inac

dom napísal:stary, neuvieris ale moja situacia je ako cez kopirak, snazims a shotovat NL5 a presne vsetko ako to tu popisujes, do kazdeho pismenka rovnake vsetko alatuti ako ked porovnas obamu a studenstku pecat skratka vsetko...ale teraz vazne... daj liecive mazivo na tu zverbu co sa tam deje...a ete, nezaregistroval som tvoj rpesun z nl5 na 10 ...ako kedy s akym br ak to nie je tajomstvo![]()
inacze si to dal s 3 stvrtakmi az sem
dom napísal:diky moč,
nl5 som skusal shotovat /w 20 stolmi, ale tam som sa pohyboval okolo -1-3 BI, ale mam 20+ BI na nl10 tak idem skusit tu ale iba s 2 stolmi a troska viac sa sustredit na hru. neviem ako tebe, ale mne je nl5 strasne nesympaticka kvoli tomu nepomeru blindov je to take weird -.-, si na ps ne? tak sa mozno stretneme
ed. mas na nmysli ten zakon co sa tyka aj online stavkarni?? ci som mimo?
meomir napísal:NL20 sa mi zdala lahsia ako NL10
matiapag napísal:Nevravim, ze je to celkom odveci, co napisal, ale je to tak neuveritelne vseobecne, ze ku kazdej rade najdem hned niekolko situacii, ked ta rada dobra nie je
matiapag napísal:Fiha, no tie rady stoja naozaj za to!Mozno, keby sa nimi riadim, tak uz davno crushujem tu NL20-ku a vyhrievam sa na Bahamach
Ako nechcem zasa vyzerat ako ten, co iba rozprava a nic nerobi, ale fakt podla mna tie rady sa skor zidu tebe, bro.
Pochybujem, ze by si z NL20 zil na Bahamach.....meomir napísal:NL20 sa mi zdala lahsia ako NL10
Ano, potvrdzujem NL20 sa mi zdala pre mna lepsie hratelna. Nie, ze je lahsia. Na NL10 musim hrat vacsinou proti neznamemu, kym na NL20 stretavam hracov castejsie a mam stat + poznamky.
toto je co za bullshit, prosim ta? Este mi povedz, ze NL2 je nebeatovatelne a 'we all should move to the stakes where they respect our raise' a slucka to isti...
Ja ti dam jednu radu - precitaj si, co napises, pred tym, ako to poslesNapriklad sa zamysli nad tymi 'radami' NO. 5-9 ...
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.