video
Re: video
yegon napísal:kedze sa momentalne ucim nove veci a dost menim svoju hru tak chcem este chvilu pockat kym si vsetko ujasnim, dufam ze behom mesiaca sa skonsolidujem a budem moct zacat nejaku masivnu video seriu - prechod vsetkymi limitmi na U***et - ktora uz bude obsahovat moje nove poznatky
uz je najvyssi cas na toto , vsetci sme zvedavi na noveho agresivneho yegona s WTS30+
ps: mohol by si zacat od konca lebo ked zacnes od nl10 moze sa stat ze uz nebudes moct hrat NL600 kym natocis celu seriu
Naposledy upravil buschle dňa 05 Nov 2008 07:36, celkovo upravené 1 krát.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
alebo mi to umozni seriu natiahnut az po NL5k
pomaly sa na to dusevne pripravujem budem sa snazit zacat s tym cim skor tak mi drzte palce nech ma nechyti downswing ktory by mi navodil depresiu a mohol by start tohto projektu oneskorit
pomaly sa na to dusevne pripravujem budem sa snazit zacat s tym cim skor tak mi drzte palce nech ma nechyti downswing ktory by mi navodil depresiu a mohol by start tohto projektu oneskorit
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:alebo mi to umozni seriu natiahnut az po NL5k
jasne ze drzime palce, tiez sa uz neviem dockat ..dnes som si znova pozrel Tvoje prve NL100 z Fulltiltu, to je tiez super praca
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.