spax napísal:Takze, videl jsem prvnich 10minut videa. Na zbytek uz nemam cas. Takze nejake me postrehy. Nerikam, ze jsem mistr, co uci, ale jen pisu, jak bych to zahral ja imo
2:46 - 7As - call? zde by se mi vice asi libil raise. Pokud nema nejaky over pair, nejakou draw, tak se mu na takovem boarde bude podle me pokracovat spatne.
7:00 - JTo - z EP izolovat, kdyz se utg limpne? neznam moc lidi teda, co z utg limpuji, ale vetsinou, co jsem zatim zazil to jsou nejake monstery. nevim, tohle bych dal jako jasny fold
7:17 - AKo - kdyz mas teda na nej takovy read a dostal jsi quick call, proc betujes turn? na sve ctyri outy?
7:17 - A4s - Uz je to treti male suited eso, ktere otviras. Zde bych do te hry uz nelezl, navic zase, utg limp. pokud ti prijde pak A na flop, tak te skoro vsechna esa bijou, takze bys fakt pak musel uvazovat, jestli treba callnes pripadny allin na takovem boardu. Vlastne zde te zachrani jen flush imo
8:13 - 22 - určitě procheckovat, nema smysl tam neco vymyslet. muze mit jakykoli par, se kt. te zavola. navic mas showdown value. Takze proc to hrotit
zbytek vecer
dobre dobre )) len nech je toho viac a viac konecne sa nieco priucim