I wanna be SitNGo master Pgss blog :)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: I wanna be SitNGo master Pgss blog :)

Odoslaťod YOSSARIAN1980 27 Feb 2012 22:36

Celkom som tomu dobre nerozumel....

Break even(Označení situace, kdy hráč po určité době hraní pokeru skončí "na svém" (žádný profit, žádná ztráta))
3k(3000)
Priemerny vyhravajuci sngTurbo hrac ma roi(navratnost investicie) 5%(moze to byt napr: 1% az 15%) aj z rake backom(vrátenie časti zaplatenej rake(poplatok herni,na P****Stars je to pri 1,5turbo sng 0,18$) hráčovi späť)Tz.ked odohras napr 100sng denne na buyine 7$,investujes spolu 7$(buyin)x100(turnajov)=700$.Pri 5% ROI(vid vyssie) ti vychadza cisty zisk 700$x5%=35$.pri odohrati 20dni do mesiaca ti to vychadza 700$ mesacne.(za mesiac odohras 2000sngx7$=14000$(na buyin)x5%(ROI)=700$)Takze mas 700$ na mesiac ale vdaka variancii(V pokri to niekedy jednoducho pripadá, ako by karty boli sprisahane proti vám, a že nemôžete vyhrať ruku. Tieto obdobia môžu trvať týždne alebo dokonca mesiace a tvoj bankroll strmhlav pada,ale obcas aj naopak vyhravas drvivu vacsinu ruk a tiez to moze trvat týždne alebo dokonca mesiace a bankroll strmhlav stupa) to u teba v reale bude vyzerat napr nasledovne:januar+1400$,feb-100$,mar-1000$,apr +2100$,maj-300$,jun+2100,(o tom bol ten prvy prispevok)Zarabas priemerne 700$/mesiac ale v reale to bude obcas zarobene 0$/mesiac,obcas 2000$/mesiac a obcas strata 1000$/mesiac.A ked chytis dva tri mesiace po sebe ked budes v strate tak sa budes musiet poobzerat po inej robote.Spravny Bankroll managment tomu zabrani tz. mas presne naplanovane kolko budes vyberat mesacne fix(vyplata)a ostatne peniaze keby si mal aj super mesiac nechas na ucte(mozes aj v banke) v ramci BR(na horsie casy(aby bolo na vyplatu aj keby si bol v strate 2-3 mesiace alebo aj viac v rade)).Vsetko je ale o dobrej hre ktoru treba neustale zlepsovat co je v pokry jednov z najdvolezitejsich vecí.
YOSSARIAN1980

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 33 krát/8 krát

Odoslaťod foraid 27 Feb 2012 23:03

podla mna nie je moc dobre porovnavat hraca s 1% ROI (co je na 50d celkom uspech) a teda hraca hrajuceho na rakeback s niekym kto chce vybudovat roll na 1.5 - 3.5 sng.

Totiz, swingy zavisia hlavne od ROI, kedze na tych 1.5 sa da v pohode dosahovat 15%+ ROI tak tych 30BI by malo podla mna
na zaciatok stacit, ak teda nechyti hned na zaciatku nejaky badrun :)

Ja som po cashoutoch 2x rebuildoval roll na 3.5 sng so 40BI a stacilo mi to ;)
foraid

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 7 krát/17 krát

Odoslaťod YOSSARIAN1980 27 Feb 2012 23:51

Ked 30$ BR tak potom najst herne kde sa hraju free rolls a po pri hrani sng skusat nieco trafit.Ja ked som zacal hravat som trafil na nemenovanej herni 2 miesto na freerolle za cca 280$.Potom som prisiel na to ze na rulete viem zveladovat svoj BR ovela rychlejsie.hral som 0,1$ martingale a shotoval som 1$martingale a 0,1 $ velky martingale :D .Za tri dni som mal BR cca 800$ a potom padla 13x po sebe cervena(to je to iste ako prehrat pre flop All in s AKs 13x posebe) a ja som bustol svoj BR :ROFL: (to len na margo variancie)
YOSSARIAN1980

Odoslaťod tucniak 28 Feb 2012 00:10

hej hrat hru na styl ze hadzeme mincou a ked padne hlava ty mi das 2 eura a ked padne cislo ja ti dam jedno a tesit sa ked si za prvych 30 hodov v pluse 27 eur ma s variance vlastne dost vela.
Ale som rad, ze rozumies tomu, co robis :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod duro546 28 Feb 2012 00:44

Na P****Stars mas aj 0.25centove 45many. Odporucal by som ti to na zaciatok hrat. Mas nato skoro 200bi roll a pole je tam strasne soft, urcite je to dobra vec na vybudovanie rollu.
duro546

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod Pegasuss 28 Feb 2012 19:54

b]28.2.2012 6-max SNG-Turbo 1,5 USD[/b]
Deň blbec
Takže pekný večer everybody. Dneska som si povedal ( kedže som mal deň volna od školy, že si dám session aj ked som si mal dať hodinovú dávku poker vzdelávania, vymenil som to za 2 hodinovú session, čo nedopadlo najlepšie ... zaroveň som si teda spravil aj kredit na ďalšie 2 hodiny učenia sng, ktory si chcem minut pokial sa pustim do dalsej session. V dnesnej session som mal vela batbeatov ale aj som dost failil :fish:
konecne statsy za dneska :
15x prehra
4x first
1x druhe miesto
jeden mmt turnaj 1.1 nh prehra
klesol som na 26.20 euri
...............................
duro546 napísal:Na P****Stars mas aj 0.25centove 45many. Odporucal by som ti to na zaciatok hrat. Mas nato skoro 200bi roll a pole je tam strasne soft, urcite je to dobra vec na vybudovanie rollu.

Ďakujem za tip, pozrel som si to na P****Stars a hrozne neatraktivne mi to pripadalo oproti tomu 1,5 USD, radsej bustnem popravne ....
...............................
po dnesnej session som si pripravil aj par otazok :
1. nastavil som si na pkrrs stars preffered seat ( prve miesto za dealerom hned, ale skusal som aj ine ) a ajtak ma to hadze stale inde, wtf?
2. aky je najlepsi sposob vytrackovat a zistit si nieco o hracovi ? napriklad dneska so mnou hral na 4 stoloch naraz nejaky hrac plazma400 , tak mozte mi uviest nejaky konretny priklad ako si ho vyhladam na nejakom scope a ako tieto info vyuzijem ? ... tnx
3. viete mi hodit linky na nejake kvalitny 6-max vyukove videa ? clanky ? jedine video co som nasiel od profika na 6-max sng bolo od alkaatcha. ... najlepsie ak to bude v sk alebo cz no ale ked po anglicky tak to snad zvladnem tiez :)))
4. neznasam kukat take predflop all in situacie ako ja neviem. moje AKs vs 44 alebo pod a preto sa radsej ani nekukam na ne, vsimol som si na sebe ze potom ako keby podvedome sa hned pozeram na flop ( ako keby privolavam) tu superovu kartu :D je to asi velmi donk ... co so mnou :) ...

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod elladan1 28 Feb 2012 19:56

Netvrdím, že 30BI je dostatočný bankroll, len som poukazoval na to, že tie cifry čo sem dal yossarian sú strašne prehnané.

to A_Rimmer:
Súhlasím s tým, čo si napísal a vďaka za odkaz, tam sa dajú vyčítať zaujímavé čísla, napr. s 10BI bankrollom a 5%ROI je šanca že bustneš 65% alebo s 100BI a 5%ROI je šanca menej ako 2%
Nemáš náhodou ten excelovský súbor v PC? Ten odkaz na stiahnutie v tom vlákne je na meagaupload :D Rád by som sa s tým pohral ak sa to dá niekde zohnať :)

to pegasuss:
Ja som začínal s $14 na ipokri a hral som $0,12 a $0,24 fullring SNG. Ale zdá sa mi že sú tam aj 6maxi. A potom ako už niekto spomínal na P****Stars máš nejaké multitable SNG s nízkymi buyinom.
Obrázok používateľa
elladan1

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 21 krát/13 krát

Odoslaťod YOSSARIAN1980 28 Feb 2012 21:27

elladan, Cisla su prehnane ale neni nikde napisane ze ked niekto zacina hrat ze musi mat roi +5%
2) http://pokerprolabs.com do "player name" zadas meno hraca a stlacis search.Potom v hornej casti stlacis sit&go a nasledne v polozke graph zadas tip grafu aky chces.(zistis ako sa mu darí kolko hra co hrava)
YOSSARIAN1980

Odoslaťod elladan1 28 Feb 2012 21:35

YOSSARIAN1980 napísal:elladan, Cisla su prehnane ale neni nikde napisane ze ked niekto zacina hrat ze musi mat roi +5%
však samozrejme, keď máš roi -5% tak raz bustneš na 100% a nepomôže ti ani 1000BI roll
Obrázok používateľa
elladan1

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 21 krát/13 krát

Odoslaťod YOSSARIAN1980 28 Feb 2012 22:32

elladan1 napísal:
YOSSARIAN1980 napísal:elladan, Cisla su prehnane ale neni nikde napisane ze ked niekto zacina hrat ze musi mat roi +5%
však samozrejme, keď máš roi -5% tak raz bustneš na 100% a nepomôže ti ani 1000BI roll

tak ale napr+1% tam je var. velka.
YOSSARIAN1980

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!