7castle's "it was nice but it's over" blog
Re: 7Castle's blog - SNG madness & live misery
25. marca... trochu lepsie ako minuly rok zaciatkom novembra
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
uz len 90k/mes do konca roka a mas SNE
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
omg, get a life
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
7castle napísal:25. marca... trochu lepsie ako minuly rok zaciatkom novembra
predvcerom ked som hral, som len tak kukol ockom ako Ti to ide....
neskutocne veci Ti niekedy chodili - si to tam dookola suckoutoval, asi si koncil nejaku sesion, lebo uz si mal len 5 stolo a na dalsie si sa neprihlasoval, Q3 vs kj a taketo si so shortstacku dabloval a este aj cely stol vyhral... len tak dalej, kym to pada, treba to co najviac vyuzit
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
Zaujimave, ze aj ked hravam v poslednom case takmer stale, kazdy den zazijem nieco nove
Dnesna session bola unikatna z dvoch dovodov.
Jednak som hral 5 hodin, a cely ten cas som mal pocit ze mam cashier v rovnakom stave ako po prvom loade, proste ziadne posuny, stale rovnako. Nakoniec som skoncil v peknom pluse, ale to len vdaka poslednym par turnajom. Fakt si nepamatam podobnu session
Druha haluz boli stoly. Odohral som 109 turnajov, a z toho len 7 (!) 27ciek, len 26 38ciek, a az 76 (!) 60tok, lebo som mal jednoducho pocit, ze 60tky su najlahsie
Ono je to trochu samozrejme sposobene aj tym, ze v 60tkach akosi viac ratam s tym ze je tam vela regov, tiez tym, ze v poslednom case sharkscopujem na 80% tych co stretavam v 60tkach, cize tam poznam uz kazdu poriadnu fish (cize v lobby sice vidim rovnaky pocet regov ako na 38cke povedzme, ale aj 2 megaryby), ale aj tak je to haluz.
Normalne som mal pocit ze na 38cku sa uz pomaly neda regnut, lebo je tam vzdy 5 regov, kym v 60tke som mal bezne 3-4 regov (aj to zlych) a 3 krasne -25% obete
Anyway, mam pred sebou posledny vikend marcovej makacky, celkovo uz takmer 3.5k turnajov, takze vyzera ze to nebude problem v pohode do stredy dorazit, a zrejme al prekrocit plan
Dnesna session bola unikatna z dvoch dovodov.
Jednak som hral 5 hodin, a cely ten cas som mal pocit ze mam cashier v rovnakom stave ako po prvom loade, proste ziadne posuny, stale rovnako. Nakoniec som skoncil v peknom pluse, ale to len vdaka poslednym par turnajom. Fakt si nepamatam podobnu session
Druha haluz boli stoly. Odohral som 109 turnajov, a z toho len 7 (!) 27ciek, len 26 38ciek, a az 76 (!) 60tok, lebo som mal jednoducho pocit, ze 60tky su najlahsie
Ono je to trochu samozrejme sposobene aj tym, ze v 60tkach akosi viac ratam s tym ze je tam vela regov, tiez tym, ze v poslednom case sharkscopujem na 80% tych co stretavam v 60tkach, cize tam poznam uz kazdu poriadnu fish (cize v lobby sice vidim rovnaky pocet regov ako na 38cke povedzme, ale aj 2 megaryby), ale aj tak je to haluz.
Normalne som mal pocit ze na 38cku sa uz pomaly neda regnut, lebo je tam vzdy 5 regov, kym v 60tke som mal bezne 3-4 regov (aj to zlych) a 3 krasne -25% obete
Anyway, mam pred sebou posledny vikend marcovej makacky, celkovo uz takmer 3.5k turnajov, takze vyzera ze to nebude problem v pohode do stredy dorazit, a zrejme al prekrocit plan
- 7castle
Dalsi rok SNE please. Mozes booknut nejaku akciu ako motivaciu, I ked samotny program ma hodnotu +$50 000. Viem ze z CZ je Hurloon SNE, ale Slovaka nepoznam ziadneho.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
.minuly rok bol clovek z trnavy SNE, ale neviem ci aj tento rok - sundancersvk a cesi su dvaja tento rok hurloon a drateks ale vsetci traja hraju CG cize mas vobec take ambcie 7castle??
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
čo robíš s takým kvantom FPPs? ideš si pre Porschátko?
- zetko61
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/0 krát
___Mortylen___ napísal:Dalsi rok SNE please. Mozes booknut nejaku akciu ako motivaciu, I ked samotny program ma hodnotu +$50 000. Viem ze z CZ je Hurloon SNE, ale Slovaka nepoznam ziadneho.
hegides napísal:.minuly rok bol clovek z trnavy SNE, ale neviem ci aj tento rok - sundancersvk a cesi su dvaja tento rok hurloon a drateks ale vsetci traja hraju CG cize mas vobec take ambcie 7castle??
Hej, sundancer bol SNE v 2008, minuly rok uz nie.
Ambicie byt raz SNE rozhodne mam, ale momentalne netusim kedy. Viem ze tento rok mam plan 300k VPPs, uz som ho priebezne updatol na 400k, ale viac asi nie je mozne. Uvidim v priebehu roka ako sa bude darit, ak casom zacnem hrat $109+ tak sa nic neda vylucit
zetko61 napísal:čo robíš s takým kvantom FPPs? ideš si pre Porschátko?
Ehm na Porsche treba 3m FPP ak dobre pamatam, o takom pocte ani nesnivam... ale vo VIP store su aj ine zaujimave veci
- 7castle
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.