no je to akurat tak ze FR je tam jeden multitabling 10 stolov to ma nebaví potom tam je fullring video 1 stol to je fakt nudné...dalsi FR myslim z U***et..a to yegon povedal hned na zaciatku ze to je celkom nudne tak som to ani nekukal
Zdravim. Zda sa mi ze uz tu nejaky cas nebolo ziadne komentovane video, nechysta sa niekto nieco natocit? Velmi by ste potesili. A video od "velmajstra" Yegona by ma potesilo uplne najviac. SH CG
Pridal som odkaz na par videii - tucniak a matiapag, kaktusove video a yegonove MTT video.
Ak ste autor alebo divak, chcete odporucit este nejake video a mate pocit, ze ma aj nejaku zabavno-naucnu hodnotu, tak sem dajte odkaz a ja to nahodim .
ruZa89 napísal:taky posim o reupload tukeho videi, nejde stahnout ani jedno rad bych se na ne podival, jinak GJ !!
Pred par dnami sme boli upozorneni, ze tie odkazy nejdu. Prave sme v procese (citaj "yegon to urobi" ) reuploadu videii inak, ale par dni to este potrva.
termin je utorok/streda buduceho tyzdna, doma mam nechutny upload takze az ked pojdem do prace, videa som uz ponachadzal povacsine, chyba mi len 1-2 a tie este niekde vystracham