[VID] HEM+HH review - NL50 5max cash
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
[VID] HEM+HH review - NL50 5max cash
v sobotu sme s kamaratom cez skype/mikogo robili HEM review jeho hry. Je mozne ze si tam nieco najdete tak to s jeho suhlasom postujem
http://video.dragun.sk/hranoidreview.wmv
video ma 2h 40 minut
HEM filtre pouzite vo videu sa daju stiahnut tu
http://video.dragun.sk/filters.rar
najlepsie je si ich nahrat priamo do adresara filtrov v HM (nieco v duchu C:\Program Files (x86)\RVG Software\Holdem Manager\Filters)
uvitam feedback a otazky
http://video.dragun.sk/hranoidreview.wmv
video ma 2h 40 minut
HEM filtre pouzite vo videu sa daju stiahnut tu
http://video.dragun.sk/filters.rar
najlepsie je si ich nahrat priamo do adresara filtrov v HM (nieco v duchu C:\Program Files (x86)\RVG Software\Holdem Manager\Filters)
uvitam feedback a otazky
Naposledy upravil yegon dňa 27 Feb 2011 18:44, celkovo upravené 1 krát.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: [VID] HEM+HH review - NL50 5max cash
Parada Yegon, hned to idem pozriet
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Je to dlhe ako titanic , ale pozrel som si to cele a podla mna to je velmi dobre videjko , pokusim sa z neho si vziat co najviac a vylepsit svoju hru . A ono to secko dava pekny zmysel , ale ako bolo spomenute vo videjku , jedna vec je uvedomovat si tieto veci pri analyze hry a druha vec pouzivat to v tej rychlosti pri stoloch , ja hram 6 az 8 stolov (vacsinou 6) ->rakeback ftw a vela veci nestiham :/ . Co sa tyka grafov (green line) tak je to u mna zhruba podobne (akurat ze hram NL10 ) , ale non showdown mam horsie ovela , co sa tyka hry tak o dost mensi mam 3bet,4bet,Sqz a v niektorych spotoch asi zbytocne givupujem + nikdy neblufujem river dokoncenu draw , to je pre mna total tabu , co je asi dost chyba a to su zrejme dovody preco moja red ide dole , blue hore a moj graf vyzera jak trojuholnik xD.
Btw mas fes kludny hlas , taky pohoda klidek tabacek , zaspal by som niekedy , a riadne sa mi paci ako hovoris "chujoviny"
Dik za video
Btw mas fes kludny hlas , taky pohoda klidek tabacek , zaspal by som niekedy , a riadne sa mi paci ako hovoris "chujoviny"
Dik za video
-
Krayo - Príspevky: 88
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 10 krát/0 krát
Krayo napísal:ja hram 6 az 8 stolov (vacsinou 6) ->rakeback ftw a vela veci nestiham :/ . Co sa tyka grafov (green line) tak je to u mna zhruba podobne (akurat ze hram NL10 ) , ale non showdown mam horsie ovela
hras poker pre rakeback(ktory tvori ja neviem 2bb/100) alebo preto, aby si sa ho naucil hrat, zvysil si skill, mal crushing winrate a coskoro bol na limitoch, kde za den narakebackujes pomaly viac ako sucasny roll?
(reflexia)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:Krayo napísal:ja hram 6 az 8 stolov (vacsinou 6) ->rakeback ftw a vela veci nestiham :/ . Co sa tyka grafov (green line) tak je to u mna zhruba podobne (akurat ze hram NL10 ) , ale non showdown mam horsie ovela
hras poker pre rakeback(ktory tvori ja neviem 2bb/100) alebo preto, aby si sa ho naucil hrat, zvysil si skill, mal crushing winrate a coskoro bol na limitoch, kde za den narakebackujes pomaly viac ako sucasny roll?
(reflexia)
Mudro Mudro , len ono ked mam menej sstolov (napr.4) tak su casy ked sa nudim lebo sa nic nedeje a este si pozeram videa na nete , a 8 je niekedy fajn , len zase tu je problem ten ze ked mi na seckych vyskoci dobra handa ktoru idem hrat + este nejaky komplikovanejsi spot , tak som total v <l> ,myslim ze 6 je ten taky stred , s ktorym nemam velmi probs , tak asi pri 6 ostanem.
Najlepsie by bolo hrat rozumne a rychlo
-
Krayo - Príspevky: 88
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 10 krát/0 krát
No neviem Tuke, ja len zacinam, odohral som 10k na NL20 a pri 8BB (=16bb ak tomu spravne rozumiem) som zarobil $300 a narakoval (contributed) $200.
Je mi jasne, ze rake platim aj z prehratych potov, ale tak cca 35% z $200 = $70 to je 350bb na 10k ruk aha, tak mas vlastne pravdu, je to to okolo 3.5bb/100
(som myslel, ze to je viac ale uz to tu necham )
Je mi jasne, ze rake platim aj z prehratych potov, ale tak cca 35% z $200 = $70 to je 350bb na 10k ruk aha, tak mas vlastne pravdu, je to to okolo 3.5bb/100
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Video si nemozem stiahnut a ulozit do PC, resp. ako to mam urobit aby mi ho hned neotvorilo, ale aby sa dalo ulozit
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
kliknes pravym tlacitkom mysi na ten link a das "ulozit ako" alebo "save as", pripadne "save link as". Jedno z toho to urcite bude
Potom uz len vyberies kam ti ho ma ulozit...
Potom uz len vyberies kam ti ho ma ulozit...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Diky Vlado, to poznam samozrejme, len trochu inakk to tam pisalo a myslel som, ze mi ulozi iba link, ale myslim, ze uz to stahuje
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
___Mortylen___ napísal:No neviem Tuke, ja len zacinam, odohral som 10k na NL20 a pri 8BB (=16bb ak tomu spravne rozumiem) som zarobil $300 a narakoval (contributed) $200.
no nechapem ten tvoj vypocet ze 35%. rake platis aj z vyhranych potov a tam platis 5% z celeho potu a nie len z tvojej casti co si dal ty. Takze vskutocnosti ak si narakoval 200 dolarov a si este aj v pluse, tak ak by neexzistoval rake, tak by si mal o vyse 200 dolarov viac.
- Paliking
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.