Advanced sweat sešn / vysvetlenie statov, HUD-u a pod...
Počet príspevkov: 28 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Advanced sweat sešn / vysvetlenie statov, HUD-u a pod...
Rad sa pripojim
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
No super, takto by sme nakoniec spojili aj povodny ucel tohoto threadu s tym novym, uz sa tesim!
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Ja ti s tym nepomozem, pretoze sa v tom az tak dobre nevyznam, ale taketo video si pozriem velmi rad
- Bartman
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Určite pozriem aj ja
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
jak velky smysl ma uNL sweat session pro ostatni lidi na foru? Ma to byt vyukove? Tak snad kdyby ty lidi o te hre neco vedeli a meli by odehrane, tak nemuzou byt na uNL, ne? Nemyslim to jako offense, jestli nekdo nema cas hrat, ale vzdyt jak muze takovy clovek komentovat nejake vyukove video, kdyz nenasbiral ty nejvetsi zkusenosti ve hre? Je super vedet, ze kdyz ma nekdo staty takove a takove, tak proti nemu budu hrat jinak, ale nejvic to i tak pobere tou hrou. Imo lepsi by bylo natocit video, kde osoba natoci svoji hru, vysvetli svoje myslenkove pochody a nastane diskuze. Takove sweatky, kde se mluvi o vecech, kt. uz kazdy 20x cetl jsou imo k nicemu.
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
No ale ty tu rozpravas o niecom inom Praveze my nejdeme robit coaching video, tu ide iba konkretne o tie staty a ako pouzivat tie trackovacie softy. Imo nepotrebujem mat za sebou X rocnu karieru profika na to, aby som vysvetlil jednotlive staty a ich dolezitost, ale zaroven tym dokazem velmi pomoct zacinajucim hracom. Ty rozpravas o klasickych sweatkach/coachingoch, na ktore si, samozrejme, ani nahodou netrufam, ale nemyslim, ze pri tomto konkretnom videu by sa mal nejako prejavit nedostatok skusenosti, ked vysledok ma byt ten, aby divak pochopil, co tie jednotlive ciselka a pismenka znamenaju... Myslim, ze ak sa niekto raz nauci pouzivat HEM alebo PT3, tak by vedel tutorial k tomu natocit kazdy
Keby je to tak, tak ma neoslovia viaceri moji znami + aj tu by neboli tie pozitivne ohlasy, ktore su Na natacanie naozaj coachingovych videi su tu uplne ini, ovela skusenejsi ludia. Mne to iba prislo ako fajn napad, ktorym by sa dal rozsirit repertoar videi, ktore sa tu na fore vyskytuju (+ v slovenskom jazyku...)
A co sa nedostatku skusenosti este tyka, tak si kludne pozri michaelov blog a jeho vysledky
spax napísal:Takove sweatky, kde se mluvi o vecech, kt. uz kazdy 20x cetl jsou imo k nicemu.
Keby je to tak, tak ma neoslovia viaceri moji znami + aj tu by neboli tie pozitivne ohlasy, ktore su Na natacanie naozaj coachingovych videi su tu uplne ini, ovela skusenejsi ludia. Mne to iba prislo ako fajn napad, ktorym by sa dal rozsirit repertoar videi, ktore sa tu na fore vyskytuju (+ v slovenskom jazyku...)
A co sa nedostatku skusenosti este tyka, tak si kludne pozri michaelov blog a jeho vysledky
-
- ja tu pisem o tom, o com si zalozil tento thread. To, ze idete robit video o hemu atp. jsem si precetl az pozdeji, na to nic nehovorim. Aby si pochopil, ze take napady su vetsinou nie az tak vyhodne a ten cas, kt. by si jim dal, mozes vyuzit inak.
- kamo, jeho blog citat nemusim, ja s nim byvam. Aj o vela jeho superov viem, ze aky su to donci, alebo su to totalni haluzari, co ich manka pase ovce na pastve a vytaca im flipy kombinackami. (lol)
- takze asi tak, gl s videem
- kamo, jeho blog citat nemusim, ja s nim byvam. Aj o vela jeho superov viem, ze aky su to donci, alebo su to totalni haluzari, co ich manka pase ovce na pastve a vytaca im flipy kombinackami. (lol)
- takze asi tak, gl s videem
-
Aha, tak to sry za nedorozumenie, moja chyba...
ja som ale predpokladal, ze aj k tej multiway sweatke by sa potom ludia vyjadrovali tu na fore ako obvykle, ibaze by to mohla byt aj zabava a jak sa vravi, cim viac hlav, tym viac rozumu
ja som ale predpokladal, ze aj k tej multiway sweatke by sa potom ludia vyjadrovali tu na fore ako obvykle, ibaze by to mohla byt aj zabava a jak sa vravi, cim viac hlav, tym viac rozumu
-
spaxiiiku sprav coaching videooooooooo..<3
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:spaxiiiku sprav coaching videooooooooo..<3
ked pocitim edge v pokeri na stakes, kde by sa ta hra uz dala nazvat pokrom, tak ti ho zpravim aj s venovanim.
uprimne dufam, ze sa toho niekedy dockame
-
Počet príspevkov: 28 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.