matiapag napísal:
- preco hrame NL5? Ked, ako sam vravis, nevies si dat rady s NL2 a aninemame BR na vysi limit?
- a najvacsia samovrazda - preco hrame 250BB deep, a este aj na vyssom limite? prinasa to velmi vela tazkych rozhodnuti + mame problemy aj so 100BB hrou, tak nechapem dovod hrat este o viac $.
NL5 som hral preto lebo som si kúpil za 25K(FPP) 300$.ta jedna ruka s 12,5 stackom to som si omylom prisadol ku stolu s 250BB lebo som mal nastavení auto-buy-in...po pár rukách som odtiaľ odišiel .....NL5 zatiaľ nebudem hrať pokiaľ nebudem mať na NL2sh (bb/100 aspoň 6+)
namiesto NL5 som sa rozhodol že budem hrať 250BB stoly(NL2) bankroll mam teraz 372,89$ si myslím že s takýmto BR môžem ísť ku stolu s 250BB lepšie sa mi hra s full stackom
v prvom rade nerozumiem zmyslu toho predosleho prispevku... ak sem postnes tolkoto neokomentovanych ruk a este aj bez statov, tak nemozes cakat, ze ti k nim niekto nieco napise. nabuduce radsej 1 ruku, ale dopodrobna opisanu so statmi a myslienkovymi pochodmi. ak si to sem postol iba ako formu nejakeho whining postu, tak ok
hej hej ďalšiu chybu som urobil keď sem budem postovat ďalšie ruky pridám k ním všetko čo treba (budem si dávať pozor aby som na takéto veci nezabúdal )
dik