Wi****m hill liga
Re: Wi****m hill Poker
-nie celkom zartik,mame s veducim jednu stavku
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:-nie celkom zartik,mame s veducim jednu stavku
aha...gambleri
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
vlado,vo W.Hill lige su turnaje 125$ added alebo garantovane? Vyhry vyplatilo v piatok zo 125$.
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
-vlado sa mi neda prihlasit do tej ligy,a vidim,ze ty tam uz si regnuty?si ma zablokoval,aby si nemusel platit tych druhych 50 $,ktore su uz na ceste?
-nie,vazne,skus sa na to pozriet,dik
-nie,vazne,skus sa na to pozriet,dik
-
Tam sa ten zoznam stale aktualizuje az v den turnaja, zajtra sa prihlasis v pohode...
-
admin - Príspevky: 22450
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
admin napísal:Tam sa ten zoznam stale aktualizuje az v den turnaja, zajtra sa prihlasis v pohode...
-viem,na freerolloch to bolo tak,ale minule sa mi dalo prihlasit v pohode 3-4 dni vopred,ok dik
-
fidelko napísal:vlado,vo W.Hill lige su turnaje 125$ added alebo garantovane? Vyhry vyplatilo v piatok zo 125$.
Ano, neskoro som si to vsimol, dalsie turnaje som uz dal opravit, takze kazdy dalsi je uz naozaj 125$ added, chcel som aby pridali tie peniaze co chybaju do tohto nasledujuceho turnaja, to sa zatial nepodarilo, uvidime ako to poriesime.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
nazdar vlado. som islander8 a v tabulke WHPL figurujem po 5.kole na 3.mieste.Ale mam problem lebo tych vyhranych 13,75 dolarov co som mal som z nich 11 dal na 4. a 5. kolo ale nebol som do 3.miesta. Takze som mal iba 2,75 ktore som minul v sit and go aby som sa dostal na 5,5 a viac ale nemal som svoj den. Som proste na 0,08 eurach a mam nejakych 30 Poker pointov za ktore sa da hrat dailly freeroll ale v neatraktivnom case 23,30. Tak by som ta rad poziadal o pozicku cca 11 eur,alebo taku aby som mohol hrat dalej s tym ze ti to vratim pretoze mi staci sa zucastnit aspon 7 kol a dostanem bonus 20 dolarov takze budem mat z coho vracat. Velmi pekne ta prosim a dufam ze obidvaja budeme po skonceni ligy v prvej 6-stke. Diky. Ak by si potreboval blizsie info tak napis na mail lance10@azet.sk
- x_armstrong
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
NEDAŘÍ SE MI NALOGOVAT DO TURNAJE POKERPORTALU, CO TO JE ZA NESMYSL?! PŘEDCHOZÍ JSEM V POHODĚ ODEHRÁL...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
acvonmilan napísal:NEDAŘÍ SE MI NALOGOVAT DO TURNAJE POKERPORTALU, CO TO JE ZA NESMYSL?! PŘEDCHOZÍ JSEM V POHODĚ ODEHRÁL...
Malo by to zajtra ist, aj ked o takomto case by to uz mohlo ist, ak sa vam nebude dat lognut tak to nejako poriesime (nahradny turnaj), kto hra o ten bonus tak o neho nepride
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.