NL40 4 stoly
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Re: NL40 4 stoly
uz stahuju. doufam, ze tam budou nejake fajn handy
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
spax napísal:..doufam, ze tam budou nejake fajn handy
ani nie..nic sa nedialo, ale 10 min. predtym ma 3x stackli
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Tak som to pozrel pri 2x zrychleni (btw mal si tam cool hlas! ). Podla mna velmi slusna hra a rozumne odovodnenia. Dost veci, co sem pisem je fakt nitpicking, ale zase aspon sa nenahnevas, ze na Teba kaslem . Je dost mozne, ze som si nejaky spot nevsimol, takze hadam sa vyjadri este niekto.
Niektore cbety tam boli tesne ano/nie a tak som ich nechal tak.
Poznamka k farebnemu oznacovaniu - oznacuj niecim aj nitov (ak tam niekedy nejakych mas). Ci mas maniaka alebo agresivneho rega, to pri hladani miesta na sedenie velky rozdiel nerobi. Ale vediet si najst nita a a mat ho nalavo, to mas ako 2 buttony a to je celkom pekna vyhoda .
03:00 J7s - U mna podstatne radsej izo raise. Myslim, ze v iniciativa a pozicia vs velmi slaby range je o dost ziskovejsie ako vyckavanie na velky magicky trafeny a zaplateny limpovany pot.
14:05 68s - 100BB deep v pozicii call blind vs blind. Foldnut na 2.5BB raise je zlocin IMO .
18:30 KQo - raise 4xBB proti fishke s takou mnam rukou. Ja raisujem ako standard 4xBB z SB, ale proti fishke s takou rukou by som to robil so sirokym usmevom.
19:45 QTo- 33 raisovat UTG na fishy stole, ale foldovat QTo mi pride zvlastne. Na SB je totalna fishka - QTo je monster, ak trafi TP. Na danom stole je QT raise fajny, lebo dostanes call s dominovanymi rukami a taktiez Ta tam nejak 3betovat hlava nehlava zrovna nebudu.
22:30 KTo - Preco betujes na A78 2tone proti shortovi KT? Aky tam mas plan?
30:00 44 - A notes k superom sa nepisu? Lenivi sme?
30:45 66 - Rob zle svojmu CO a trap ho raisami. Silnejsia ruka ako jeho range, vacsi skill, pozicia. Tiez mi pride izo proti fishke lepsie ako limpovany pot. I ked lepsie ako J7s .
33:10 AKo - Fishka s AF 1.1 (ak som dobre videl) do Teba betuje turn na takom boarde. Nie je vhodny spot na bluffcatch.
40:00 67s - Malo raisujuci BB, 2x 60BB a 1x 100BB stacky a dorovnanie 1/2 BB na hranie 67s, tomu by som neodolal.
41:00 99 - Aj ked to beries ako limp, tak 3betuj viac. Netuzis dostat calls od blindov a hrat to vacsinou na set value.
44:30 KQs - Na turne by som raisoval, aby jednak zaplatil svoj FD a taktiez uz nezvladol foldnut vacsinu svojich made ruk (ak mu pride dalsi over a pod) - kludne nejaky nevybalancovany cuteraise na 5-6.
47:45 57 v replayeri - osmicka ma str8? O:)
53:20 poznamka k hracovi - no ta poznamka je nanic. To, ze to tam donkuje hluposti, to Ti je jasne aj zo statov. Zislo by sa tam dopisat velkost jeho donkov s danou rukou (mozno zistis, ze ma tell, ak donkuje hitnuty flop inak) a ze je schopny aj pokracovat v donkovani overs na turne, a pod.
56:15 KQ v replayeri - no ten call na riveri loose nebol. Ak je to donking machine, tak K urcite castejsie postaci ako dovod, aby bluffoval dalej.
56:45 KQo - s GS + overs + backdoor FD by som toho shorta check/raisol all-in. On tam betuje toho vela s tym jeho AF a mas hromadu fold equity a aj suckout equity. Check/call urcite nie a na fold to je skoda pri takych idealnych efektivnych stackoch.
Niektore cbety tam boli tesne ano/nie a tak som ich nechal tak.
Poznamka k farebnemu oznacovaniu - oznacuj niecim aj nitov (ak tam niekedy nejakych mas). Ci mas maniaka alebo agresivneho rega, to pri hladani miesta na sedenie velky rozdiel nerobi. Ale vediet si najst nita a a mat ho nalavo, to mas ako 2 buttony a to je celkom pekna vyhoda .
03:00 J7s - U mna podstatne radsej izo raise. Myslim, ze v iniciativa a pozicia vs velmi slaby range je o dost ziskovejsie ako vyckavanie na velky magicky trafeny a zaplateny limpovany pot.
14:05 68s - 100BB deep v pozicii call blind vs blind. Foldnut na 2.5BB raise je zlocin IMO .
18:30 KQo - raise 4xBB proti fishke s takou mnam rukou. Ja raisujem ako standard 4xBB z SB, ale proti fishke s takou rukou by som to robil so sirokym usmevom.
19:45 QTo- 33 raisovat UTG na fishy stole, ale foldovat QTo mi pride zvlastne. Na SB je totalna fishka - QTo je monster, ak trafi TP. Na danom stole je QT raise fajny, lebo dostanes call s dominovanymi rukami a taktiez Ta tam nejak 3betovat hlava nehlava zrovna nebudu.
22:30 KTo - Preco betujes na A78 2tone proti shortovi KT? Aky tam mas plan?
30:00 44 - A notes k superom sa nepisu? Lenivi sme?
30:45 66 - Rob zle svojmu CO a trap ho raisami. Silnejsia ruka ako jeho range, vacsi skill, pozicia. Tiez mi pride izo proti fishke lepsie ako limpovany pot. I ked lepsie ako J7s .
33:10 AKo - Fishka s AF 1.1 (ak som dobre videl) do Teba betuje turn na takom boarde. Nie je vhodny spot na bluffcatch.
40:00 67s - Malo raisujuci BB, 2x 60BB a 1x 100BB stacky a dorovnanie 1/2 BB na hranie 67s, tomu by som neodolal.
41:00 99 - Aj ked to beries ako limp, tak 3betuj viac. Netuzis dostat calls od blindov a hrat to vacsinou na set value.
44:30 KQs - Na turne by som raisoval, aby jednak zaplatil svoj FD a taktiez uz nezvladol foldnut vacsinu svojich made ruk (ak mu pride dalsi over a pod) - kludne nejaky nevybalancovany cuteraise na 5-6.
47:45 57 v replayeri - osmicka ma str8? O:)
53:20 poznamka k hracovi - no ta poznamka je nanic. To, ze to tam donkuje hluposti, to Ti je jasne aj zo statov. Zislo by sa tam dopisat velkost jeho donkov s danou rukou (mozno zistis, ze ma tell, ak donkuje hitnuty flop inak) a ze je schopny aj pokracovat v donkovani overs na turne, a pod.
56:15 KQ v replayeri - no ten call na riveri loose nebol. Ak je to donking machine, tak K urcite castejsie postaci ako dovod, aby bluffoval dalej.
56:45 KQo - s GS + overs + backdoor FD by som toho shorta check/raisol all-in. On tam betuje toho vela s tym jeho AF a mas hromadu fold equity a aj suckout equity. Check/call urcite nie a na fold to je skoda pri takych idealnych efektivnych stackoch.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
3:32 prečo neizoluješ pasívnu fishku,ktorá limpuje z MP s QJo na CO?
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
LOCAT3R napísal:3:32 prečo neizoluješ pasívnu fishku,ktorá limpuje z MP s QJo na CO?
Lebo mame soulread, ze BTN by 3betol ? Joking .. good point. Aj proti 50BB stacku je to luxusny izoraise.
Horsey: Inak mal by si viac potov hrat v pozicii proti fishkam. Niekde si foldol, niekde si iba limpol behind. Myslim, ze otvorit hru tymto smerom trosku viac tomu iba prospeje . Taktiez napr. nemam problem hrat napr. offsuit stredne connetory na BTN proti fishkam s normalnymi stackmi. Samozrejme netriafa to TP casto a nebudes par betovat na 3 streets, ale nemyslim si, ze to bude stratove.
-
Ahoj,
video jsem zkouknul a libilo se mi. Co se tyce stolu, tak si je mel docela prijemny. Ja bych sice mozna radeji sedel u stolu, kde mam nita po levici a agresivni rybu, proti ktere se mi oop bude hrat spatne, po pravici (pravy dolni stul).
2:45 J7s na BTN, ja bych to radeji raisnul anebo foldnul nez limpnul behind za rybou. Co cekas, ze trefis?
3:31 QJo in CO bych urcite izoloval proti 60/0 rybe
4:40 ATo, ten reraise muze udelat s jakymkoliv Jx nebo Tx. Rozhodne bych na flopu nepolozil, ten PSB na turnu z jeho strany nedava moc smysl, ale asi bych taky polozil a pockal si na lepsi spot. Tvuj plan na turnu byl dorovnat rozumnej bet 1/2 potu a c/f blank river?
6:02 K6s, normalne tohle raisujes BvB na 5bb vs 50bb stack? Ja bych asi jen 3-4.
6:15 AKo stejna situace
9:26 99 ten push je asi ok, i kdyz o tom cloveku, krome toho, ze je spatnej, nic nevime.
10:20 87o na J67r oop vs limper neni lepsi donkout nez c/c-c/f turn?
11:37 K7o na BNT vs full stack 70/0 raise!
12:51 88 QJxd c behind je good, T Jx bych asi bet/foldnul, kdyz checknul. Nepredpokladam, že ma Q,J nebo FD, to by asi donknul + nechci dorovnat bet na R.
14:29 86s vs steal od fullstacka bych nikdy nepolozil
16:37 A9o in BB oop proti 2 rybam bych jenom checknul. Jinak na AQxr je imo lepsi hral radsi c/c flop bet T bet R, protoze kdyz cbetnes a ryba te dorovna, tak pochybuju, ze budes radostne barrelovat T a hrat o stack.
20:07 AQo call push od shorta std, KQo good fold vs 3bet
22:55 KTs zase izolujes 5bb BvB vs 25bb stack, staci 3-4bb.
24:43 A9o in BB izolujes proti dvema rybam oop s marginalni rukou. Budes na 9xx a Axx hrat o stack proti nim?
26:36 QJo in SB bych bud raisnul nebo dorovnal proti dvema limperum, rozhodne nepolozil
29:27 JTs izolujes 5bb 20bb stack, jak by pushnul, tak by jsi uz mel odds ho dorovnat. 3.5-4bb bohate staci
30:42 66 limp na BTN vs full stack blind poster? raise, v pote mas dead money, mas pozici, kdyz trefis, tak ti muze zaplatit + na BB je ryba. Jinak kdyz uz si to zahral takhle, tak ten J23r flop musis dorovnat a reevaluate T.
32:45 ATo 686d c behind vs aggro fish a polozit na 1/5 pot donkbet na blank turnu mi prijde weak. cbet + barrel good T card je imo lepsi nez c behind c/f na malej donkbet. Mas Ahigh + overcartu, on te muze klidne dorovnat s horsim A, K, draw, GS atd.
32:45 AKo tady bych foldoval na ten jeho donkbet, protoze uz nemas zadnou equity
33:45 66 overcall toho 3betu je good, mas pozici a hrajes proti 4 fullstackum. Kdyz bys trefil set, tak dostanes urcite vydatne zaplaceno.
37:31 KQo in SB vs 3 limpers bych asi jenom completnul, prece jenom te vetsinou nekdo dorovna a budes hrat oop. Jak netrefis TP, tak se ti to bude hrat blbe.
40:00 autofold T8s in CO proti 2 tight hracum a fullstack rybe na SB?
40:00 67s bych taky completnul
40:27 Q9s proti 3 limperum bych taky completnul
45:50 AQo in BB proti 66/14/4.6 je lepsi 3betovat for value a hrat o stack jak trefim TP nez jenom callnout
50:37 JTo BvB steal?
50:50 JTo in CO steal?
54:20 AQo in BB vs reg na BTN, kterej isoluje rybu -> 3bet > call
55:32 Q4o na 224r v limpnutym potu nedonkujes proc?
56:32 A3o na BTN vs fish, J65r check behind a polozit na mindonk na turnu mi prijde weak. Bud to foldni PF, cbetni nebo raisni ten jeho donk. Tady tihle lidi muzou klidne mit 52o.
Celkove to bylo dobry. Prislo mi, že jsi zadny velky pot zbytecne neprohral, jenom ja bych obcas asi vic stealoval v pozici a 3betoval. Ja hraju o neco agresivneji, tak vsechny ty veci neber tak moc vazne.
btw jakej mam u tebe spendlik?
video jsem zkouknul a libilo se mi. Co se tyce stolu, tak si je mel docela prijemny. Ja bych sice mozna radeji sedel u stolu, kde mam nita po levici a agresivni rybu, proti ktere se mi oop bude hrat spatne, po pravici (pravy dolni stul).
2:45 J7s na BTN, ja bych to radeji raisnul anebo foldnul nez limpnul behind za rybou. Co cekas, ze trefis?
3:31 QJo in CO bych urcite izoloval proti 60/0 rybe
4:40 ATo, ten reraise muze udelat s jakymkoliv Jx nebo Tx. Rozhodne bych na flopu nepolozil, ten PSB na turnu z jeho strany nedava moc smysl, ale asi bych taky polozil a pockal si na lepsi spot. Tvuj plan na turnu byl dorovnat rozumnej bet 1/2 potu a c/f blank river?
6:02 K6s, normalne tohle raisujes BvB na 5bb vs 50bb stack? Ja bych asi jen 3-4.
6:15 AKo stejna situace
9:26 99 ten push je asi ok, i kdyz o tom cloveku, krome toho, ze je spatnej, nic nevime.
10:20 87o na J67r oop vs limper neni lepsi donkout nez c/c-c/f turn?
11:37 K7o na BNT vs full stack 70/0 raise!
12:51 88 QJxd c behind je good, T Jx bych asi bet/foldnul, kdyz checknul. Nepredpokladam, že ma Q,J nebo FD, to by asi donknul + nechci dorovnat bet na R.
14:29 86s vs steal od fullstacka bych nikdy nepolozil
16:37 A9o in BB oop proti 2 rybam bych jenom checknul. Jinak na AQxr je imo lepsi hral radsi c/c flop bet T bet R, protoze kdyz cbetnes a ryba te dorovna, tak pochybuju, ze budes radostne barrelovat T a hrat o stack.
20:07 AQo call push od shorta std, KQo good fold vs 3bet
22:55 KTs zase izolujes 5bb BvB vs 25bb stack, staci 3-4bb.
24:43 A9o in BB izolujes proti dvema rybam oop s marginalni rukou. Budes na 9xx a Axx hrat o stack proti nim?
26:36 QJo in SB bych bud raisnul nebo dorovnal proti dvema limperum, rozhodne nepolozil
29:27 JTs izolujes 5bb 20bb stack, jak by pushnul, tak by jsi uz mel odds ho dorovnat. 3.5-4bb bohate staci
30:42 66 limp na BTN vs full stack blind poster? raise, v pote mas dead money, mas pozici, kdyz trefis, tak ti muze zaplatit + na BB je ryba. Jinak kdyz uz si to zahral takhle, tak ten J23r flop musis dorovnat a reevaluate T.
32:45 ATo 686d c behind vs aggro fish a polozit na 1/5 pot donkbet na blank turnu mi prijde weak. cbet + barrel good T card je imo lepsi nez c behind c/f na malej donkbet. Mas Ahigh + overcartu, on te muze klidne dorovnat s horsim A, K, draw, GS atd.
32:45 AKo tady bych foldoval na ten jeho donkbet, protoze uz nemas zadnou equity
33:45 66 overcall toho 3betu je good, mas pozici a hrajes proti 4 fullstackum. Kdyz bys trefil set, tak dostanes urcite vydatne zaplaceno.
37:31 KQo in SB vs 3 limpers bych asi jenom completnul, prece jenom te vetsinou nekdo dorovna a budes hrat oop. Jak netrefis TP, tak se ti to bude hrat blbe.
40:00 autofold T8s in CO proti 2 tight hracum a fullstack rybe na SB?
40:00 67s bych taky completnul
40:27 Q9s proti 3 limperum bych taky completnul
45:50 AQo in BB proti 66/14/4.6 je lepsi 3betovat for value a hrat o stack jak trefim TP nez jenom callnout
50:37 JTo BvB steal?
50:50 JTo in CO steal?
54:20 AQo in BB vs reg na BTN, kterej isoluje rybu -> 3bet > call
55:32 Q4o na 224r v limpnutym potu nedonkujes proc?
56:32 A3o na BTN vs fish, J65r check behind a polozit na mindonk na turnu mi prijde weak. Bud to foldni PF, cbetni nebo raisni ten jeho donk. Tady tihle lidi muzou klidne mit 52o.
Celkove to bylo dobry. Prislo mi, že jsi zadny velky pot zbytecne neprohral, jenom ja bych obcas asi vic stealoval v pozici a 3betoval. Ja hraju o neco agresivneji, tak vsechny ty veci neber tak moc vazne.
btw jakej mam u tebe spendlik?
- BlackAdder
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
27:30- AKo na sb proti openu od shorta ,štandardne 3b OOP proti shortovi na 3x jeho raisu?
42:44-Q9s prečo necomplitujeme po troch limpoch?
cca 45:00-Q9off z CO pred tebou limpuje jeden slabší hráč, IMO std izolácia+ máš fishky na blindoch ináč sa mi video celkom páčilo GJ
42:44-Q9s prečo necomplitujeme po troch limpoch?
cca 45:00-Q9off z CO pred tebou limpuje jeden slabší hráč, IMO std izolácia+ máš fishky na blindoch ináč sa mi video celkom páčilo GJ
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
dik za komenty..precital som to az teraz, lebo som bol 3 dni prec
zatial k dzejkejovych poznamkam (podla poradia)
J7s suhlas
68s nebudem sa hadat, ale imo too marginal
KQo vzdy raisujem SB vs BB 3bb..tj, bud vzdy 4 alebo vzdy 3
QTo toto som nejak nepochopil, QTo som mal na 1. stole ruku predtym a foldol som na BTN open 4bb
KTs suhlas
44 jop
66 dalo sa to raisnut..hram to pol na pol call/raise
AKo jj..neviem preco bol call, chybicka
67s too marginal..sme OOP a fishky nemali full stacky..da sa aj call, preferujem fold
99 hm, ok..dalo sa to dat na 2.8
KQs yop, tam som nevedel co je najlepsie vzhladom na jeho stack
57 hehe, mensi error
KQ yop
KQo tak asi jedina ruka, kde sa mi nepozdava ine ako fold..GS a BFD mi nepomoze ked ma 30bb stack a tiez som nevidel shorta v tychto spotoch foldovat druhy par
zatial k dzejkejovych poznamkam (podla poradia)
J7s suhlas
68s nebudem sa hadat, ale imo too marginal
KQo vzdy raisujem SB vs BB 3bb..tj, bud vzdy 4 alebo vzdy 3
QTo toto som nejak nepochopil, QTo som mal na 1. stole ruku predtym a foldol som na BTN open 4bb
KTs suhlas
44 jop
66 dalo sa to raisnut..hram to pol na pol call/raise
AKo jj..neviem preco bol call, chybicka
67s too marginal..sme OOP a fishky nemali full stacky..da sa aj call, preferujem fold
99 hm, ok..dalo sa to dat na 2.8
KQs yop, tam som nevedel co je najlepsie vzhladom na jeho stack
57 hehe, mensi error
KQ yop
KQo tak asi jedina ruka, kde sa mi nepozdava ine ako fold..GS a BFD mi nepomoze ked ma 30bb stack a tiez som nevidel shorta v tychto spotoch foldovat druhy par
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:68s nebudem sa hadat, ale imo too marginal
No tak to potom davas svoj BB prilis lahko a oplati sa Ta stealovat. Neboj sa tazsich situacii, to Ta nauci nieco nove . 68s na taky maly raise, 100BB deep a s poziciou je premium .
Horsey7 napísal:KQo vzdy raisujem SB vs BB 3bb..tj, bud vzdy 4 alebo vzdy 3
To neznamena, ze sa neda lepsie . Ak mas silnu ruku a fishku, tak mozes raisovat viac, 3betovat viac, atd. Ona si to nevsima a netreba nic balancovat.
Mam na BB nejakeho nita, tak raisujem na SB 3xBB. Mam fit or fold fishku alebo silnu ruku a calling station, raisujem 4xBB. Mam na BB shorta, raisujem menej ako ked je tam full stack, atd atd. To iste aj na buttone podla toho, ake su blindy. Velkosti raisov podla pozicie a hracov je chutovecka, ktora okrem zlepsenia winrateu robi session aj zabavnejsou .
Horsey7 napísal:QTo toto som nejak nepochopil, QTo som mal na 1. stole ruku predtym a foldol som na BTN open 4bb
Na stole vlavo dole si UTG foldol QTo. Dal som ale zly cas, bolo to 20:10.
Horsey7 napísal:67s too marginal..sme OOP a fishky nemali full stacky..da sa aj call, preferujem fold
Ci sme OOP je Ti fakt jedno, lebo tu sa chystas trafit a bet/bet/bet. A marginal? 7:1 priame odds a proti najmensiemu stacku investujes 125inu jeho stacku + to bude 4 way. To u mna okolo marginal ani neslo.
Horsey7 napísal:KQo tak asi jedina ruka, kde sa mi nepozdava ine ako fold..GS a BFD mi nepomoze ked ma 30bb stack a tiez som nevidel shorta v tychto spotoch foldovat druhy par
GS, BFD a 2 overs ... S danou rukou mas proti 34 VPIP a 3 AF velku equity proti jeho callovaciemu range (povedzme 40%) nehovoriach o tom, ze jeho betovaci je vacsi ako jeho callovaci a myslim, ze o dost. Daroval si mu svoj velky podiel na pote, pricom bol short a nijak by Ti to uz nekomplikoval na dalsich streets. Keby tam nikdy nic nefoldol (bet/calluje pair+, FD, OESD a nic ine tam nema), tak je to tak EV 0.
-
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.