Anketa - CCC BA - SNG pred hlavnym turnajom?

Vyjadrite svoj postoj v anketách na pokerportali.

Uvítali by ste, aby sa hralo v CCC BA pred hlavným turnajom SNG?

Nerozumiem otázke.
1
4%
Áno.
18
72%
Nie.
2
8%
Je mi to jedno.
4
16%

Celkový počet hlasov : 25

Re: Anketa - CCC BA - SNG pred hlavnym turnajom?

Odoslaťod pLAYERsvk 31 Okt 2011 00:00

pf.. cez vikend som rozbil 200 euro na party... kto si myslis ze to zaplati.. :D :fish2:
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 32 krát/84 krát

Odoslaťod haman 31 Okt 2011 14:07

pLAYERsvk napísal:Mne by to vyhovovalo tak, ze by neslo o SNG(sitandgo) ale o Scheduled STT(singletabletournament) tj. povie sa ze o 18.00 sa zacne hrat. Ak pride 6 ludi, bude sa hrat 1stol 6max. Ak pride 10 ludi, bude sa hrat 10man. Ak pride 18 ludi, spustia sa 2 nezavisle turnaje. Ak pride 25 ludi, tak sa spusti 9man, a 2x8man.

Ano, to je presnejsi nazov Scheduled turnaj, ale preco STT? Preco nie MTT? pride 12 ludi a co bude 8max a 6max? Podla coho sa rozdelia? Mal by sa spustit jeden spolocny 2stolovy turnaj.

Dalsia vec, na ktoru zabudate, live hraci su nedochvilni, resp. maju objektivny dovod nestihnut zaciatok. Jeden alebo dva uvodne levely by mal (mohol) bezat late join s tym, ze z initial stacku sa odoberie zopar blindov (neviem presne tie pravidla ze kolko). Bolo by na skodu veci, ak pride hrac o 5-10min neskor a uz sa nemoze zapojit.

pLAYERsvk napísal:Tieto turnaje som inac hraval v Pardubiciach na festivale a bol o nich obrovsky zaujem..

Dufam, ze nechces porovnavat tyzdenny poker festival s obycajnym dnom v pokrovom klube, kde zavita priemerne 6 a pol cloveka ;)
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod ramzey 31 Okt 2011 14:21

haman napísal:
pLAYERsvk napísal:Mne by to vyhovovalo tak, ze by neslo o SNG(sitandgo) ale o Scheduled STT(singletabletournament) tj. povie sa ze o 18.00 sa zacne hrat. Ak pride 6 ludi, bude sa hrat 1stol 6max. Ak pride 10 ludi, bude sa hrat 10man. Ak pride 18 ludi, spustia sa 2 nezavisle turnaje. Ak pride 25 ludi, tak sa spusti 9man, a 2x8man.

Ano, to je presnejsi nazov Scheduled turnaj, ale preco STT? Preco nie MTT? pride 12 ludi a co bude 8max a 6max? Podla coho sa rozdelia? Mal by sa spustit jeden spolocny 2stolovy turnaj.

Dalsia vec, na ktoru zabudate, live hraci su nedochvilni, resp. maju objektivny dovod nestihnut zaciatok. Jeden alebo dva uvodne levely by mal (mohol) bezat late join s tym, ze z initial stacku sa odoberie zopar blindov (neviem presne tie pravidla ze kolko). Bolo by na skodu veci, ak pride hrac o 5-10min neskor a uz sa nemoze zapojit.

pLAYERsvk napísal:Tieto turnaje som inac hraval v Pardubiciach na festivale a bol o nich obrovsky zaujem..

Dufam, ze nechces porovnavat tyzdenny poker festival s obycajnym dnom v pokrovom klube, kde zavita priemerne 6 a pol cloveka ;)

wat tak na toto nepridem nikdy!
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod haman 31 Okt 2011 18:38

ramzey napísal:wat tak na toto nepridem nikdy!

nice quoting ;) co konkretne ti vadi? MT SNG alebo late join alebo obe?
Naposledy upravil haman dňa 31 Okt 2011 22:04, celkovo upravené 1 krát.
haman

Odoslaťod skJacob 31 Okt 2011 21:12

Podľa mňa by to malo vačšiu šancu sa ujať keby to bolo propagované ako satelity.
skJacob

Založený: Jún 2011
Poďakoval/li: 4 krát/14 krát

Odoslaťod tento14 01 Nov 2011 00:07

Ma tento prieskum aj nejake opodstatnenie? Ja som urcite nakloneny takemuto formatu turnajov. Planujes oslovit vedenie CCC alebo ma tento prieskum len informativny charakter?
Obrázok používateľa
tento14

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 4 krát/4 krát

Odoslaťod haman 02 Nov 2011 01:28

skJacob napísal:Podľa mňa by to malo vačšiu šancu sa ujať keby to bolo propagované ako satelity.

Ako si toto konkretne myslel? ze daju garant 1-2 tickety na nejake turnaje? alebo?
tento14 napísal:Ma tento prieskum aj nejake opodstatnenie? Ja som urcite nakloneny takemuto formatu turnajov. Planujes oslovit vedenie CCC alebo ma tento prieskum len informativny charakter?

Prieskum ma opodstatnenie. Mam informacie, ze vedenie ma zaujem otvarat SNG pred hlavnym turnajom.

Viaceri ste navrhli buyin 20E. Za 20E vam tam moc rybiek nepride hrat. V konkurencnych kluboch je SNG za 10e, dokonca s garanciou. Fishka si pojde zahrat skor tam alebo si za 20E zahra hlavny vecerny turnaj niekde.

Ja si myslim, ze SNG buyin by nemal byt vyssi ako 15e. A aby pridavne fee neodradzalo, tak by som ho schoval do buyinu, ako sa to robi pri vecernych MTT. Cize moj navrh buyinu 15e(13,50e+1,5e fee included).
haman

Odoslaťod Komedia 02 Nov 2011 02:27

ten kto nemá peniaze si radsej zaplatí hlavný turnaj ako SNG, ten kto má peniaze sa vyprdne na nejake SNG kde moze vyhrat 50 euro a ide na CG. Takze BI medzi 10-15evri by bol fajn. Taktiez by som spravil vec ze kto si zaplatí SNG má jeden nealko drink free a do vecerneho turnaja ho bude stat BI povedzme iba 80%. Samozrejme pevne stanovený čas (povedzme 18:00), blindy 12min sú fajn...tak aby sa to stihalo dohrat do dvoch hod. Taktiez by som umoznil hracom nejake zabavne pozmenenie hry (napr. nejaký mixed game) PLO+NLH. alebo otvorit druhy stol 5€ HU SNG alebo nieco take
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod wizdo 02 Nov 2011 09:34

skJacob napísal:Podľa mňa by to malo vačšiu šancu sa ujať keby to bolo propagované ako satelity.

Toto by sa mi moc nepacilo, mozno by som obcas spravil nejaky satelite v SNG typu 12+1 pre 9 ludi a 2ja beru ticket do 55turnaja, ale to by som robil skor pred velkymi akciami, normalne by som nechal len priamo o money.

Navrh znizit BI na 10eur a co garancia? (akoze rebuy SNG hrat rozhodne nechcem) ak by sa garancia myslela tak ze ak budete aspon 6ti tak sa bude hrat o 90eur tak to sa mi celkom paci :-)

Robit aj PLO aj NLHE by mohlo byt fajn a dokonca spravit turnaj mixu by mohlo byt super....
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod skJacob 02 Nov 2011 15:32

Myslel som to tak, že by sa hralo normálne o peniaze, ale bude to nastavené tak, aby výhra bola zároveň buy in do nejakého drahšieho turnaja. Napr by concord spravil raz do týždňa 60e turnaj a SNG by boli 10e buy in, 1. miesto 60e, 2. 30e. Ale to asi moc chcem.

Myslím, že takto prebiehajú aj live satelity do WSOP, grinderi ich môžu hrať pre peniaze a turisti aby mali šancu hrať veľký WSOP turnaj.
skJacob

Založený: Jún 2011
Poďakoval/li: 4 krát/14 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ankety

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!