Advanced sweat sešn / vysvetlenie statov, HUD-u a pod...

Vaše komentované aj nekomentované videá z pokru

Re: Advanced sweat sešn / vysvetlenie statov, HUD-u a pod...

Odoslaťod Chlpo1989 24 Máj 2011 18:46

Rad sa pripojim ;)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 24 Máj 2011 19:07

No super, takto by sme nakoniec spojili aj povodny ucel tohoto threadu s tym novym, uz sa tesim!
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Bartman 24 Máj 2011 19:42

Ja ti s tym nepomozem, pretoze sa v tom az tak dobre nevyznam, ale taketo video si pozriem velmi rad :) ;) :apminer3:
Bartman

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Odoslaťod Zajacekk 24 Máj 2011 20:21

Určite pozriem aj ja ;)
Obrázok používateľa
Zajacekk

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 19 krát/42 krát

Odoslaťod spax 24 Máj 2011 21:31

jak velky smysl ma uNL sweat session pro ostatni lidi na foru? Ma to byt vyukove? Tak snad kdyby ty lidi o te hre neco vedeli a meli by odehrane, tak nemuzou byt na uNL, ne? Nemyslim to jako offense, jestli nekdo nema cas hrat, ale vzdyt jak muze takovy clovek komentovat nejake vyukove video, kdyz nenasbiral ty nejvetsi zkusenosti ve hre? Je super vedet, ze kdyz ma nekdo staty takove a takove, tak proti nemu budu hrat jinak, ale nejvic to i tak pobere tou hrou. Imo lepsi by bylo natocit video, kde osoba natoci svoji hru, vysvetli svoje myslenkove pochody a nastane diskuze. Takove sweatky, kde se mluvi o vecech, kt. uz kazdy 20x cetl jsou imo k nicemu.

:spax:
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod matiapag 24 Máj 2011 21:53

No ale ty tu rozpravas o niecom inom :) Praveze my nejdeme robit coaching video, tu ide iba konkretne o tie staty a ako pouzivat tie trackovacie softy. Imo nepotrebujem mat za sebou X rocnu karieru profika na to, aby som vysvetlil jednotlive staty a ich dolezitost, ale zaroven tym dokazem velmi pomoct zacinajucim hracom. Ty rozpravas o klasickych sweatkach/coachingoch, na ktore si, samozrejme, ani nahodou netrufam, ale nemyslim, ze pri tomto konkretnom videu by sa mal nejako prejavit nedostatok skusenosti, ked vysledok ma byt ten, aby divak pochopil, co tie jednotlive ciselka a pismenka znamenaju... Myslim, ze ak sa niekto raz nauci pouzivat HEM alebo PT3, tak by vedel tutorial k tomu natocit kazdy :D

spax napísal:Takove sweatky, kde se mluvi o vecech, kt. uz kazdy 20x cetl jsou imo k nicemu.

Keby je to tak, tak ma neoslovia viaceri moji znami + aj tu by neboli tie pozitivne ohlasy, ktore su :) Na natacanie naozaj coachingovych videi su tu uplne ini, ovela skusenejsi ludia. Mne to iba prislo ako fajn napad, ktorym by sa dal rozsirit repertoar videi, ktore sa tu na fore vyskytuju (+ v slovenskom jazyku...)

A co sa nedostatku skusenosti este tyka, tak si kludne pozri michaelov blog a jeho vysledky ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod spax 24 Máj 2011 22:02

- ja tu pisem o tom, o com si zalozil tento thread. To, ze idete robit video o hemu atp. jsem si precetl az pozdeji, na to nic nehovorim. Aby si pochopil, ze take napady su vetsinou nie az tak vyhodne a ten cas, kt. by si jim dal, mozes vyuzit inak.
- kamo, jeho blog citat nemusim, ja s nim byvam. Aj o vela jeho superov viem, ze aky su to donci, alebo su to totalni haluzari, co ich manka pase ovce na pastve a vytaca im flipy kombinackami. (lol)
- takze asi tak, gl s videem
Obrázok používateľa
spax

Odoslaťod matiapag 24 Máj 2011 22:11

Aha, tak to sry za nedorozumenie, moja chyba...

ja som ale predpokladal, ze aj k tej multiway sweatke by sa potom ludia vyjadrovali tu na fore ako obvykle, ibaze by to mohla byt aj zabava a jak sa vravi, cim viac hlav, tym viac rozumu :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod tucniak 24 Máj 2011 22:43

spaxiiiku sprav coaching videooooooooo..<3
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod spax 24 Máj 2011 23:13

tucniak napísal:spaxiiiku sprav coaching videooooooooo..<3

ked pocitim edge v pokeri na stakes, kde by sa ta hra uz dala nazvat pokrom, tak ti ho zpravim aj s venovanim.
uprimne dufam, ze sa toho niekedy dockame :D

Za tento príspevok od spax poďakovali :
tucniak
Obrázok používateľa
spax

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Videá z hrania pokru

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!