I wanna be SitNGo master Pgss blog :)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: I wanna be SitNGo master Pgss blog :)

Odoslaťod A_Rimmer 26 Feb 2012 22:32

Len taky detail, mas nejakych +- 30 buyinov, co teda nie je velmi "normalnejsi" bankroll. Ja som mal zatial najvacsi downswing skoro 80 buyinov (hram 9men sng), na 6maxe 1,50$ by mali byt swingy o kusok mensie, ale predsa, 30 bi je imho malo. Pamataj, ze cim menej buyinov mas na zaciatku, tym vacsia sanca je ze bustnes, co ti urcite neprida na chuti do dalsej hry. Anyway :gl:
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod YOSSARIAN1980 26 Feb 2012 23:59

A_Rimmer napísal:Len taky detail, mas nejakych +- 30 buyinov, co teda nie je velmi "normalnejsi" bankroll. Ja som mal zatial najvacsi downswing skoro 80 buyinov (hram 9men sng), na 6maxe 1,50$ by mali byt swingy o kusok mensie, ale predsa, 30 bi je imho malo. Pamataj, ze cim menej buyinov mas na zaciatku, tym vacsia sanca je ze bustnes, co ti urcite neprida na chuti do dalsej hry. Anyway :gl:

Tiez sa pridavam.Bezpecny BR na turba sa udáva 200BI,takze 30BI na 90% bustnes bez ohladu na to ci budes hrat dokonale alebo nie. :o
YOSSARIAN1980

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 33 krát/8 krát

Odoslaťod Pegasuss 27 Feb 2012 13:35

Chlapi aktualne urcite nie som v situacii, kedy si na moju hru (6 max sng Turbo 1,5 USD ) mozem dovolit buy in 250€ !!... Co mi odporucate ako alternativu ? Radu ...
Pegasuss

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod elladan1 27 Feb 2012 14:10

YOSSARIAN1980 napísal:Tiez sa pridavam.Bezpecny BR na turba sa udáva 200BI,takze 30BI na 90% bustnes bez ohladu na to ci budes hrat dokonale alebo nie. :o

Neviem z kade si zobral tieto čísla, ale sú trochu zavádzajúce.
Bavíme sa tu o štartovnom bankrolle, čiže predpokladáme, že sa bankroll bude zväčšovať a nebude hrať stále s 30BI, takže tá šanca že bustne, pokiaľ to hrá dobre, určite nie je 90%... ale zhruba taká, aká je šanca, že chytí 30BI downswing hneď na začiatku.

to pegasuss: :gl:
Obrázok používateľa
elladan1

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 21 krát/13 krát

Odoslaťod A_Rimmer 27 Feb 2012 15:47

elladan1 napísal:Bavíme sa tu o štartovnom bankrolle, čiže predpokladáme, že sa bankroll bude zväčšovať a nebude hrať stále s 30BI, takže tá šanca že bustne, pokiaľ to hrá dobre, určite nie je 90%... ale zhruba taká, aká je šanca, že chytí 30BI downswing hneď na začiatku.

Nemas tak uplne pravdu. Cim s mensim BR zacinas, tym je vacsia sanca ze bustnes, nehovorim ze to je 90%, ale je to tak. Nejde ani o to ci chyti downswing na zaciatku alebo nie, ale o to, ze tie swingy su naozaj velke a moze chytit napr. 50BI DS po 500 turnajoch, ktory ho moze v tomto pripade zabit, ale nezabil by ho, keby zacal so 100 buyinmi.

Podla mna je 30 buyinov naozaj velmi malo, pozri sa sem. Ta cast "Chance of going broke", vsimni si, ze pri 30 buyinoch a 5% ROI je sanca ze bustnes do 2000 turnajov az 30%, co sa mi zda az prilis vela.

Mal by si hrat to, na co mas roll, (aspon 80+ buyinov). Ak nemas dalsie peniaze na vklad, skus hrat nizsie limity (existuju napr. aj 0.50$ sitka na inych sietach), alebo sa pozri napr. na http://www.pokerstrategy.com

:gl:

Za tento príspevok od A_Rimmer poďakovali :
elladan1
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod YOSSARIAN1980 27 Feb 2012 17:20

elladan1 napísal:
YOSSARIAN1980 napísal:Tiez sa pridavam.Bezpecny BR na turba sa udáva 200BI,takze 30BI na 90% bustnes bez ohladu na to ci budes hrat dokonale alebo nie. :o

Neviem z kade si zobral tieto čísla, ale sú trochu zavádzajúce.
Bavíme sa tu o štartovnom bankrolle, čiže predpokladáme, že sa bankroll bude zväčšovať a nebude hrať stále s 30BI, takže tá šanca že bustne, pokiaľ to hrá dobre, určite nie je 90%... ale zhruba taká, aká je šanca, že chytí 30BI downswing hneď na začiatku.

to pegasuss: :gl:

Ok trochu som to mozno prestrelil,ale pozeram ze to nieje 30BIs ale len 23BIs.Okrem toho neviem preco by mal bankrol po prvych turnajoch narastat.Ked hra dobre tak sanca ze bude narastat je len o nieco vyssia ako to ze pojde dole.Nie som ziadny poker borec ale myslim ze zakladom pre poker a duplom pre sng turbo je silny bankroll.Inak drzim palce vo vzdelavaní.
YOSSARIAN1980

Odoslaťod YOSSARIAN1980 27 Feb 2012 19:13

Co sa tyka variancie v sng turbo tak si pozri nejake grafy kvalitnych sng hracov napr. na pokerprolabs.Je to samy swing.Napr som tam nasiel jedneho svk hraca z priemernym buy inom 50$ na jedno stolovych 9 sng.Za poslednych 20000 turnajov
ma roi 1%(bez rake backu) a to štýlom ked to zoberes z globalu:
prvych 2k sng=+10k $
dalsich 3k sng= break even
dalsich 1k sng=+10k $
dalsich 10k sng=break even
dalsich 1k sng=-10k $
a konecna 3k sng=break even. V break even samozrejme par cca 50bi swingov
Bilancia:vela hier okolo nuly,2x 200bi up swing,1x200bi down swing=z rake backom slusne zarabajuci hrac(aspon ja by som bol spokojny)ale vsimni si dlhodobost vysledkua a to nemusi byt jeho realne roi,roi sa ale bude v priebehu casu menit takze......... .Moj nazor :bankroll managment je zaklad a potom bez ohladu na to ci po prvych 50,100 alebo 2000 sng mas velky profit alebo velku stratu stale sa treba vzdelavat,posielat svoje handy na rozbor(stale sa najdu skusenejsi hraci ktory poradia)pripadne si zaplatit coaching.
poker je hra umenia.ked si slaby stratis vsetko velmy rychlo.ked si vyhravajuci hrac z roi napr5% musis vediet zvladat fakt ze budes mat dlhe a dlhe mesiace na bode mrazu.Dvolezite body pre dobreho hraca = 1:bankrol managment , 2:vzdelavanie , 3:výber hier(z co najslabsimy hráčmi)
Naposledy upravil YOSSARIAN1980 dňa 27 Feb 2012 19:49, celkovo upravené 1 krát.
YOSSARIAN1980

Odoslaťod kubo251 27 Feb 2012 19:38

YOSSARIAN1980 napísal:Top vlastnosti dobreho hraca = 1:bankrol managment , 2:vzdelavanie , 3:výber hier(z co najslabsimy hráčmi)

top vlastnosti dobreho hraca:
1. trpezlivost
2. motivacia
3. psychicka odolnost

Za tento príspevok od kubo251 poďakovali - 2:
poldinhoo, veyron2000
kubo251

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 3 krát/28 krát

Odoslaťod YOSSARIAN1980 27 Feb 2012 20:08

kubo251 napísal:
YOSSARIAN1980 napísal:Top vlastnosti dobreho hraca = 1:bankrol managment , 2:vzdelavanie , 3:výber hier(z co najslabsimy hráčmi)

top vlastnosti dobreho hraca:
1. trpezlivost
2. motivacia
3. psychicka odolnost

Som to zmenil,ale som chcel len zdvoraznit ze bankroll je dvolezita vec.jasne ze vela hracov zacalo hrat bez BR a su uspesny(jasne ze vdaka skillu)Ale ked hras bez BR tak len jednoducho musis ratat s tym ze bustnes vlozis dalsie prachy a ide sa dalej.Tvoj BR je prakticky niekde v banke pripadne zarabas inym sposobom alebo si peniaze poziciava urcita skupina ludí(Gus si pozical od Chipa,Phil od Doyla,Huck od Phila... atd.)
YOSSARIAN1980

Odoslaťod Pegasuss 27 Feb 2012 21:20

27.2.2012 6-max SNG-Turbo 1,5 USD
Viva la poker !
Pekny večer všetkým, dneska bol bussy day ( prihlasky na vs, ucenie ... ) a tak som sa k pokru nedostal, mal som naplanovane dneska hodinove studovanie co sa tyka mojho sng ale no time no fun :( zajtra sa snad k tomu dostanem nech si mozem dat zasa 2 hodinkovu session.
Co ma ale tesi je diskusia prevazne o buy-ine ... Ked som si robil svoj buy in vychadzal som z clankou, ktore su tu na pokerportal.sc a buy-ine ale tento buy in asi nepocital s tym ze hram 6-max a nie full ring a navyse turbo.
Kazdopadne tato otazka je pre mna neriesitelna, jednoducho to idem skusit s 35 €buy inom a ked bustnem, tak bustnem ... co sa da robit. Herna, ktora by robila snd typu 0.20 € centom buy.in alebo co, ze by bol moj bankroll idealny pravdepodobne neexistuje tak keep fighting.
Dneska ma zaujal prispevok :

YOSSARIAN1980 napísal:Co sa tyka variancie v sng turbo tak si pozri nejake grafy kvalitnych sng hracov napr. na pokerprolabs.Je to samy swing.Napr som tam nasiel jedneho svk hraca z priemernym buy inom 50$ na jedno stolovych 9 sng.Za poslednych 20000 turnajov
ma roi 1%(bez rake backu) a to štýlom ked to zoberes z globalu:
prvych 2k sng=+10k $
dalsich 3k sng= break even
dalsich 1k sng=+10k $
dalsich 10k sng=break even
dalsich 1k sng=-10k $
a konecna 3k sng=break even. V break even samozrejme par cca 50bi swingov
Bilancia:vela hier okolo nuly,2x 200bi up swing,1x200bi down swing=z rake backom slusne zarabajuci hrac(aspon ja by som bol spokojny)ale vsimni si dlhodobost vysledkua a to nemusi byt jeho realne roi,roi sa ale bude v priebehu casu menit takze)

Celkom som tomu dobre nerozumel aj ked by to malo referovat to, kolko dobry sng hrac zaraba, to ma celkom zaujima ... zaujimalo by ma aj to, kolko taky profi sng hrac denne odohra 6 max turnajov ako ja ( taky co sa im venuje ) tipujem ze aspon 100 ... kazdopadne si ten quote musim este raz poriadne precitat lebo som tam niektorim termenom ako breaak even a pod ... nie je cas googlit :( ked bude, skocim na to
zaroven vas prosim (ak sa vam da) vzdy ked pisete nejaky pokrovyy termin, mohli by ste mi za tym strucne napisat do zatvorky o co ide. eg. (bankroll= vklad do herne aby hracc nebustol) ...
dakujem dneska za take skore odpovede, pagáčuss ....
Pegasuss

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!