[VID] NL100 coaching session
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
[VID] NL100 coaching session
nahravka coaching session, ktoru som dnes poskytol, mozno sa tam najde nieco zaujimave
- rozbor statistik v HEMe
- diskusia o hre proti flop raisom
- prejdenie vsetkych VPIP ruk z jednej session na vybratom stole
tu je link na video
http://video.dragun.sk/shadecoaching.wmv
tu su na stiahnutie vo videu pouzite filtre na konkretne situacie zvolene podla stats review
http://video.dragun.sk/shadefilters.zip
pripomienky su vitane
- rozbor statistik v HEMe
- diskusia o hre proti flop raisom
- prejdenie vsetkych VPIP ruk z jednej session na vybratom stole
tu je link na video
http://video.dragun.sk/shadecoaching.wmv
tu su na stiahnutie vo videu pouzite filtre na konkretne situacie zvolene podla stats review
http://video.dragun.sk/shadefilters.zip
pripomienky su vitane
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: [VID] NL100 coaching session
Pekne video Yegon.. .zatial som pozrel len cca prvych 45 min... nejde mi do hlavy ako ten "typek" moze hrat 34/29, lebo mi nepride ze by vedel hrat nejako dobre post flop
foldovat na tolko 3-betov, hlavne na 3bety od hracov(3bet 8-9) z BB foldovat AQ, Ajs, KQs a podobne...bez urazky ale wtf is that?
flatnut Aks na 3-bet z BB je v poho, ale potom foldnut na c-bet na flope 922...really?
o valuebetovani ani nehovorim...tolko penazi o ktore prichadza tymi checkmi behind...omg handa TT, check behind na river na tom boarde proti station co hra 90/0 sry ale to je na mna vela
Ospravedlnujem sa za moje mozno ostrejsie slova na stranu tohto hraca vo videu, ale podla mna je este vela veci na ktorych by mal pracovat...GL
Yegon: dobre vysvetlovanie a aj praca s filtrami...
PS: ked to dopozeram cele, tak sa este vyjadrim...
foldovat na tolko 3-betov, hlavne na 3bety od hracov(3bet 8-9) z BB foldovat AQ, Ajs, KQs a podobne...bez urazky ale wtf is that?
flatnut Aks na 3-bet z BB je v poho, ale potom foldnut na c-bet na flope 922...really?
o valuebetovani ani nehovorim...tolko penazi o ktore prichadza tymi checkmi behind...omg handa TT, check behind na river na tom boarde proti station co hra 90/0 sry ale to je na mna vela
Ospravedlnujem sa za moje mozno ostrejsie slova na stranu tohto hraca vo videu, ale podla mna je este vela veci na ktorych by mal pracovat...GL
Yegon: dobre vysvetlovanie a aj praca s filtrami...
PS: ked to dopozeram cele, tak sa este vyjadrim...
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
vsetky tie veci ktore tam vidis su skreslene prave tymi filtrami
on nehra 34/29 ale okolo 22/18 az 24/20
no a napriklad tie foldy na 3bety a nevaluebetovane rivery tak to som prave filtrami vybral konkretne take handy a ked si to pozries tak to bolo povedzme 30-50 takych ruk z ktorych sme zopar nasli ze fakt by sa zislo callnut/4betnut alebo valuebetnut river. Toto bolo zo vzorky 50k ruk, ver mi ze skoro kazdemu sa najde na takej vzorke dostatok takychto chyb a ked to prefiltrujes a vidis len tie tak to cloveku pripada ze nic ine nerobi len chyby
no a napriklad tie foldy na 3bety a nevaluebetovane rivery tak to som prave filtrami vybral konkretne take handy a ked si to pozries tak to bolo povedzme 30-50 takych ruk z ktorych sme zopar nasli ze fakt by sa zislo callnut/4betnut alebo valuebetnut river. Toto bolo zo vzorky 50k ruk, ver mi ze skoro kazdemu sa najde na takej vzorke dostatok takychto chyb a ked to prefiltrujes a vidis len tie tak to cloveku pripada ze nic ine nerobi len chyby
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
vcera som stihol kuknut len asi 1/4 ale velmi dobre analyzy statov, tesim sa na rozbory ruk
@flash
nejde ti do hlavy, ze chalan, ktory sa chce zlepsit prostrednictvom coachingu ma leaky? seriously.. ja ich mam kopec a keby som nemal ziadne tak uz hram nl5k+
@flash
nejde ti do hlavy, ze chalan, ktory sa chce zlepsit prostrednictvom coachingu ma leaky? seriously.. ja ich mam kopec a keby som nemal ziadne tak uz hram nl5k+
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
yegon napísal:vsetky tie veci ktore tam vidis su skreslene prave tymi filtrami
yop...chapem ze to vyzera horsie ako to je, ked je to vyfiltrovane...lebo je to vsetko pokope...ale aj tak mi tam pride vo vela spotoch ze su to banalne chyby, ci uz treba valuebetovat alebo checkovat, floatovat...atd...nehra NL10 ale NL100...kazdopadne je to jedno, to video neni o tom aby som tu rozoberal hru toho hraca...
Idem to dopozerat...fwiw Yegon good job
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
Zdravím, pri sťahovaní to pýta prihlasovacie meno a heslo, je možné sa tam ešte nejako registrovať? dík
- crank139
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 31 krát/7 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.