Anketa - CCC BA - SNG pred hlavnym turnajom?

Vyjadrite svoj postoj v anketách na pokerportali.

Uvítali by ste, aby sa hralo v CCC BA pred hlavným turnajom SNG?

Nerozumiem otázke.
1
4%
Áno.
18
72%
Nie.
2
8%
Je mi to jedno.
4
16%

Celkový počet hlasov : 25

Re: Anketa - CCC BA - SNG pred hlavnym turnajom?

Odoslaťod sudden 07 Nov 2011 15:12

nejaki podrazdeni vsetci :D

palo: ak je prijatelne fee tak low-BI live sitka nie su v podstate o nic horsie ako low-BI live MTT ked sa nad tym zamyslis, v podstate je to alternativa pre ludi co nehravaju CG

ak niekto ide hrat 20e turnaj kde bude sediet x hodin, tak za tych x hodin moze odohrat niekolko tych 20e STT a je dost mozne, ze to bude aj ziskovejsie dlhodobo, dobra struktura nebude ani na jednom

druha vec je, ze pre herne/kasina nie su STT zaujimave a ani nikdy nebudu lebo im to ubera hracov na CG a samotne STT pre nich nie su ziskove, takze okrem nejakych specialnych festivalov sa to asi nikde nebude hravat vo velkom, ale ako uplny nezmysel by som to zase nevidel
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod haman 07 Nov 2011 15:28

palo1973 napísal:celkom nerozumiem tomu,co vedie ludi hrat live sngs?

nemam kedy inokedy cas si zahrat live MTT vacsinou. popri live SNG planujem hrat aj online na ntb. aky mas problem s tym?
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod palo1973 07 Nov 2011 15:35

haman napísal:

nemam kedy inokedy cas si zahrat live MTT vacsinou. popri live SNG planujem hrat aj online na ntb. aky mas problem s tym?

lol,dalsi utocny post,ja s tym ziadnym problem nemam,len som sa pytal co vedie ludi k tomu ist hrat live sngs,ktore su neprofitabilne v porovnani s online sngs,len to
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod haman 07 Nov 2011 16:16

palo1973 napísal:
haman napísal:

lol,dalsi utocny post,ja s tym ziadnym problem nemam,len som sa pytal co vedie ludi k tomu ist hrat live sngs,ktore su neprofitabilne v porovnani s online sngs,len to

sorry. inak concord BA ma najlepsi vzduch. ano ked odtial po niekolkych hodinach odides tak z teba citit cigarety ale ovela menej ako keby si vysiel z krcmy, co sa o inych kluboch neda povedat.
haman

Odoslaťod spooky 07 Nov 2011 18:31

a takisto ked sedis na niektorych konkretnych miestach pod vzduchotechnikou tak ccc ma aj najstudenejsi vzduch ze ;)
spooky

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 8 krát/8 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 09 Nov 2011 19:31

Palo,
podla mna ich k tomu vedie ten socialny aspekt. Prist medzi ludi, dat si drink, pozriet ake kto ma hodinky (sluzia omegy? :) ), ktora dealerka ma vacsi vystrih atd. Chytit sa tych chipov, kariet, mat tam dealera. Jednoducho zabava. A u mna sa zabava rovna spotreba, tzn. idem minat peniaze a zabavat sa, uzivat si zivot. Tito chlapci maju vyhodu v tom, ze su natolko dobri, ze nielen sa mozu bavit, ale oni na tom dokonca aj zarobia (samozrejme nic zavratne, ale stale ten princip plati - som vonku a bavim sa a v penazenke mam viac penazi ked sa vratim domov ako ked som z neho odisiel)

Ty si na to pozeras ako na poker (zarobkovu cinnost) a z Tvojhu pohladu je to obv hlupost, trepat sa hrat live sng. Alternativne naklady su jednoducho obrovske! (Tvoj priklad jedno live $15SnG namiesto 60 kuskov online za cely ten cas - tam jednoducho nie je co dodat) Plus naklady na transport, tips, pasivne fajcenie, extra rizika, vacsinou ziadny rakeback a astronomicky rake, zla struktura, prestoje (breaks) nasiel by som toho este kopu. Suhlasim s Tebou, tiez si viem predstavit ovela lepsiu a dostojnejsiu zabavu ako v nejakom zafajcenom kasine s miestnymi stamgastmi ale je demokracia, nech si kazdy robi co chce. Sloboda ftw!

A player, viem, ze to je u dnesnych mladych vzacne, ale trosku respektu a ucty pls. Palo ma viac narakovane ako Ty zaplatenych buyinov.
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod wizdo 10 Nov 2011 12:36

Pridal by som ľahkú kritiku CCC stránky o SNG čo propragujú.

Chýba čas začiatku.
Nie je napísaný ani čas blind levelu, ani starting stack.

Minimálne tu prvú "chybu" a to čas začiatku by som odporúčal opraviť!!!

P.S. Dneska sme štyria čo by sme šli: ramzey, pLAYERsvk a ja + jeden moj kamos (75% ze ide), takže ak niekto sa pridá, myslím žeby to bolo super...
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod palo1973 10 Nov 2011 13:08

@mortylen sam by som to lepsie nenapisal,velmi pekne si to zhrnul,ak to chalani beru ako zabavu tak je to ok,mna zarazil hlavne ten utocny ton jeho postu

inak omegy su fajn,zatial som spokojny ;)
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod haman 10 Nov 2011 13:20

wizdo napísal:P.S. Dneska sme štyria čo by sme šli: ramzey, pLAYERsvk a ja + jeden moj kamos (75% ze ide), takže ak niekto sa pridá, myslím žeby to bolo super...

Ja asi tiez. Ale treba ratat s tym, ze prve tyzdne budeme chodit len my, co sem piseme, aj to nie stale vsetci. Nahodni hraci sa popridavaju aj neskor. Chce to nejaky cas, kym sa to dostane do povedomia.
Dalej by som netrval striktne na tom, ze musi byt 6 hracov. ak pride 5 ludi a chcu si zahrat, malo by im byt SNG spustene, samozrejme bez JACKPOTu.
haman

Odoslaťod sry4that 10 Nov 2011 13:33

palo1973 napísal:mna zarazil hlavne ten utocny ton jeho postu

útočný tón jeho postu bol zameraný na popo /s ktorým si ťa pomýlil; predsa len "urcite nie do zasmradenej pokrovej herne,kde som nuteny pocuvat rady premudrelych idiotov alebo lamentovanie 50nikov co este tento rok nedostali esa" znie dosť popovski :D /

takže jediný dotknutý by sa tu mal cítiť popo (aj s celou jeho čelendž :D )
sry4that

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 38 krát/7 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ankety

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!