mr_kaktus napísal:[x] thread hijacked
Njn, ja aj cakam, ze kto zacne pisat nejake poznamky k hre, ze sa mozeme potom o tych spotoch porozpravat, ale asi si to s Tebou nechce nikto pokazit .
mr_kaktus napísal:[x] thread hijacked
mr_kaktus napísal:snad vsetci vedia ze nie som urazlivy a to video bolo tocene aj za tym ucelom koniec koncov aj to tam hovorim tak hor sa do mna
inac jeden clen fora mi poslal pm s nejakymi pripomienkami tak na rozbehnutie diskusie to sem hadzem snad mu to nebude vadit
mr_kaktus napísal:meomir napísal:Trochu zvuk je mimo, aspon u mna.
co mas so zvukom?
mr_kaktus napísal:
Ahoj, v prve rade diky za video z hrani.
Nevim jakou formou pak budes chtit rozebirat zajimave spoty ze hry (zda v threadu nebo pres PM, s tim, ze pak ty hadny vypises a okomentujes).
Moje komenty co jsem po rychlem projeti zaznamenal:
1) jakou mas table selection ? - od cca pulky videa stul cislo dva byl dle meho nevhodny k hrani a zbytecne se tak pripravujes o winrate z dlouhodobeho hlediska. Nevidel jsem tam zadny cil z ktereho by sly chipy.
2) je u tebe standartni hra overbet-push s over parem? - spot JJ OOP na low flopu - kdyby tam nebyl takovej calling station, tak jsi prisel o dost penez, ktere jsi mohl rozlozit do vic streets(
3) standartni c-bet mas 1/2pot na draw non heavy flopu? - tady bych asi taky vic pritlacil, zase to krapet zvysi winrate
4) isorais jsme se dival mas cca 4BB - nebylo by lepsi davat 5BB?
no a pak primo k handam ...spot AQo, flat call, flop = z tve strany check-call - nebyl by lepsi rais? a pak tam byly tusim jeste dve handy, kdy jsi cbetnul na pomerne drawheavy flopu, kde bych asi radeji volil check .
pokud budes chtit ty handy,tak to zitra projedu podrobneji a kdyztak ti to postnu. Jinak ten den ti to pekne litalo , kazdopadne se ty niance mezi 1BB muzou zdat jako prkotina, ale na vetsi vzorce ruk to dela celkem dost a zvysi to winrate.
Jeste jednou diky, projizdim ted hodne videi, tak jsme rad za kazde z ceskych a slovenskych luhu a haju. Milan
mr_kaktus napísal:ak by si pls mohol rozobrat tie spoty s tymi cbetmi bol by som vazne rad myslel som ze tuto cast hry mam uz viac menej vyriesenu ale ked sa nad tym zamyslim podrobnejsie tak zistujem ze tam mam este vela co dohanat rad sa priucim nieco nove
Naspäť na Videá z hrania pokru
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.