I wanna be SitNGo master Pgss blog :)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

I wanna be SitNGo master Pgss blog :)

Odoslaťod Pegasuss 16 Okt 2010 20:32

V rámci oslavy mojich 18 narodenín som si na P****Stars založil konto a vložil naň 30 €.
Keďže ma cash game veľmi neláka, začal som hrávať Turbo SN 3,20 Nl 6playeers
Odohral som zhruba 50-60 turnajov a za dva týždne som klesol zo svojich počiatočných 30 € na na 10 €.
Preto by som ako začiatočník určite rád nazbieral nejaké rady pre zlepšenie. Toľko na úvod :good: ...
Myslim ze som precenil svoj limit, začal som hrať turnaje 1,2 SnG 6 play ale trochu ma odradza ta pomalost, nie je to totizto uz turbo ale pocitujem ze to je lahšie, hráči si neuvedomujú Že majú čas a zo začiatku sú blindy malé a preto kým dôjde k mid game často je už veľa hráčov out.
Ale asi prvá a vec,vec ktorú vidim ako hlavnú je software ktorý by som rád používal, viem že (docital som sa) sa pri online pokri
povazuje kvalitny software ako zaklad pri vypocte charakteru supera ale aj toho ci ste celkovo ziskovy a pod ... Do tohto softwaru sa vobec nevyznam a clanky co som si o tom precital na pokerportali ma ešte viac zmiatli. Navyše vacsina programov do P****Stars herne a vobec su platene a preto by som sa rad spytal aka volba je pre mna ta najlepsia :)
Čo by som ešte na začiatok spomenul ? Určite budem rád ak by ste mi odporučili nejaké kontrétne videá najlepšie s komentárom na 6 players SnG pretože vačšina tutorialov je napísaná na stoly s vačším počtom hráčov.
Ďakujem za ohlasy
Juraj, Levice (18)
Pegasuss

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Re: I wanna be SitNGo master Pgss blog :)

Odoslaťod matiapag 16 Okt 2010 20:41

:vitaj:

Dufam, ze sa teda zacne darit ;) Uz sme sa o tom bavili, podla mna ten Poker Tracker 3 je na zaciatok dobra volba, ta trial verzia 60 dni je v pohode a funguje to aj na SnG (narozdiel od elephanta). Stiahnes ho tu.

Pozrel som sa na pokerstrategy a zistil som, ze tam nie je ani jedine video na 6-max SnG. Preto odporucam pozriet si ine pre FullRing, z ktorych sa da podla mna nacerpat dostatocne mnozstvo informacii a neskor aj aplikovat na 6-max.
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod AjoPP1 16 Okt 2010 22:53

:vitaj:

Zacal si s dost agresivnym bankrollom :) Neskusal si hrat aj double or nothing?? na zaciatok ako bankroll builder by mozno boli lepsie ako 6max SnG, ale to nech ti radsej poradia skusenejsi SNG hraci, co by bolo najlepsie. A s tym softwarom je to ako hovori matiapag, skus si ten 60 dnovy trial s PT3, potom zase mozes vyskusat tusim 20 alebo kolko dnovy trial Hold'em Manageru.
Prajem ti vela zdaru a hlavne co najmenej badbeatov a vplyv variance :)
AjoPP1

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 4 krát/1 krát

Odoslaťod Pegasuss 30 Okt 2010 14:28

Rad by som nahral nejake video s mojim komentarom a hodil ho sem nech mozte pocuvat moje chlopotiny a poradit co robim zle :)
Poradite mi niekde soft a celkovo aka je na to najlepsia cesta ? dakujem
* hravam sit n go 3.20 Nl Turbo 6 max
Pegasuss

Odoslaťod matiapag 30 Okt 2010 14:39

v podstate cely navod najdes tu, ked budes listovat v tej teme, tak tam objavis aj konkretne linky na stiahnutie Camtasi. Da sa to celkom dobre ovladat, ale kludne si pozri tam tie tutorial videa, su velmi pomocne, ak budes mat dajaky problem, tak kludne napis ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Pegasuss 01 Nov 2010 14:02

Takže som nahral svoje prvé SnG video ! Za pomoc ďakujem užívatelovi Matiapag za pomoc s vysvetlenim podrobností okolo nahrávania.
Link
Kód: Vybrať všetko
http://www.ulozisko.sk/338608/SnGPegasuss1.rar

http://www.ulozisko.sk/338608/SnGPegasuss1.rar
Video je vo wmv formáte a je zararované, cca do 90 Mb ...
Ďakujem vopred za reakcie a hlavne za rady kt. bude dúfajme hodne. :) :good: :Bravo: :good: :angel:
Pegasuss

Odoslaťod matiapag 01 Nov 2010 14:14

cool, ze si sa na to dal :) Mohol si este pred tym napisat, lebo teraz bude mat dzejkej zasa pracu, aby premiestnil to video tam, kam patri :) Ale nabuduce budes vediet, idem stiahnut a kuknut ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Pegasuss 01 Nov 2010 14:23

Idem to tam rovno hodit ! ...
Pegasuss

Odoslaťod dzejkej 01 Nov 2010 14:58

Presunul som koment k videu do tej temy.

Takze diskusiu k videu poprosim do videa-z-hrania-pokru-f95/sng-3-20-nl-6-max-tb-t5379.html#p123634 .
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Pegasuss 26 Feb 2012 13:54

Ahojte, prednedavnom som vyhral celkom slušný live tournament a tak som sa rozhodol rebuy na P****Stars a začať trošku s normálnejším bankorollom ako minule, vložil som 35 € a hravam 1,5 USD 6 max sng turbo
Tu budem pridavat taky svoj maly pokerovy dennicek, ako sa mi dari a pod, dakujem za vase prispevky ...
26.2.2012 6-max SNG-Turbo 1,5 USD
Takže hra pokračuje už tretí deň, prvé dva dni som si prečítal ako naposledy všetky články o Sng na pokerportal.sc, sícu su venované full ringu ale skutočne veľa vecí za dá apolikovať aj na 6-max ...
Prvá dva dni som odohral cca tak 20 hier a vyhral tak 12 USD ,,, včera som sa rozhodol hrať 4 stoly naraz (cascade) klesol som na svoj buy in 35 € ...
Stiahol som si tiež poker tracker 3 ...
rozhodol som sa napevno stanoviť si poker rozvrh naslodovne : na každé 2 hodiny odohratých sng ( keď hrám 4 naraz stoly a turbo vychádza to asi 16 sng na dve hodiny ) , tak na každé tieto dve hodiny si dám 1 hodinu štúdia pokru ...,,Od zajtra si tu začínam viesť prehladné statsy ...
Pegasuss

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!