Vklad cez moneybookers
Počet príspevkov: 22 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Re: Re: Vklad
No tak to z karty narvi na MB a pak z MB do herny.
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Vklad
Aha, já myslel, že na MB to jde jen z účtu převodem.To by bylo na dlouho.Takže takhle by to šlo. Díky.
- algec111
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Vklad
Mate platebni kartu ktera je povolena pro platby na internetu? Prosim overte si to u sve banky, jinak samozrejme muzete pouzit Moneybookers. Nebo bankovni prevod.
S pozdravem, U***et Katerina
S pozdravem, U***et Katerina
- unibet
- Založený: Sep 2007
Re: suport
Mě ani přes neteller.Možná je to tím, že jsme přes tyhle peněženky nevložili peníze.Já tam vložil přes kartu.
- algec111
- Založený: Júl 2007
Re: Re: suport
Presne tak.Uz mi odepsali,ze jsem nevlozil penize pres moneybookers,tak to nejde vybrat.Musim udelat 1 vlozeni pres MB a Ty to mas urcite stejny z NEtellerm:)
- aston
- Založený: Okt 2007
Re: U***et
caute, zvazujem depozit na U***et cez MB avsak v herni moznost prevodu cez MB nevidim. Napisal som im mail a odpisali ze to je mozne tak neviem ci to len v herni neviem najst alebo ako.A este ohladom vyberu je mozny len na bankovy ucet a NETeller?Vdaka za odpoved
- medzik
- Založený: Júl 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/9 krát
tiez tam vidim len NETeller okrem beznych sposobov
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
medzik napísal:caute, zvazujem depozit na U***et cez MB avsak v herni moznost prevodu cez MB nevidim. Napisal som im mail a odpisali ze to je mozne tak neviem ci to len v herni neviem najst alebo ako....
Musis sa prihlasit na ich web stranku https://cz.U***et.com/poker/ a tam ta moznost je. Prihlasis sa "svoj nick v herni" plus "heslo co mas v herni" potom kliknes na "vklad" hned pod nickom a potom kliknes na tretiu zalozku "Moneybookers"
medzik napísal:... A este ohladom vyberu je mozny len na bankovy ucet a NETeller?Vdaka za odpoved
Ak robis deposit cez MB tak aj vyber sa robi cez MB.
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Počet príspevkov: 22 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.