Philop napísal:Myslim ze nasi proti Rusom zaberu a zdolaju ich...kurz 8 to istí
Rusi maju o dost lepsi tym ako Cesi
Philop napísal:Myslim ze nasi proti Rusom zaberu a zdolaju ich...kurz 8 to istí
vlade napísal:Kua ti cesi stale hraju tak, ako keby mali len stastie. Ked uz ale maju stastie asi v 10 zapase po sebe proti nam, tak to uz asi stastie nebude .
Inak pacilo sa mi ako hrali nasi dedkovia, dokonca sa mi zda ze sme boli lepsi. Za CR toho hraci vela neukazali, videl som hrat akurat Jagra a chytat Vokouna, ostatni nic nehrali
Hrk napísal:vlade napísal:Kua ti cesi stale hraju tak, ako keby mali len stastie. Ked uz ale maju stastie asi v 10 zapase po sebe proti nam, tak to uz asi stastie nebude .
Inak pacilo sa mi ako hrali nasi dedkovia, dokonca sa mi zda ze sme boli lepsi. Za CR toho hraci vela neukazali, videl som hrat akurat Jagra a chytat Vokouna, ostatni nic nehrali
Tak to si se dival asi na jiny hokej kazdopadne prvni dve tretiny super hokej nahoru a dolu. Hlavni slabinu bych videl v nepromenovani sanci vasi repre na tom by chtelo zapracovat. Jinak ten vas gol byl excelent to se musi nechat
palo1973 napísal:-inak vokoun chytil do lapacky(keby tam stal brankar s normalnym garde tak nema sancu) za stavu 1-1 gaborikovi super umiestnenu strelu svihom,tesne nad ladom a este do protipohybu to mal,keby to padlo mozno by sme mali sancu nieco uhrat
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.