No nejde o to, co das do blogu, ale ide o to, ako to tam das
Totiz zober si to z pohladu nejakeho dlhodobeho prispievatela na forum - uz tu bolo mnozstvo ludi, ktori si spravili blog, postli tam par ruk, ale na druhy tyzden bustli a nikto o nich odvtedy nepocul... alebo su aj taki, ktori postovali nadalej, no boli totalne tvrdohlavi a vobec nepocuvali to, co im ti skusenejsi radili...
Tyzdenne tu vzniknu mozno 2-3 nove blogy v priemere, pricom tak 2-3 mesacne existuju aj ten dalsi mesiac
Cize je len na tebe, ako sa k tomu postavis, ale ak budes svedomite na sebe pracovat, pravidelne sem postovat handy (ale nie velmi pravidelne, zasa nikomu sa nechce tolko pisat
), tak sa o navstevnost blogu nemusis bat
Este k tomuto sa chcem vyjadrit ->
16160303 napísal:začal som hrať až moc agresívne VPIP: 21/PR: 18/3BET: 60(oproti 8/6 je to až moc) každú ruky bez ohľadu nato aká je 3betujem z pozície( je to dosť účinne hlavne na regov)
To nie je preklep? To naozaj mas 3bet 60%
Ako este som nepocul o takej herni/limite, kde je 3bet 60% +EV. Vsak to uz aj ta najvacsia fish sa musi adjustnut na toto... 3betovat z pozicie sa da, najma ak su "regovia" velmi loose a radi vela stealuju, ale ucinne sa to da robit aj s 3bet 10% z BUT. Totiz musis ratat s tym, ze sem-tam ta aj niekto callne a chces mat vtedy aspon trosku hratelnu ruku, aj ked 3betujes light = chces, aby ti foldi pf.
Na NL2 by som ale aj tak neodporucal velmi 3betovat light, iba vtedy, ak mame naozaj nejaku slusnu vzorku/read, ze super rad zhadzuje PF. Co ale mozes robit a mal by si, je rozsirit 3betovaciu range for value. To znamena, ze namiesto toho, aby si calloval AJo na BUT vs villain, ktory ma fold to 3bet 65%, tak to radsej 3betnes lebo vies, ze villain ta callne aj OOP s horsimi rukami, horsimi esami, nejakymi slabymi broadways a malymi pp a pod. A tu range rozsirujes podla toho, aky maly ma villain fold to 3bet, resp. aka je to velka fish. Imo fishky by si nemal 3betovat light nikdy, ibaze by si mal ozaj read, ze velmi rady folduju na 3bety, lebo fishky v zasade nerady folduju pred flopom
Ale tie ostatny staty su v pohode, 21/18 je uplne fit, a ak to bol preklep a mas 3bet 6%, tak aj to je OK
popoBA napísal:fotku sestry
Ja to mam praveze premyslene - slubim vam, ze raz ju tam postnem, ale nikdy tak nespravim. A teda vzdy, ked tam pridam novy prispevok, tak vsetko osadenstvo sa tam narhnie v nadeji, ze uz konecne je to tam, a hoci fotky sa nedockali, tak uz si jednou cestou precitaju, co tam pisem, popripade sa aj vyjadria