1:10 KK otvaras 4x, ine ruky (TJs utg 3x) - betsize tell?
I hope not! Na stole bol jeden reg + dve ryby (jedna z 62VPIP na 64rukach) = callhappy. Obv proti rybam nebalancujem, cize keby som si z nejakeho dovodu myslel, ze flatne 6x open, tak idem 6x.
1:40 KK na 89Tfd
To ako znovu naznacujes, ze mam balancovat proti rybe a pouzit 'default' sizing?
Ako casto ti tu callne horsia ruka?
veeeeeeelmi casto. Vsetky 7x + Jx, vsetky spades, vacsinu 9x, vsetky Tx + samozrejme jeho value range. Population read je, ze ryby su vo vela spotoch neelasticke. Takze ked chce callovat, bude callovat, ked chce raisovat, bude raisovat (a tento spot je pre neho uplne super na ship) a ked bude chciet foldovat, tak najde fold a sizing s tym ma velmi malo spolocneho.
Ale nie je lepsie nechat si zaplatit 2 streets a ako riskovat, ze foldne na flop overbet?
Srsly? Riskovat? A kde beries, ze mensi 'standard' bet je autocall a overbet je 'wow, shit just got real, let's better have a hand' spot?
Najdolezitejsie z tejto ruky je imo to, ze z toho chcem spravit two streets zalezitost a tym padom udrzat na turne vsetky jeho drawing ruky, ktore na riveri foldne ak netrafi, ale ma pokuruje/vybluffuje ak trafi.
2:50 QTo 3bet vs UTG
Veeelmi dlho som hraval ABC micro styl s overall 3betom 3-5 a z vela pozicii som vobec nemal light 3betting range. Tak napriklad tu povedzme dva roky dozadu by som 3betol jedine AA, KK, flatol by som QQ, AK or less a samozrejme by som to povazoval za 'standard'. Vela veci som myslim vysvetlil priamo vo videu, ale kedze na malej vzorke otvara rel. dost, sme 100bb eff a som IP a mame popici blockery, I say, why not? + mam rad aggresivnu dynamiku z regmi nakolko zatial podla toho co vidim, to benefituje hlavne mna
5:00 99 mas fullhouse
Mb, mb not. Population read je, ze ak callne fish OOP v 3bet pote 3/4 cbet na AQ9r, pravdepodobne ma showdown value. Ax stackneme tak ci tak, Qx sometimes a velmi neviem co ine for value by tam mohol mat. To uz sa mi viac paci checkback turn cim by som mohol induce bluff na riveri a stale mozem vbetovat. Ale na AQ9r je kopu gutshotov, Qx ma tiez pozehnane, takze som sa takto rozhodol + obv nebalancujem.
6:50 K4s davas walk s Khigh zo SB -
som nit OOP + nesustredeny z videa + hraca nepoznam.
17:05 KK BB 3max 3bet squeezujes na 10x !
Ako tu si uplne mimo a zas si tahas niektore ready zo vzduchu. Sizing imo uuuuuplne standard voci minraise. OOP nikdy nejdem menej ako pot a voci mr chodievam viac ako pot z viacerych dovodov, ktore su na dlhsie vysvetlovanie.
21:10 izolujes rybu s 87o a na AJ6fd
Cozeee??? Uvedomujes si, ze je za nami podla cisiel kompetentny hrac a mame iba BDSD na A high FD boarde? To ako mam znovu balancovat proti rybe a bluffovat ked to nemam? A co, nasypem tam dva/tri barrely a popicujem si, ze mi nefoldol A2o alebo KJ? Nemam ready, nepoznam jeho donking range, mam shit ruku, za nami je live hrac, ez fold?
21:30 AJo call vs btn open,
Co, 3bet for value? Bluff? No reads no fun a bez readov sa nam tazko bude dokazovat ze EV 3bet > EV flat.
21:30 KK 3bet 9x vs 2x utg,
PROTI RYBAM NEBALANCUJEM!
22:00 K6s SB complete vs BB miesto open
Level. Na poslednych 200k ruk mam mozno 5x open limp zo SB aj to asi missclick.
25:10 Q8s btn min3bet vs bot EP open
na 6k+ rukach otvara 18percent a 4betuje tak max 1/3 (NIKDY NEFLATUJE). Skus si schvalne spravit matematiku tohoto spotu. ATM MACHINE!
29:30 A5s na TQ34 3bet spot
Reasoning imo dost zly. Vobec to nemusi byt z jeho strany give up. Nebude vbetovat Tx, niekedy mozno ani Qx a urcite je v check/call mode so vsetkymi pockets a niekedy dokonca Ax. No reads no fun!
30:30 otvaras 3x z CO je podla mna zbytocne vela
Reasoning? Ak Ta to potesi, na NL100 v tougher games otvaram 2&3/4 na CO a 2x BTN.
1) sample size. UTG hram aggresivne proti regom/thinking, weak/passive proti rybam/droolerom. Plus som tight OOP.
2) hram podla toho co mi stol dovoli. Veeeelmi dlho som maval HUD nastaveny na hera current session/table ale je to imo uplne zbytocne. Ryby HUD nemaju, nitky su nitky a regovia, well, tam je ta dynamika vytvarana dlhsie ako len v jednej session.
3) Modra = nitty/bad
zelena = tight/good
cervena = loose/good
ruzova = loose/bad