73cent
Re: 73cent
stary, neuvieris ale moja situacia je ako cez kopirak, snazims a shotovat NL5 a presne vsetko ako to tu popisujes, do kazdeho pismenka rovnake vsetko alatuti ako ked porovnas obamu a studenstku pecat skratka vsetko...ale teraz vazne... daj liecive mazivo na tu zverbu co sa tam deje...a ete, nezaregistroval som tvoj rpesun z nl5 na 10 ...ako kedy s akym br ak to nie je tajomstvo
inac ze si to dal s 3 stvrtakmi az sem
- dom
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 10 krát/6 krát
dom napísal:stary, neuvieris ale moja situacia je ako cez kopirak, snazims a shotovat NL5 a presne vsetko ako to tu popisujes, do kazdeho pismenka rovnake vsetko alatuti ako ked porovnas obamu a studenstku pecat skratka vsetko...ale teraz vazne... daj liecive mazivo na tu zverbu co sa tam deje...a ete, nezaregistroval som tvoj rpesun z nl5 na 10 ...ako kedy s akym br ak to nie je tajomstvo
Hi.
Na NL10 som presiel s 22BI myslim. Z NL10 na NL20 som presiel asi za 13dni. Lebo NL10 som prefrcal ako rychlik. NL20 som zacal shotovat pri 17BI, tam som chytil hotrun a spravil som 10BI na NL20 za 2 dni. Takze som tam ostal. Potom som skusal NL30 a NL50, zial co shot to -4BI, co na NL50 nie je lacne. Ale NL20 zachranovala (NL20 sa mi zdala lahsia ako NL10). Zial teraz totalne neviem nic vyhrat, lahko zbehnem do tiltu ked nejaky magor s A5o na flope A89 (ja s 88) spravi postupku, tak som musel zist az na NL10. Shotoval som NL50 a skoncil na NL10
Rada:
1. Potrebujes jednoducho objem
2. Potrebujes objem
3. A objem
4. Pevne nervy a netiltovat, to stoji neskutocne vela
5. Netreba riskovat, kludne zahod AA-KK, ked super zacne odrazu na flope vymyslat, ked doteraz hral len call, call, call
6. Raise na 80% znaci 2pary a lepsie.
7. Neskusaj blafovat.
8. Vyberaj stol, kt. je dobry. Ak mas po lavici magora choj prec od stola
9. Najlepsi su hraci ( call and fold ) a hyper -agresivni hraci
btw: Naozaj, mate nejaky odkaz na ten SVK zakon?
- meomir
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
diky moč,
nl5 som skusal shotovat /w 20 stolmi, ale tam som sa pohyboval okolo -1-3 BI, ale mam 20+ BI na nl10 tak idem skusit tu ale iba s 2 stolmi a troska viac sa sustredit na hru. neviem ako tebe, ale mne je nl5 strasne nesympaticka kvoli tomu nepomeru blindov je to take weird -.-, si na ps ne? tak sa mozno stretneme
ed. mas na nmysli ten zakon co sa tyka aj online stavkarni?? ci som mimo?
nl5 som skusal shotovat /w 20 stolmi, ale tam som sa pohyboval okolo -1-3 BI, ale mam 20+ BI na nl10 tak idem skusit tu ale iba s 2 stolmi a troska viac sa sustredit na hru. neviem ako tebe, ale mne je nl5 strasne nesympaticka kvoli tomu nepomeru blindov je to take weird -.-, si na ps ne? tak sa mozno stretneme
- dom
dom napísal:diky moč,
Na PS nie som
JJ myslel som ten zakon
- meomir
Fiha, no tie rady stoja naozaj za to! Mozno, keby sa nimi riadim, tak uz davno crushujem tu NL20-ku a vyhrievam sa na Bahamach Ako nechcem zasa vyzerat ako ten, co iba rozprava a nic nerobi, ale fakt podla mna tie rady sa skor zidu tebe, bro.
toto je co za bullshit, prosim ta? Este mi povedz, ze NL2 je nebeatovatelne a 'we all should move to the stakes where they respect our raise' a slucka to isti...
Ja ti dam jednu radu - precitaj si, co napises, pred tym, ako to posles Napriklad sa zamysli nad tymi 'radami' NO. 5-9 ...
meomir napísal:NL20 sa mi zdala lahsia ako NL10
toto je co za bullshit, prosim ta? Este mi povedz, ze NL2 je nebeatovatelne a 'we all should move to the stakes where they respect our raise' a slucka to isti...
Ja ti dam jednu radu - precitaj si, co napises, pred tym, ako to posles Napriklad sa zamysli nad tymi 'radami' NO. 5-9 ...
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
neviem mati, mne sa tie rady zdaju uzitocne prave na nl2-5 je to taky abc poker, to s tymi hracmi ze pokial sa prebudi tak iba top par to casto nebude ak ho ma aj hero... aspon na nl2 v ktorej som bol ziskovy a s tymi OPairmi som sa tiez dost casto popalil, ked som bol v hre s dakym regom a flop bol krasny a zrazu ozil a bumsalala narazil som do setu z mojho amaterskeho pohladu sa mi to paci
- dom
Nevravim, ze je to celkom odveci, co napisal, ale je to tak neuveritelne vseobecne, ze ku kazdej rade najdem hned niekolko situacii, ked ta rada dobra nie je... a nechce sa mi verit, ze taketo zbytocne zovseobecnovanie je lepsie, ako blizsie preskumanie a rozobratie konkretnych situacii... a nie iba povedat, ze raise je 2 pary a lepsie, vsak to je jaka myslienka ...
-
matiapag napísal:Nevravim, ze je to celkom odveci, co napisal, ale je to tak neuveritelne vseobecne, ze ku kazdej rade najdem hned niekolko situacii, ked ta rada dobra nie je
Tak pre zaciatocnika su tie rady vhodne. Niekomu bez skusenosti pomozu viac ako slohova praca na 20 stran o roznych vynimkach.
Uvedom si, ze tie rady neboli urcene pre Teba .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
hmm, uvedomil som si, ze tie rady su urcene pre zaciatocnika, ale dom nie je uplne zaciatocnik, t.j. nehra to iba par dni alebo co... ja keby som v jeho pozicii, tak urcite chcem prave tie konkretne situacie, aj ked by to bolo zlozitejsie a chcelo by to viacej casu na pochopenie a aplikovanie do hry, ale to je asi iba taka uchylka moja, no... je to takto jednoduchsie, to hej, ale fakt napr. to ze raise je na 80% 2 pair + by som urcite nebral... co tych 20%? Kedy sa nachadzam v tych 20% a kedy v tych 80%? Budem random callovat iba kazdy 5.krat kvoli tomu, ze 4x raise pred tym to bolo 2 pair plus a teraz je to matematicky nieco slabsie?
-
Takze chlapce, ty si zedol vsetku mudrost sveta?
Podla mna si toto prepiskol.
5. pasivny hrac, co robi len call , call, call, ti odrazu zacne raisovat a ty to callujes, reraisujes? Kedy? cital si , co som napisal?
6. Ja neviem proti komu hras, ale u mna je to 80% neznami hraci a 20% hraci co som videl. A spozorniem ked mi niekto raisne na turn or river a nemam stat, asi prehodnotim svoj TP.
7. blafovat na NL5? to je samovrazda...
8. Tak ked si rad OOP proti agresivnemu hracovi, tak ti asi neporadim. Lebo ja ho mam rad pekne na pozicii a pri tom pocte stolov si to snad mozem vybrat.
9. Jasne, milujem hru proti hracom, co uvazuju. Krasny pocit obhrat rega o 1$, kaslat 10$ od hraca, co hra poker ako ruletu
matiapag napísal:Fiha, no tie rady stoja naozaj za to! Mozno, keby sa nimi riadim, tak uz davno crushujem tu NL20-ku a vyhrievam sa na Bahamach Ako nechcem zasa vyzerat ako ten, co iba rozprava a nic nerobi, ale fakt podla mna tie rady sa skor zidu tebe, bro.
Pochybujem, ze by si z NL20 zil na Bahamach.....meomir napísal:NL20 sa mi zdala lahsia ako NL10
Ano, potvrdzujem NL20 sa mi zdala pre mna lepsie hratelna. Nie, ze je lahsia. Na NL10 musim hrat vacsinou proti neznamemu, kym na NL20 stretavam hracov castejsie a mam stat + poznamky.
Podla mna si toto prepiskol.
5. pasivny hrac, co robi len call , call, call, ti odrazu zacne raisovat a ty to callujes, reraisujes? Kedy? cital si , co som napisal?
6. Ja neviem proti komu hras, ale u mna je to 80% neznami hraci a 20% hraci co som videl. A spozorniem ked mi niekto raisne na turn or river a nemam stat, asi prehodnotim svoj TP.
7. blafovat na NL5? to je samovrazda...
8. Tak ked si rad OOP proti agresivnemu hracovi, tak ti asi neporadim. Lebo ja ho mam rad pekne na pozicii a pri tom pocte stolov si to snad mozem vybrat.
9. Jasne, milujem hru proti hracom, co uvazuju. Krasny pocit obhrat rega o 1$, kaslat 10$ od hraca, co hra poker ako ruletu
- meomir
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.