte ‘Table Prioritisation’ v nastaveniach na On.
2. Zahrajte si v jeden deň turnaj so stolmi pre 9 hráčov. Nájdete ho podľa textu ‘9 Seat’ v jeho názve.
3. Zahrajte si v iný deň no limit Holdem a pozrite sa na 10 flopov na ľubovoľných stávkach NLH.

Keď som čítal podmienky, tak tam nebolo nič o počte vynechaných dní alebo podobne, jednoducho majú byť len niektoré úlohy misie splnené v iný deň ako ďalšie úlohy misie. Alebo ti to nefungovalo ani podľa toho?
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Naspäť na Unibet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!