uNL Session 1 - aj s HHs

Vaše komentované aj nekomentované videá z pokru

Re: PP session video?

Odoslaťod TuKE 18 Dec 2008 15:17

Tak Kešuho asi nedorovnám.
Pokiaľ si si všimol, tak občas som hovoril presný opak ako som robil.
Ono zase nie je celkom jednoduché hovoriť niečo zmysluplné a popritom rozmýšľať nad hrou, čiže občas som trepal 2 na 3.

Tak isto ako hra proti buschlemu. Hovorím, že to položím, ale potom sa odmlčím, lebo rozmýšľam a dostanem sa k tomu, že AK nemá, AQ položí na 50% a AJ na 100, tak to pushnem, aj keď pôvodne som hovoril, že položím.

Keď človek nie je zvyknutý komentovať a zároveň hrať, tak je to dosť náročné, aby ten komentár bol zmysluplný a popritom, aby stíhal čítať súperov a bluffovať :).
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod palo1973 18 Dec 2008 15:22

-v pohode,ja ta nekritizujem,mne sa len zda,podla toho co pises,ze ta to obcas stoji dost $$$,ked spravne predpokladas,ze si urcite pozadu,a napriek tomu dorovnavas,resp.pushujes
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod TuKE 18 Dec 2008 15:31

Obvykle slušne pokladám na svojom limite tie TT, pretože to mi je jasné, že keď ma DB, tak asi bude mať toho Jacka.
V hre proti Ferkanovi však mám jednu obrovskú nevýhodu, že ja mu nikdy nedávam žiaden kredit, pretože si stále myslím, že on hrá niečo ako ja alebo grobar, proste že sa s nami blázni a on popritom hnusne tutovkárči ala yegon :D

Edit: Yo a aj keď si niekedy človek myslí, že je pozadu, resp. niekedy je o tom pevne presvedčený, tak ten čert na ramene stále opakuje: ešte stále to môže byť bluff, callni/pushni to :D
Obrázok používateľa
TuKE

Odoslaťod buschle 18 Dec 2008 15:39

lol keso este po druhej hande na stole ma vycerpany timebank :lol2:
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod TuKE 18 Dec 2008 15:41

JJ, tiež sa na tom stále smejem.
Ako potom vyplakáva, že nestíha a timeoutuje monster ruky :lol2:
Obrázok používateľa
TuKE

Odoslaťod palo1973 18 Dec 2008 15:44

TuKE napísal:
Edit: Yo a aj keď si niekedy človek myslí, že je pozadu, resp. niekedy je o tom pevne presvedčený, tak ten čert na ramene stále opakuje: ešte stále to môže byť bluff, callni/pushni to :D

-aj ja mam takeho doma :evil:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod keso26 18 Dec 2008 16:26

hehe, no som rad, ze som vas pobavil :) ..presne suhlasim s tym, co napisal ten urehotany klokan :) ..ze nie je jednoduche nieco zmysluplne hovorit, zhodnotit situaciu, precitat supera, urcit range a vymysliet move, naozaj som necakal, ze to bude taka pritaz to komentovanie spolu s hranim + turnaj k tomu.

ad stoly, mal som ich zmensene na najmensiu moznu velkost ako sa na PS da, staty nemam nejak prisposobene, kedze na stars tolko nehravam. Ak by bola specialna poziadavka, mozem to v camtazii resize-nut a zajtra nahodit.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod buschle 18 Dec 2008 17:26

nevymyslaj dobre to mas spravene. Skoda akurat tych monster foldov. Mne to foldlo tiez AQ nechtiac ked som vymyslal jak "ancaspicu"
To sa mi na PS nelubi ze nevidis time ... az ked odkliknes timebank, dovtedy ti len blika avatar a nevidiet ziadnu ciaru ani cas. F****Tilt ma toto lepsie , vidis ciaru casovu a ked kliknes timebank sa ti zacne odratavat z neho az ked uplynie klasicky timer, ale fulltitl ma najlepsi soft beztebaty podla mna, skoda ze je to tam hardcore.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod yegon 18 Dec 2008 17:52

keso pozeram tvoje video a hned na zaciatku ten cbet s AQ sa mi moc proti dvom hracom nepaci. Navyse ak mas pocit ze sa budu blaznit tak tym duplom. Takisto call 4betu s 88 - myslim ze BvB to na 4b musis hrat push/fold ak neplanujes nejaky tricky shit (na co asi nie su dost hlboke stacky) po flope ale buschle sa este nijako neprejavil ze by 4b light takze podla mna jasny fold

tiez pre buducnost sa skus sustredit na zdovodnovanie svojich akcii nie ich popisovanie teda miesto

"mam 88 na BB reraisnem to"

by tam malo byt

"chcem pre zaciatok vytvorit agresivnu image a myslim ze buschle ma siroku range takze reraisnem. Ak ma dorovna mam aspon poziciu a iniciativu v ruke" alebo aspon "myslim ze buschle velku cast svojich ruk foldne na raise OOP"
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod yegon 18 Dec 2008 18:08

paci sa mi ako dlho ti trva kym si vsimnes ze pises niedke uplne mimo chatu :)

"nejako to nezvladam" lol ved normalne hravas 6 stolov naraz a teraz mas problemy s tromi?
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Videá z hrania pokru

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!