tak dnes som si absolvoval 30min pokec s online supportom a aj ked som myslel ze je toto best herna co sa tyka VIP systemu atd atd tak asi sa tu uz neukazem. cely problem spociva v tom ze som sa vcera regol do 20kGTD R/A 10+1dol turnaju. pouzil som ktomu 11 dol step token.zhruba pol hodinu pred zaciatkom turnaja som usudil ze momentalna unava by mi asi nedovolila predviest tam nic svetoborne a tak som turnaj odregol a isiel spat. story pokracuje dnes ked sa do toho isteho turnaju regujem znova...ako tak ale kukam na cashier tak vidim ze mi po regnuti bolo zobranych 11dol z money uctu. odregujem sa stym ze pouzijem token aj ked som prekvapeny lebo vzdy mi to ponukne token ako primarnu moznost registracie.nuz ale...token nikde... kukam pre istotu do turnament history ci som nahodou vcera nejak nedomrvil to odregovanie ale nie. turnaj tam neni. pisem teda na support kde what the hell je moj token.
no a zabava zacina.slecna mi hovori ze akonahle sa do turnaja regnem tak uz nieje moznost sa odregnut (WHAT THE FUCK???) a ze vcera som tento turnaj hral a skoncil som na 448 mieste. po 20 minutach som rezignoval a hovorim jej ok tak som ho teda hral.preco ho ale v tom pripade nemam vo svojej tournament history?na toto mi odpoved dat nevie a pozaduje printscreen.dalej sa jej presne 6x opytam kde konkretne mozem najst pravidlo o zakaze odregovania sa z turnaja.presne 6x mi neodpovie.ked po 7 krat uz naozaj pritvrdim ton tak mi odpovie : you can read this in our terms and conditions. ked sa spytam kde presne tak neodpovie a zopakuje ze si to tam mozem precitat.
skusam teda pouzit 1dol token na nejaky turnaj a hned sa zneho aj odregnem. turnaj samozrejme uz davno zacal, nehram ho, a token je samozrejme tiez fuč.takze tolko k tokenom a k politike herne WH. po mojom you see me here last time and kiss my ass mi slecna venuje usmev a zazela vela stastia v dalsich hrach.jj mozno v inom vesmire...
Problem s tokenom
Počet príspevkov: 1 • Stránka 1 z 1
Počet príspevkov: 1 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.