Palo,
podla mna ich k tomu vedie ten socialny aspekt. Prist medzi ludi, dat si drink, pozriet ake kto ma hodinky (sluzia omegy?

), ktora dealerka ma vacsi vystrih atd. Chytit sa tych chipov, kariet, mat tam dealera. Jednoducho zabava. A u mna sa zabava rovna spotreba, tzn. idem minat peniaze a zabavat sa, uzivat si zivot. Tito chlapci maju vyhodu v tom, ze su natolko dobri, ze nielen sa mozu bavit, ale oni na tom dokonca aj zarobia (samozrejme nic zavratne, ale stale ten princip plati - som vonku a bavim sa a v penazenke mam viac penazi ked sa vratim domov ako ked som z neho odisiel)
Ty si na to pozeras ako na poker (zarobkovu cinnost) a z Tvojhu pohladu je to obv hlupost, trepat sa hrat live sng. Alternativne naklady su jednoducho obrovske! (Tvoj priklad jedno live $15SnG namiesto 60 kuskov online za cely ten cas - tam jednoducho nie je co dodat) Plus naklady na transport, tips, pasivne fajcenie, extra rizika, vacsinou ziadny rakeback a astronomicky rake, zla struktura, prestoje (breaks) nasiel by som toho este kopu. Suhlasim s Tebou, tiez si viem predstavit ovela lepsiu a dostojnejsiu zabavu ako v nejakom zafajcenom kasine s miestnymi stamgastmi ale je demokracia, nech si kazdy robi co chce. Sloboda ftw!
A player, viem, ze to je u dnesnych mladych vzacne, ale trosku respektu a ucty pls. Palo ma viac narakovane ako Ty zaplatenych buyinov.